Uneori va simtiti descentrati, pustiiti, in afara miezului vietii lipsindu-va parca bucuria, elanul, iubirea de Tot si Toate.

Vizualizati Crucea care sunteti contopindu-va cu ea si spunand: Sunt Una cu Linistea, Una cu Bucuria, Una cu Iubirea, Una cu Intelepciunea, Una cu Frumusetea, Una cu Increderea, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt.

Puteti folosi puterea unui triunghi sau a mai multor triunghiuri ele asezandu-se pe cruce asemeni unei spirale ce va conduce catre Centru.( daca va uitati mai sus sunt doua triunghiuri formate din cate trei sfere, primul triunghi: linistea-bucuria-iubirea, al doilea: intelepciunea-frumusetea-increderea)

Prin repetitia unui triunghi sau a mai multura ele se multiplica legand Pamantul de Cer inlauntrul vostru, sustinandu-va in intoarcerea Acasa, dand glas Centrului( acelui miez care straluceste acolo unde orizontala lumeasca se intalneste cu verticala divina).

Oricat de obositi sau dezamagiti ati fii conlucrati cu triunghiurile si crucea, facand acest scurt drum pentru a va regasi pacea, limpezimea, clarul.

Fiecare trinitate activata ne atinge Centrul permitand Crucii care suntem sa straluceasca.