Dupa cautari exterioare de un tip sau altul apare la unii din oameni sindromul eu stiu….. o impanare rece, impietrita, orgolioasa ce este insotita de pretiozitate, atac, judecati. Nu-mi mai ajunge la nas..,,,,nici x nici y nici z asta pentru ca eu sunt mai cu mot si deci va pot controla, manipula, infricosa.

Cunoasterea divina aplicata corect naste intelepciune, clar, discernamant…. tinuta in raft sau rontaita cu orgoliu, ea nu rodeste ba chiar se subtiaza, ingerii cunoasterii indepartandu-se de cei cu atitudine impietrita sau mandrii sau manipulatori.

Priviti cu ochi divini totul, traind Iubirea, Adevarul, Unimea.

Toate marile civilizatii s-au prabusit atunci cand marea cunoastere a fost folosita cu orgoliu si pentru a controla. Observati acest triunghi cu varful in jos. Va spune ceva? Nu vi se pare ca se repeta…..si ca in spatele acestui fum socio-economic se afla o plandemie sustinuta chiar de catre acest triunghi constrictor?

In mai multe momente conective am avut revelatia, deschiderea de Sens, imaginea clara ca am mai trait aceasta experienta in Atlantida, in Sirius, in Egipt si acum e timpul sa ne trecem examenele, sa unim Cerul cu Pamantul prin Faca Se Voia Ta, sa activam Graalul Interior, sa dam grai Divinului din noi ….afirmand inteleptul triunic care inainteaza dezvelind adevarul, aparandu-l, luptand pentru el.

Treceti dincolo de forma si continuturi….accesand esenta prin contemplatie, meditatie, rugaciune.

Nu la stiri veti gasi adevarul…ci in voi, in miezul vostru.

Dati glas triunghiurilor divine formate din soare-flori-bucurie sau post-spovedanie-rugaciune sau invocatie-terapia prin plutire-contemplatie si veti simti ca geometria acestui timp…se dezvaluie in petalele sufletului vostru.

Traim la nivelul triunghiului cu varful in jos un razboi rece iar la nivelul triunghiului cu varful in sus, un vals al intelepciunii, adevarului, discernamantului in miezul caruia Cerul ne vorbeste.

Si nu trebuie sa fugim de acest razboi ascunzandu-ne in comfortul nostru….ci sa iesim in arena cu toate armele-virtuti dand jos perdelele de fum, minciunile, plasele de vorbe goale.

Chiar daca triunghiul cu varful in jos se foloseste de control-frica-manipulare… in triunghiul cu varful in sus descoperim toate calitatile divine pe care le putem activa in experienta, conectati, prezenti, verticali…….dezvelind Omul Triunic, Inteleptul viu, Sfera care nu poate fi atinsa de aceste gloante.

Constant avem 24 de variante disponibile( 24 de intelepti, 24 de vami, 24 de solutii). De ce trebuie sa alegem vaccinarea daca mai sunt 23 de variante posibile? Cine ne impinge sa vedem o singura solutie pentru a lupta cu un virus de laborator? Si de ce sunt atat de importante certificatele daca si cei vaccinati transmit virusul? Ce ascund aceste certificate decat control, manipulare, frica?

Luati-va timp pentru a contempla in verticala voastra, acest timp si deciziile pe care le aveti de luat. Si nu le luati din frica sau ca asa au facut ceilalti sau pentru ca firma in care munciti va impinge sau managerii va impun.

Cine sunt?

Ce aleg in aceasta situatie?

Ce am de invatat in acest razboi genetic, psi, energetic?

Ce variante de raspuns ma ajuta in evolutie?

Cu ce alegeri pot urca muntele interior?

Omul asemenea unei Cruci divine in actiune, simte in centrul lui sarutul Cerului cu Pamantul, imbratisarea pe care Inteleptul o primeste de la Imparatie, Soarele christic.

Si aceasta Cruce are o verticala puternica formata din virtuti, jertfe, rugaciuni, cel mai inalt scop care este indumnezeirea, credinte potentatoare-inaltatoare, fapte de lumina.

Luati o coala de hartie…si limpeziti in voi, chipul acesta ceresc ce tine de A FI

Sunt iubire, bucurie, intelepciune

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt.

Puteti incepe cu o raurire divina pentru a deschide portile sufletului….si a vedea in voi acele sentimente inaltatoare sau acele credinte vii sau acele virtuti care dospesc. Scrieti despre chipul vostru de lumina. El este samanta carului de foc colectiv, al corpului mantuirii in Unime, al viului celest. Conturandu-l cu sinceritate (Sunt-In-Cer-Cu-Tine-Una) activam chipul de lumina al tarii. Indrazniti sa fiti Cruci vii in actiune salutand cu ingerii nordului Credinta, la sud, Discernamnatul, la est Intelepciunea, la vest, Unimea. Veti gasi in centru, Adevarul, Libertatea, Chipul vostru de lumina.

Aceasta coloana cereasca din care se activeaza Cupa Unimii, insasi Graalul nu poate fi obligata prin restrictii sa urmeze pasii Arhistrategiei de Intuneric, nu trebuie dosita, uitata, acoperita de praful confortului, nu trebuie sa se plece devenind orizontala din care se nasc toate triunghiurile cu varful in jos, chipurile noastre cazute care vorbesc despre roluri limitative, subpersonalitati, anticreatii.

Haideti sa indraznim sa ascultam Voia Domnului, Triunghiul cu varful in Sus, Cerul. Ce intuitii, revelatii, activari ceresti…va graiesc?

Acest timp de cernere…….ne invita sa ne ridicam lumina interioara, sa aflam cine suntem, sa ne intarim in virtuti, sa impletim cunoasterea divina cu iubirea si smerenia, sa imbratisam adevarul, sa spunem nu anticreatiilor, sa ne punem intrebari, sa spargem coaja de ou si sa ne trezim, sa ne asumam cu jertfa anumite decizii, sa fim aparatori ai virtutilor crestine.

In Faca Se Voia Ta …… Pacea, Adevarul, Intelepciunea patrund in Triunghiul cu varful in jos, cel care gazduieste Razboiul Rece dezarmand fortele intunecate, luminand cararile decizionale, activand Soarele Divin si aici. Arh Mihail il imbratiseaza pe Lucifer si toate chipurile noastre cazute, lumina dezvelindu-ne taramul lui Acasa.

Fiara tace imbratisata de Lumina Divina.

….

Va invit pe 22 februarie, ora 18 30 sa asezam un buchet de luminite in pletele acestui timp. Temele abordate sunt: triunghiuri divine, protectia psi, chipul de lumina al Ramaniei, tetraedrul stelar, roluri ceresti, lucrarile de lumina ale anului 2022, spirala de virtuti, cum limpezim trena acestui timp, contracte spirituale, ce inseamna jertfa pe altarul acestui timp, alegeri inaltatoare, materializari in Unime, Voia Arhistrategiei de Lumina, puterea invocatiei, ce ne spun strabunii, rugaciunea-meditatia-contemplatia.

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14

Cat? 30 ron sau cat simtiti

Ora? 18 30

Inscrieri? frecventaom@gmail.com

Mai jos sunt doua comunicari radiante din 1 si 2 ianuarie 2022. Contemplati aceste geometrii, emanatii, comunicari. Ele au legatura cu chipul intregului an 2022.

Mergand la Prislop pe 1 ianuarie 2022, inchizand triunghiul( a treia calatorie si tot pe 1 ianuarie) am simtit inca de cand iti zambesc dealurile….primirea Parintelui, vocea lui, caldura si bratele cu care care ii atinge pe cei ce vin aici. Trena lui vie…….iti mangaie sufletul……invitandu-te la spovedanie, limpezire, curatire. Si ii primesti raspunsurile orice intrebare ai avea…..Am pasit zambind in aceasta trena alaturi de cativa finuti care in joaca lor chemau Cerul si Pamantul la un dans calduros, plin de intelepciune si iubire. Cand am intrat in biserica …..in pasirea vie, energia aurie ne-a imbracat pe toti……curgand in cupa sufletului……bucuros, frematator, mangaietor. Pentru cateva clipe m-am simtit cavaler al Graalului, venit aici sa primesc o noua misiune. Am stat plutind lasand Sfanta Liturghie sa deschida portile si apoi Cupa Unimii s-a activat in toata maretia ei………salutand Nordul, Sudul, Estul, Vestul patriei prin toti cavalerii veniti, forte ale Unimii, slujitori ai Graalului. Chemarea era vie iar ochiii parintelui ….pluteau peste tot scrutandu-ne sufletele, limpezind pasii, activand forte nebanuite. Un buchet de intrebari s-au activat….salutand timpul acesta:

Parinte ….ce sunt aceste vaccinuri care ne invadeaza ….viata?

Sa nu va vaccinati. Sunt mari otravuri introduse in ele. Sa fiti credinta vie ca si sfintii pe care ii stiti!!! Sa nu renuntati la ceea ce sufletul vostru….stie!!!! Si cu iubire, blandete, rabdare…aceasta cernere va fi usoara pentru crestinii adevarati!!!!Sunt arme fratilor, arme!!!!

Parinte ….ce putem face in aceste timpuri?

Sa va rugati neincetat, sa nasteti fapte pline de iubire, sa va aparati copiii, sa va uniti cu postul si cu dreapta credinta, sa va eliberati de patimi si de alte uratenii ce va ingreuneaza sufletele. Caci din oameni vine raul….din lacomie, fudulie, necredinta.

Parinte ……care este chipul Bucurestiului….cel de Acum?

Un cleste de fier am simtit pentru o clipa…apoi o gaura neagra s-a deschis in fata mea. Sodoma si Gomora am auzit in clar….cuvintele Parintelui. Mai trece vreme pana cand vei vedea acel Bucuresti frumos despre care care au vorbit si marii sfinti. El este activ in sufletele frumoase….si ros de viermii patimilor in sufletele uratite de lacomie, bani, putere, sex, droguri si alte anomalii ce vin din comfortul in care au cazut multi frati de-ai tai. Si cercurile de lumina?

Am privit cum cercurile de lumina care radiau candva de jur imprejurul centrului Bucurestiului situat in Unirea la fantani, se indepartasera …. fiind active in afara Bucurestiului mergand pana departe spre munti. In centru o groapa neagra smolita si un vuiet ratacitor, adormitor, rece. Sa inteleg….ca oamenii au adancit intunericul? Oamenii au ales din frica, comfort, din patima…sa faca pacte cu intunericul….caci ce reprezinta acest vaccin decat o pecetluire a voastra, un acord, un sigiliu intunecat? Nu ati inteles inca?

Ba da parinte insa oamenii se gandesc la servicii ca le vor pierde, la copiii care au nevoie sa mearga la scoala, la parintii lor pe care nu vor sa ii infecteze.

Toate sunt minciuni si voi stiti asta insa nu va ascultati sufletul. Cerneti in voi orice mesaj si apoi cu rugaciune, post si spovedanie…..mergeti si hotarati viitorul vostru. Dar sa stiti ca il hotariti si pe al nepotilor vostri si tot asa. Aceasta este lupta, fratilor, razboi asa cum il stiti voi….doar ca nu vedeti inamicii. Nu ati inteles ca sunteti manipulati, agresati, pacaliti? E o lupta in care doar adevarul va apara, va sustine, va da curaj. Nu va lasati ingenunchiati……Noaptea va este un bun sfetnic….la fel rugaciunea vie, postirea, impartasania. Faceti din taine scut si din vointa Domnului, armele voastre ceresti. Sunteti fii ai lui Dumnezeu…nu va uitati menirea. Si ati venit aici sa luminati departarile. Am vazut cum o cruce alb-aurie a strabatut intunericul Bucurestiului incepand sa palpaie…si o spirala frumoasa s-a activat cu multi rugatori care uneau Cerul si Pamantul. Si crucea s-a marit strabatand toata tara….la fel si spirala…atingand cu poalele ei….fiecare colt. Multi sfinti se roaga pentru voi. Ascultati-le ruga…caci toate acestea v-au fost spuse.

Parinte …..oamenii cedeaza din aproape in aproape…cuprinsi de somnul comfortului sau de frica pe care nu o pot controla. Toate sunt din necredinta…caci daca ati fii vii intru Hristos….toate acestea nu ar mai avea putere asupra voastra.

Si tara aceasta? Ea este insasi Gradina, Locul de intalnire ….al celor ce vor Ramane si vor contribui la Prefacere. Un soare frumos se activa din Crucea care strabatea tara….de jur imprejur ……..dezvelindu-se o Gradina…in care intrau….oameni de pe toata planeta. Era sarbatoare….caci pe fiecare raza veneau de pretutindeni cu flori, cununi si ochi radianti. Vor sti…ca aici sufletul lor se adapa….si vor veni in Noul Ierusalim…sa cunoasca Voia Domnului si sa sa-si spele chipul cu lumina. Taram de lumina, Patria Graalului, Tara lui Dumnezeu. Asa sa le zici….ca aici se vor mantui natiunile…..si oameniii vor cunoaste Adevarul. Si aici va fi judecata finala…..Si e foarte aproape….

Aproape…? Atat de aproape incat ……….pregatiti-va sa intampinati Mirele si Voia Lui. Caci Dumnezeu e milostiv si drept in acelasi timp. Si au venit timpurile Dreptatii lui. Copiii frumosi lucrati in lumina, vorbiti cu lumina, impartasiti cu lumina, iubiti in lumina….si toate le veti cunoaste, si toate va vor asculta.

Parinte ce ne puteti spune despre manastirile dragi? Sunt stalpi de lumina care emit…..si care va sustin. Si aveti multe.

Parinte ce poate face un om obisnuit in aceste vremuri? Sa se intoarca la Dumnezeu, sa-si spele sufletul, sa renunte la patimi, sa iubeasca si sa aplice Voia Domnului.

Cum putem onora cu totii aceste timpuri?

Am vazut deodata…..cum de jur Imprejurul Gradinii……multi foarte multi aparatori crestini cu ruga lor atingeau Cerul. In centru pe Cruce altii lucratori in Lumina iar pe spirala erau multi traitori de Sens care isi ridicau ruga ……pana la cerul 10. Norii care apasasera tara…..pareau se ca se indeparteaza la fiecare rugaciune comuna…….plecau si se intorceau…insa de de fiecare data …ramaneau mai in spate, mai departe. Soarele christic ii atingea cu razele lui despletite de lacrimile noastre……trimitandu-i……..departe de tara, Insa indrazneau sa revina….cand credinciosii se intoarceau la valtoarea vietii. Si soarele crestea, la fel crucea si spirala, lumina aceasta lucrand pe tara noastra….necontenit.

Parinte cum sa interpretez aceste dezveliri? Sa le lasi sufletelor….asa simplu….cum le-ai primit. Fiecare in dreptul lui va sti.

Parinte ce cuvant ….ne lasati?! Aparati aceasta tara, intariti sufletele voastra si toate pericolele se vor indeparta. Caci voi prin pacat le-ati atras, aceasta urgie fiind expresia dreptatii divine, raspunsul ceresc la patimile voastre. Indreptati-va, intariti-va, uniti-va cu Cerul ….si veti aduce Imparatia pe Pamant.

Multumesc Parinte, Multumesc, Multumesc, Multumesc!!!!!

Eram pe 2 ianuarie 2022 la Sarmisegetusa chemata de Soarele Christic, condusa de razele lui salutand timpul acesta. Candva erau aici active 3 conuri apoi au aparut 5 apoi 7. Ca si cum locul s-ar fi inseninat din aproape in aproape redobandindu-si puterile chiar daca au aparut paznici si meditatiile nu mai pot fi facute, indraznesti doar sa te plimbi si sa te unesti cu locul, simplu, in energia recunostiintei, cu iubire daltuind fiecare pas. Cand am ajuns ….exact acolo unde pot fi lasate masinile …am simtit Primirea, o energie aurie-verde care iti atinge sufletul. Nu toti sunt primiti, nu toti se simt ca Acasa si asta pentru ca istoriile oamenilor difera….mai sunt si vechi romani sau vechi daci tradatori care nu sporesc timpul, locul, pasii…ci vin si acum pentru a lua, un ceva( pentru ei)…nu pentru a fuziona cu locul si a se bucura. Si ei se intorc la fel….fara sa primeasca …nimic.

Pasind simti cum sufletul zburda si rafturile ceresti se umplu cu intelepciunea vie a stramosilor. Copacul christic se activeaza, prin radacinile lui curgand ………energii de diferite culori care sustin decriptarea. In conul auriu dezvelit de spirala din centru am simtit sa intru……aici fiind un Sfat al Batranilor, un consiliu format din 12 intelepti. Locurile batrane de pe planeta adeseori gazduiesc aceste intalniri revelatoare si transformatoare. Cand locul e viu, adica gazda primitoare aceste cercuri de intelepciune….sunt foarte active atingand prin lucrarea lor, orasul, tara, planeta.

Am pasit…..simtind raza care ma adusese aici, ca o spirala frumoasa, luminand Drumul. Cei doisprezece intelepti erau in robe din culori diferite cu medalioane frumoase care iti graiau in suflet. Cateva simboluri se repetau: soarele, lupul alb, steau cu 8 colturi, coiful geto-dac, sageata de lumina, scutul radiant, roata destinului. M-am asezat intr-o bancuta…si mi-am rugat ghizii sa ma sustina in decriptare. Vantul, soarele si energia aurie au conlucrat intr-un mod minunat. Inteleptii erau vechi sacerdoti si preotese care slujisera aici, protejand comorile acestor locuri sau jertfiindu-se pentru ele. Intr-un fel minunat, simteam toti muntii patriei aproape ….. copacii protejandu-ne ..doar vantul graind luand soaptele lor si aducandu-le in mintea divina.

De ce sunt aici? Este o intalnire a tuturor traitorilor de Sens care au ales inca dintru Inceput sa dezvaluie chipul christic al acestul loc, la timpul potrivit slujind neconditionat, pentru Binele cel Mai Inalt al Tarii si al Planetei. Sarmisegetusa este un centru initiatic, o scoala de vindecare, un templu al preotilor si preoteselor Unimii. Graiul locului e viu si el……se dezvaluie in centrii superiori sau in cupa care sunteti pe calea noptii, a intuitiei, a revelatiei. Constiinta multidimensionala va ajuta sa va transportati si sa decriptati lucrarile acestui loc prin scris conectiv, comuniune cu locul, contemplatie. 

Suntem alaturi de voi in aceste timpuri, tesand acest prezent cu firele intelepciunii. Tara aceasta binecuvantata este asaltata, atacata, ferfelitita de arme pe care unii dintre voi nu le vad insa acest lucru nu inseamna ca nu sunteti loviti. Un coif de lumina s-a activat in centru ….si pe el am putut vedea cateva scene din razboiul subtil, marea batalie a acestor timpuri. Eram inconjurati de cercuri negre care alcatuiau o spirala descendenta mergand foarte jos in sublumi, cercuri care aratau ca niste serpi constrictori, niste lasouri ucigatoare, niste lanturi de entitati care te tarau in jos dupa ce te atingeau cu otrava lor intr-un fel de mocirla rosie-neagra, unde deveneai un fel de sclav al lor, fara daruri, suflet, sk, lumina. Dezbracat complet, o palida copie a ceea ce suntem Acum.

Un glas frumos si puternic pe care l-am simtit ca find a lui Decebal….mi-a condus privirea catre o alta imagine de pe coif……Izvoare divine care alcatuiau o spirala ascendenta ce devenea zid luminic pentru noi toti. Aici este intarirea voastra, puterea, curajul, maretia. Reamintiti-va de scoala lui Zamolxe, scoala luminii divine. Aici ati impletit firele curajului cu firele intelepciunii si firele iubirii. Am fost impreuna, suntem din nou. Si e o altfel de batalie puternica in astralul inferior, vie in taramurile voastre, usor de stapanit daca va ridicati constienta in triunghiul cu varful in sus, atingand cauzalul, budhicul, atmicul, taramurile christice unde nimeni si nimic nu va poate invada fiinta de lumina. Vechiul dac din voi a luptat pana la capat iar atunci cand a simtit ca este tradat si ca urmeaza sa fie ingenunchiat, a dat aurul fizic, si-a arhivat intelepciunea si s-a ridicat in corp de lumina. Maretia de atunci…..e in voi. Reamintiti-va cine sunteti si luptati pana la capat, preoti si preotese ale Unimii. Glasul lui o impletire de energii imi atingea toti centrii, dandu-mi un soi de intarire frumoasa, de putere demna, de forta nestiuta. De jur imprejurul inteleptilor pe 12 raze……multe, foarte multe suflete primeau aceasta intarire …..in duh, aceasta sustinere.

Un alt glas al unei preotese ….mi-a activat campul inimii….ca un izvor usor care te atinge…..si mi-a asezat urmatoarele cuvinte: Patrundeti in pestera interioara, eliberati balaurii proprii si dezveliti chipul vostru radiant. Credinta vie, intelepciunea mosilor si stramosilor nostri, puterea acestor locuri vor fi armura voastra ce nu poate fi strapunsa de nici o arma. E un razboi pentru desavarsire spirituala, pentru crestere sufleteasca pentru activarea Omului Indumnezeit. Braul de daruri va apara Dacia christica, Cetatea de Lumina, dezvelind la timpul potrivit, Taramul acesta binecuvantat si Omul triunic, Treimea in Unime care strajuieste Aici. Ca brazii sa fiti, ca apa sa curgeti, ca muntele sa va exprimati maretia!!!!!

