Modelarea destinelor, etape

1. Acceptarea provocarii

2. Ce parte din mine a atras aceasta situatie? Care este binecuvantarea deghizata?

3. La niv ch 4 daruim lumina experientei. Lucram pe dezlegarea nodurilor.

4. Activam triunghiurile trezitoare formate din entitati de lumina, daruri, initieri care ne pot ajuta sa dezlegam misterul, nodul si sa transformam provocarea in unitati de Sens. Ne rugam, cerem indrumare, meditam.

5. Construim Mantra Unimii din elementele care tipa in aceasta experienta( Sunt Una cu Iubirea, Sunt Una cu Linistea, Sunt Una cu Increderea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt)

6. Multumim

7. Manifestam Graalul in Tot si Toate ( Deschiderea in Unime fata de Provocare, Om, Situatie,Invatare)

Si alte exercitii:

1. Ce repetii imi creeaza disconfort? Ce triunghi limitativ sta la baza lor? Cum fac Trecerea? Ce lucrari de lumina ma ajuta sa cresc?care este triunghiul-calauza din aceasta etapa?

2. Desenati o sfera. In ea puneti un triunghi al schimbarii important pentru relatia voastra, concursul la care veti merge, situatia in care va aflati. Exemplu, Comunicare-Armonie-Liniste sau Iubire-Incredere-Iertare sau Caldura-Generozitate-Bucurie sau Incredere-Curaj-Detasare.

Meditati, faceti exercitii, traduceti acest triunghi in fapte.

3. Iertari in Triunghiurile divine. Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de fiu, fiica, mama, tata. Rog sa fiu iertat si dezlegat. Sunt Una cu Mama, Tatal, Fiul, Fiica, Sunt Tot ceea ce sunt, Eu Sunt.

Iertari fata de Tot si Toate: Ma iert si ma dezleg fata de tot ce am creeat Acum si Altadata, Rog sa fiu iertat si dezlegat, Sunt Una cu Iertarea

4. Care este triunghiul de virtuti care ma cheama? Cum l-am onorat acum si altadata? Cum am tradus acest triunghi in fapte?

………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………

5. Ce daruri mi-a adus relatiile mele cu femeile/ barbatii?Ce triunghi al insight-urilor/ bucuriilor/intelegerilor s-a asezat in viata mea?

……………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………

…………………………………….

6. Ce teme ma cheama in relatia cu X? Dar in profesie?

7. Ce lucrari de lumina ma pot ajuta in modelarea destinului?

8.  Ce nuclee de lumina ma anima in dezvelire?

Ex: Sunt Una cu Rabdarea, Sunt Una cu Iubirea, Sunt una cu Iubirea, Sunt insasi Implinirea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt