Incepand cu 1 decembrie in fiecare an pana pe 24 decembrie in cerurile interioare( adica in timpul somnului) se desfasoara evaluarile ceresti. Cei 24 de batrani ne viziteaza in frecventele noptii aducandu-ne in pantofii sufletului, globuri formate din bucurii sau intelepciune sau bunatate sau caldura sau discernamant. Asa se umple bradul christic. Aceste evaluari au loc la fiecare trei nopti, inainte de echinoctii si solstitii, la final de an, dupa ce ne-am incheiat viata, la sfarsitul scolii planetare. Daca va ganditi la globuri formate din bucurii, trebuie sa stiti ca bucuria este cereasca si ea tine de verticala crucii care sunteti de a fi insa exista si bucurii lumesti ce tin de orizontala crucii, de a avea, a castiga, a demonstra. Primele ne eternizeaza cele de pe orizontala se diminueaza, se pierd. Daca tanjiti dupa globuri formate din bucurii ceresti, lucrati cu triunghiurile de virtuti ( adevar-bunatate-iubire) sau cu triunghiuri de initieri reiki sau cu triunghiuri formate din fapte bune. In centrul acestor triunghiuri in Recunoastere de Sine, bucuriile divine ne deschid portile ceresti.

Bucuriile interioare apar ca premii dupa ce v-ati onorat temele de viata cu care ati venit. Sunt roade christice. Ele se activeaza in centrii superiori aducandu-va plin, caldura, radianta, extaz, zbor, deschidere de Sens. De multe ori cu sania bucuriilor porniti in flow pentru a cuceri un munte al cunoasterii.

Atunci cand nu trecem provocarile si ramanem in rolul victimei sau in rolul calaului sau in rolul distantului impietrit, bucuriile nu apar, ne viziteaza stari neplacute, ne simtim imbacsiti, racim, ne imbolnavim sau avem un brad interior fara globuri-daruri interioare.

Fiecare an este pastorit la nivel de anotimpuri de Rafael, primavara, Uriel, vara, Mihail toamna, si Gabriel, iarna. Insa peste toti acesti arhangheli se afla 3 entitati care pastoresc anul si care ne aduc anumite teme de viata. Sunt oameni blocati in 2008 in criza cand au pierdut un apartament sau in 2006 cand au divortat sau in 2019 primavara cand au intrat intr-o bucla emotionala. Fiecare an ne invita sa-l onoram rezolvand temele de viata ce ne sunt lansate de provocari tocmai pentru a primi in bradul christic, la finalul lui, unitati din virtuti. Stiu ca suna bine sa primim un ferrari de Craciun dar daca nu avem in interior globuri formate din pace, iubire recunostiinta ne va bucura aceasta masina?

Crucea care suntem ne ivita sa ne dezvelim aripile adica sa incepem sa ne gasim pasiunile, bucuriile ceresti, instrumentele divine care ne sustin in evolutie. Pe masura ce o lucram se dezvolta Graalul si apoi Copacul Christic. Din verticala ei se deschide cupa unimii si copacul plin cu virtuti. Daca v-ati dezvelit aceasta verticala prin intrebari de tipul: Cine sunt? Care sunt chemarile mele? Ce pasiuni ma anima? Ce instrumente divine ma sustin in evolutie? Ce triunghiuri divine ma calauzesc? atunci bradul christic se va umple cu multe globuri formate din unitati de discernamnat, unitati de bucurie, unitati de intelepciune.

Incepeti prin a face un altfel de brad….un brad in care sa asezati felii de hartie colorata pe care sa scrieti pentru ce sunteti recunoscatori anului care se pregateste sa plece. Si asezati astfel gandurile: sunt recunoscatoare pentru ca m-am deschis florilor, am invatat sa comunic cu ele sau sunt recunoascatoare muntilor, am simtit puterea triunghiului sau sunt recunoascatoare reiki-ului am simtit cum lucreaza simbolurile. Veti simti ca s-a deschis poarta catre bradul christic. Darurile anului va vor vizita in timpul somnului aducandu-va pe parcursul zilei, stari pline de bucurie.

Daca meditati asupra unui adevar….din aproape in aproape se va cristaliza un simbol. Asezati-l in pomul christic. Cum arata acest brad al recunoasterii de sine? Ce va spun aceste chei cosmice?

Descoperiti si triunghiul in care s-a activat acest brad altfel. Sa spunem ca el s-a configurat practicand spirala intrebarilor, meditatia si plutirea. Cum este acest brad nou? Ce va spune despre voi? Si daca vreti sa oferiti si altfel de daruri sa spunem cadouri treimice nu uitati sa asezati alaturi de o carte si o bluzita un voucher la samadhi sau un voucher la luviom sau o intalnire cu terapia craniosacrala. Sustineti in felul acesta activarea noului om, a noului brad dar si a unei noi lumi.

………..

Plutind pe apele Gratiei… duși de renii inspirației!!!!170 ron, 3 plutiri….incepand cu 6 dec.

Pentru o singura plutire, voucherul este de 70 ron.

Pentru toate terapiile de mai jos pot fi facute vochere-cadou pentru o sedinta, 3 sedinte sau mai multe. Ne puteti scrie pe frecventaom@gmail.com

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice