1. Cum ne ajuta Constelațiile in procesul de dezvelire?!

Constelatiile familiale/sistemice aduc in in plan constient ranile si blocajele noastre interioare prin intermediul unei interpretari sub forma unei piese de teatru, orchestrata de Divinitate, prin ceilalti participanti. Ele ne ajuta sa vindecam relatiile noastre, sa dezvelim calea noastra de lumina si sa folosim cu intelepciune darurile noastre. In plus, acest instrument ne sustine in intarirea credintei noastre in energiile subtile si in ajutorul oamenilor, intrucat ceilalti iti redau realitatea ta interioara fara sa te cunoasca sau sa stie detalii despre situatia/tema pe care o alegi sa o vezi reprezentanta in constelatii, totul sub calauzire divina.

2. Ce simt partipantii când se joaca constelația lor?!De fiecare data, chiar daca e prima experienta de acest gen sau au tot fost la constelatii, participantii sunt uimiti de cat de bine pot interpreta niste „straini” personajele din viata lor si pe ei insisi, pana la gesturi, expresii verbale, mimica etc. Sunt de asemenea surprinsi de o noua interpretare si abordare a temei lor si de rezolvarea acesteia. Prin punerea in scena a temei, cand emotiile sunt exprimate, cand fricile sunt verbalizate totul este mult mai usor si simplu de vindecat.

3. Se poate vorbi de eliberare emoțională, reașezare, activarea unor noi vârfuri de înțelegere?!Cu siguranta. Prin tema proprie, dar si prin rolurile pe care fiecare le joaca in constelatiile celorlalti se realizeaza eliberari emotionale, asezari si noi intelegeri si constientizari profunde. Sunt persoane care vin de ani de zile la constelatiile sustinute de mine si le vad si le simt evolutia de la o intalnire la alta si nu doar eu am observat evolutia lor, ci si ei si cei din jurul lor. 

4. Ce triunghiuri se dezvăluie in jocul acesta cosmic numit constelatii?!Constientizare – asezare – eliberareDezvelire  – vindecare – armonizareDaruri – Calea – ViataRelatii armonioase – Curatire – EvolutieStrabuni – parinti – copiiTrecut – prezent – viitor

5. Cum se împletește samadhi-ul cu Constelațiile?!MINUNAT!!! Sustin constelatii de 4 ani si cautam de mult timp o forma de asezare, integrare, armonizare a tuturor structurilor,cu efecte imediate, dupa ce o persoana isi joaca tema personala. Este un consum mare de energie, sunt multe mesaje primite pe durata constelatiei, multe constientizari si simteam uneori ca oamenii au nevoie de atentie si sustinere din partea mea ca sa isi limpezeasca mintea si sufletul imediat dupa tema lor. Asa ca, atunci cand sotul meu a venit cu aceasta idee, am simtit-o imediat ca fiind raspunsul rugaciunii mele de cum sa ii ajut pe oameni sa integreze in interiorul lor, usor si armonios noile schimbari generate de constelatie. Feeback-urile primite de la oameni care au fost la constelatii si inainte de a le combina cu terapia prin plutire mi-au confirmat cat de usor, cate limpezire, cate asezare se produce in interiorul lor pe durata plutirii, imediat dupa ce isi joaca tema lor in constelatii. De multe ori mi-au spus ca au primit mesaje suplimentare legate de tema lor pe durata plutirii, ca a fost ca un proces prin care odata ce au intrat in contact profund cu sufletul lor in constelatii, la samadhi au putut consolida aceasta legatura cu sine. 

6. Ce schimbări pot aduce Constelațiile in viata unui om?!Constelatiile aduc schimbari imediate in viata unui om, atat in interior, cat si in exterior. In functie de tema si de rolurile jucate in constelatiile celorlalti se schimba radical relatiile din familie, relatia cu sine, darurile incep sa se manifeste si apar noi oportunitati, deschideri si drum si asezari pe calea de lumina. Efectele apar atat in viata ta, ca participant, dar in vietile persoanelor interpretate in constelatia ta. 