Un intelept imbracat in roba albastra……s-a ridicat si pe o roata a destinului …..a dezvelit o imagine: Incoltiti de timpuri, acesti locuitori ai pamantului se retrageau, se ascundeau, se uneau cu locul pana cand trecea vijelia…apoi ieseau la suprafata cu cantecele lor noi….daltuind un nou chip. Acum nu va trebui sa va mai retrageti nici sa va ascundeti ci doar sa va dezveliti maretia infruntand timpul cu intelepciune, curaj si adevar. Fiecare acolo unde va fi urmand vocea Cerului. Uniti in glas imbracati de spirala darurilor care este si spirala unimii, cu soarele christic activat …….vom indeparta inamicii.

Adica cum? Am indraznit sa intreb…..

Fiecare raza activata de voi( prin rugaciune, meditatie, contemplatie) arde si in acelasi timp indeparteaza inamicii invizibili care vor sa patrunda in structura voastra si sa va ingenuncheze. O alta imagine s-a activat dezvelita de roata destinului…..oameni in care de foc, aparatori de lumina, strajeri ai lumii noi……care nu luptau ci doar luminau departarile, razele lor interioare indepartand si arzand inamicii. Focul christic, soarele divin, razele cuvantatoare…. am exclamat. Doamne ce batalie frumoasa……..si intr-un fel stiuta. Ati mai purtat-o …imi raspunse un alt batran, in Sirius Trinitar. Acum va reamintiti cine ati fost si cu razele interioare, doar cu ele puteti decide finalul bataliei si victoria luminii pe aceasta planeta. E posibil? Trei cununi s-au activat deasupra tarii, una singura deasupra planetei iar jos la poale multi foarte multi oameni sarbatoreau in vesminte ceresti patria Graalului, cu surle, trambite si multa bucurie. Un chip nou…..va veni pentru voi, un timp nou al Unimii.

Un alt batran imi arata o imagine…….care reprezenta un fel de traseu al timpului actual. Acum fierb umbralurile si spirala descendenta ii absoarbe pe cei nepregatiti apoi vin muntii laolalta cu voi si pesterile in care se afla intelepciunile tuturor timpurilor apoi omul nou si marea sarbatoare. Si suntem Impreuna, initiindu-va noaptea si graindu-va ziua. Spalati gandurile, limpeziti emotia, uniti-va cu muntii interiori pentru a simti versul divin….cat mai des.

Un alt batran imi arata cele 7 conuri din Sarmisegetusa: al iubirii, curajului, intelepciunii, dicernamantului, puterii de Sine, adevarului, dreptatii. Si toate sunt active acum!!!! Virtuti care se desfac ca florile in structurile voastre.

O imagine noua s-a dezvelit…o spirala frumoasa pornind de aici cu toate virtutile vechilor daci…activate, atingand sufletele ……multor frati, si multor locuri, creeand ziduri luminice pentru oamenii care se simteau astfel protejati, la fel si pentru tara. Varful spiralei era soarele divin ….din care radia chipul christic. Privind la el, din cercul batranilor…am simtit cum chipul lui coboara in noi, energie vie, activand Christul Interior. Treime in Unime nu ne lasa!!!! Treime in Unime, coboara in noi, graieste prin noi, Suntem Una cu cu Tine!!!!

Spirala aceasta lucreaza in voi( spuse un alt batran)….incepand cu anul 2000 intensificandu-si activitatea la echinoctii, solstitii, in zile de sarbatoare. Vechii daci cu scuturile lor de lumina si armele-virtuti traiesc in voi aparand chipul christic al Daciei radiante, Daciei Mari, Daciei Inaltate. Indrazniti sa pasiti ca fiinte triunice, ca aparatori de lumina, ca intelepti plini de iubire. Pamantul acesta nu mai poate fi ingenunchiat. Pamantul acesta este viu, liber, hranit de multe lacrimi, atins de aripile Cerului. O alta imagine s-a activat……..cu Sarmisegetusa ca o cetate inaltata inconjurata de multi razboinici ai luminii avand in centru 12 intelepti deasupra carora se afla ….Graalul. Spirala activata formata din cele 7 conuri si multi traitori de Sens …..dadea viata acestui taram. Cetatea poate fi vizitata in timpul noptii chipul ei radiant atingand locuri frumoase, manastiri,  suflete.

Indrazniti!!!! Timpul nou ne cheama pe toti!!!!Fiti Unime, Iubire si Intelepciune, cu razele divine activand Cetatea de Lumina!!!!