Pasind pe Cale am observat ca trecerea de la o etapa la alta o fac printr-o calatorie exterioara intim legata de frecventele sufletului meu. E ca si cum as fi chemata intr-un taram aparte unde maestrii deghizati ma pregatesc alimentand cu combustibil divin urmatorul vals. Harta imi este data din mers astfel ca pot vedea triunghiurile cu care care voi desena urmatoarele ateliere, trialogurile, scrierile de pe FrecventaOm.

Acum sunt in Thailanda in primele zile fiind doar noi 4, Valentin, eu si copiii, activand noi cercuri de intelegere, bucurie si iubire pentru familia noastra dar si familia extinsa. Pasind in acest spatiu am simtit la inceput tradare, respingere, lupta apoi refacand puntile cu tatal ceresc si tatal lumesc, portile s-au deschis dezvelindu-mi o hora a sufletelor frumoase, calduroase, pline de iubire.

E adevarat ca am ales o parte curata a Thailandei nu zonele cazute unde fetele sunt considerate batrane la 18 ani. Nu as fi vrut  sa ajung acum acolo, poate mai tarziu ca modelator in retea, alaturi de sotul meu.

Insa acest chip garnisit cu creturi verzi si ochi jucausi de aci din Koh Phangan imi place foarte mult. Parca sunt eu intr-o varsta mica mijind emotional din spatele fustelor bunicii si ale mamei. In versul copilariei m-am dus direct venind aici si recunosc aripile interioare s-au umplut de mult trilulit, bucurie, frumusete.

Intalnirea cu Koh Phangan mi-a scos in cale toti copiii divini care m-au ispirat de-a lungul timpului….Adina, fata care a murit pe Anapurna in 2016 urcand triunghiul divin prin toti muntii, copiii frumosi din clubul Pas in Doi, toti studentii pe care i-am intalnit prin proiectele europene, gazutele minunate din gradinita Bucurania si toate dragalaseniile pe care le-am intalnit de-a lungulul timpului la cabinet.

Si e transformator sa te intalnesti cu totii copiii bucurandu-te de o hora a verdelui care iti vindeca sufletul si iti despleteste maretia intr-un fel minunat.

Privind rasaritul din aceasta dimineata am putut simti ca in soarele interior acolo unde Tatal isi da mana cu Mama si Copilul, toti suntem Una, structuri trinitare in actiune venite sa refaca valsul pentru a straluci Impreuna.

Intrebati-va constant: Ce va spune un loc? Ce parte a copilului interior plange? Ce triunghi va cheama? Ce virtuti mijesc in voi? Ce etapa se deschide pe cerul interior si ce va spune versul divin al calatoriei?