Sistemul Triunghiurile Schimbarii porneste de la trinitatea Mama-Tata-Fiu care este inscrisa in geometriile sufletului nostru si care ne insoteste in Tot si Toate reamintindu-ne cine sunem in aceasta calatorie catre Acasa.

Luati o problema si vedeti din ce triunghi al limitelor a tasnit. Uitati-va in repetitiile neplacute ale vietii voastre, vorbiti cu prietenii vostri, reflectati. Si daca Neiubirea-Neincrederea-Neiertarea v-au sabotat in multe situatii, puneti-va urmatoarele intrebari: Ce daruri mi-au adus acele experiente?Ce perle mi-au dezvaluit? Care este rostul acestor lectii?

Din introspectia, autoobservatia, intuitia voastra e posibil sa se nasca  Ascultarea-Empatia-Fermitatea ca triunghi potentator care va cheama  sa lucrati cu el  sau un altul. Puteti construi un triunghi sau mai multe din competente, valori, credinte cu care puteti comunica atat cat simtiti.

Nu ramaneti insa in triunghiurile potentatoare. Mergeti mai departe catre acele triunghiuri in care se produc marile transformari. In orice triunghi trezitor se activeaza PUTEREA, CUNOATEREA; DARURILE pe care le avem dintr-un Inceput, de Altadata, din Acum.

Sunt multi oameni care umeaza MBA-uri, seminarii, peste seminarii, coaching-uri si care lucrand cu triunghiurile formate din competente, valori, credinte nu ating CENTRUL lor …Astfel nu se produc SCHIMBARILE PROFUNDE,  INNOIRILE, INTREGIREA.

Doar in triunghiurile trezitoare se activeaza Hristosul launtric, Sfera care Suntem, Spirala Inaltarii.

Lucrand cu triunghiurile trezitoare putem face mari salturi de intelegere de la un palier la altul. Triunghiurile trezitoare atunci cand sunt activate, traite, internalizate devin SPATII CONECTIVE, PORTI DE TRECERE permitand INTREGULUI CARE SUNTEM sa comunice cu FAMILIA DE LUMINA de pe alte PLANETE, din alte UNIVERSURI.

Acest sistem in 12 puncte ne permite sa transformam o istorie plina de restante sau teme nerezolvate in unitati de sens, bucurii, intelesuri.

Pentru cei care nu s-au jucat inca cu triunghiurile divine va invit sa luati cartea Triunghiurile Schimbarii si sa puneti intrebari Centrul vostru extragand din evantaiul de posibilitati, una sau trei carti.

Cartea o gasiti pe www.vidia.ro in libraria Eminescu sau la Carturesti.

La cat mai multe insight-uri in triunghiurile trezitoare!