7. Asistand la câteva constelații am simțit cum parca ne întâlnim cu toții cu familia de lumina dar și familia de sânge  în roluri puțin știute și totuși jucate, legea corespondentei dezvelind și puzzle ul ceresc și jocul lumesc. Tu ce simți?!Sustin aceasta simtire a ta. Eu imi recunosc rolul de simplu indrumator al constelatiilor si las calauzirea divina sa se manifeste prin mine. Apar foarte des cauze si efecte din alte vieti, nu doar din viata prezenta, pentru ca puzzle-ul interior e mai mare decat ceea ce vedem acum si aici cu ochii fizici. Sunt participanti care sa vad pentru prima oara si simt ca se cunosc dintotdeauna si se simt apropiati si persoane care se resping ca polii opusi ai magnetului prin prisma relatiilor lor karmice. Nimic nu e intamplator si cu siguranta se aplica acest lucru si la constelatii. De fiecare data, o sesiune de constelatii atrage anumite persoane, parca si o tema comuna tuturor celor prezenti, mie inclusiv. Facem parte cu totii din anumite familii de lumina, civilizatii stravechi, fratii etc, parca ne reunim la fiecare constelatie cu alti frati/surori/mame/bunici etc din diverse ipostaze ale vietilor noastre. 

8. Toamna este păstorita de arhanghelul Mihail, iarna de arh Gabriel, vara de arh Uriel iar primavara de Rafael. În acest exercițiu pot fi chemate entitățile cerești pentru a curata, dezlega arborele genealogic al familiei sau pentru a ghida procesul de eliberare?!Cu siguranta. Atat pentru procesul de sustinere dinainte de sesiunea de constelatii, cat si la asezarea lor in plan fizic chem entitati de lumina care pastoresc intregul proces, ajuta la dezlegarile arborelui genealogic sau in procesul de eliberare. Incluziv in cadrul unei constelatii pot aparea personaje precum – Ingerul pazitor, Iisus, Mai Domnului, Sfantul Vasile, Energia Iubiri Supreme, Mama Pamant etc – care sa fie un canal deschis prin care vindecam si eliberam ranile si blocajele si aducem armonia. Pentru fiecare persoana se prea poate ca aceste entitati sa ia o alta forma/denumire in constelatie pentru a le accepta cu usurinta ajutorul. 

9. Care sunt cele mai interesante povesti pe care ți le amintești și care într un fel au rescris drumul celor care au participat?Wow, aici sunt multe. As zice ca m-a impresionat cand am vazut prima oara interpretarea unui copil din pantec intr-o constelatie si energia si intelepciunea lui ne-a atins pe toti cei prezenti, a fost o experienta profunda si pentru mamica respectiva si dupa nastere s-a dovedit un copil deosebit. Acum apar destul de des interpretari ale copiilor in constelatii si imi place foarte mult energia lor. Un alt exemplu ar fi cand au iesit la iveala secrete din neam pentru o anumita persoana pe care nu le credea ca fiind adevarate si dupa ceva sapaturi in plan fizic, adevarul a grait…. ceea ce a adus o armonizare a relatiilor din neamul respectiv, fiind eliberate si vindecate multe nestiute prin acea constelatie. Si, o alta poveste, cand am vazut cu proprii ochi o schimbare radicala de la cearta si jigniri la armonie deplina intr-un cuplu, dupa ce ea a vindecat ranile din relatia lor in cadrul constelatiei, el fiind interpretat de altcineva. A fost un salt dincolo de cuvinte parca erau in armonie dintotdeauna, epoca certurilor trecand.

Urmatoarele sesiuni de Constelatii Familiale/sistemice:Cand? 15 dec (orele 09:00 – 20:00)
Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisorul de Foc, Centrul holistic Frecventa Om
Cat? 220 ron (Constelatie cu propria tema jucata si o sesiune la Samadhi Tank) / 400 lei/cuplu
160 lei (doar ca participant in constelatiile celorlalti si Samadhi Tank)
Cine poate participa? Oricine poate participa, nu este nevoie de o pregatire prealabila.
Inscrierea se face in baza unui avans de 100 lei. In cazul in care nu mai puteti participa, avansul poate fi returnat daca vine o alta persoana in locul dvs.
Detalii la telefon 0726.315.734 – Florina, email: florina.nicoleta.cochina@gmail.com, petale@petaledecer.ro SAU whatsapp/ Facebook Messenger pe pagina Petale de Cer sau Florina Cochina

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio