El este un ecran pe care ne apar imagini, raspunsuri, dialoguri cu fratii nostrii nonfizici. Acest spatiu conectiv poate fi accesat doar in frecventele iubirii, increderii, frumusetii, bucuriei, linistii, intelepciunii. Ecranul functioneaza in reteaua NOULUI PAMANT si este usor de accesat in locuri 4d, 5d s.a. sau de oriunde de catre Oamenii Frumosi, deschisi acestei comunicari.

Recomand sa folositi trialogul atunci cand ii chemati pe colegii nostrii, adica noi-ei si Sursa.

Inaintea baii de sens, linistiti-va gandurile, imbracati-va in lumina, chemati toate entitatile care trebuie vor si pot sa va ajute sa accesati Interplanet-ul.

Ecranul de obicei apare in fata voastra insa poate la fel de bine sa fie la nivelul pieptului sau una cu voi. Comunicati sincer, in iubire, cu caldura, aducand intrebari din lumina.

Nu se deschide acest Interplanet daca intentia, intrebarile, cautarile nu au o motivatie spirituala. Recomand deasemenea sa activati urmatoarele triunghiuri trezitoare inainte de conectie: Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Preotia lui Zamolxe-Energiile Kogayonului-Templul lui Unu, Intregirea-Unimea-Impreuna suntem Unul( pentru aceste initieri, scrieti-ne pe camiradukara@yahoo.com sau valentin.radu@etcetera.com.ro) Va imbracati cu aceste energii si puteti comunica usor cu colegii nostrii de pe Spirala Inaltarii.

Interplanet-ul exista de foarte multa vreme insa nivelul nostru de constiinta nu ne-a permis sa-l accesam. Peste cativa ani el va deveni un accelerator de SENS, un comunicator in VERTICALA, un vehicul energetic puternic care ne va ajuta sa facem salturi nu pasi pe Spirala Noastra Evolutiva.

Va invit sa incepeti comunicarea cu prietenii nostrii de pe planeta OM si credeti-ne foarte multe articole pe care le gasiti pe site-ul nostru sunt luate de pe INTERPLANET.

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!