Cunoasterea rece luata din biblioteci impletita cu credinte pitice, premii, atasamente naste de multe ori judecati, asteptari, conditionari. Ea este apanajul intelectului, intarind orgoliul. Prin contemplatie, meditatie, rugaciune, sfera treimica care suntem fuzioneaza cu sfera iubirii, sfera intelepciunii, sfera discernamantului sau cu alte sfere,  treimea din noi salutand treimea din Tot si Toate. In felul acesta se dezvaluie adevarata cunoastere care vine din starea de meditatie sau starea de rugaciune sau starea de contemplatie. Ea nu poate fi explicata, argumentata, trecuta prin logica. Stii dar nu stii cum.

Unind Cerul de Pamant, in micile sau marile provocari apar salturi de intelegere, curcubee pline de talcuriri care dau glas oceanului de intelepciune. Nu poti gasi in raft o asezare ci doar o informatie iar corpul mental cand nu se uneste cu corpul cauzal doar judeca, analizeaza, abstractizeaza fara puterea de a dezveli o idee inaltatoare, un talc, un rost. 

Doar cunoasterea divina venita prin revelatie, bucurie cereasca, intuitie naste in exercitiul vietii, Intelepciunea Vie. 

Daca va uitati in ochii unui calugar fara studii dar care vorbeste cu florile si Cerul, veti simti puterea intelepciunii care nu vine din universitati ci din fuziuni multiple intre Cer si Pamant. 

Fiecare triunghi de virtuti aplicat in experienta vietii ne daruieste Intelepciune, adica acea intelegere superioara, acea plinatate a lui Acum, acea vioiciune treimica prin care simtim zborul interior pe Muntele Schimbarii.

Cunoasterea poate fi rece, sterila, morbida intelepciunea este doar calda, iubitoare, rabdatoare. 

Si nu e suficient sa te lasi atins de citate, aforisme, carti ci propriul tau Graal, Cupa ta interioara e important sa Cuvante. 

Pentru a fi un graitor divin sau un tesator ceresc sau un intelept triunic este important sa stii sa te predai lasand Cerul sa cuvante prin tine, nestiind ce urmeaza sa spuna insa curgand pe frazele ceresti.

Asta inseamna ca faci tot ce stii in Ceruri( meditezi, te rogi, practici reiki) pe Pamant( gatesti, speli, iti onorezi serviciul)si cand cupa ta e limpede, Gratia va zamisli prin tine acele intelepciuni care te ajuta sa treci peste pragurile vietii. Nu e nevoie sa astepti cu un pix in mana …..Cerul. Te va vizita la timpul potrivit….

In cuplu, talcuirile vietii se dezvaluie in orice anotimp caci doar trecand prin greutati, ne putem aseza pe varful de munte. Din cand in cand beti impreuna o ceasca de ceai si reflectati asupra experientelor care se repeta dar si asupra provocarilor zilei. Ce as face diferit? Cum pot aduce mai multa bucurie in aceasta relatie? Care este darul acestei povesti? Ce esente se dezvaluie prin aceasta incercare?! 

Faca Se Voia ta inseamna predarea voii noastre, renuntarea la control, asteptari, conditionari, planificari. Voia Ta sa se Faca nu Voia mea Doamne!!! Ma predau Tie!

Nu e usor cand sunteti obisnuiti sa controlati totul insa este plina de mireasma o zi in care n-ati planificat nimic, vantul divin coafand timpul….. simplu, intuitiv, maret. 

Atunci cand nu stiti care este  urmatorul pas pe care e de dorit sa-l faceti in valsul cu un barbat sau o femeie, lasati Cerul sa cuvante, nu va incrancenati. Exact cand ati lasat capatul vostru de relatie Jos dar ati activat rugaciunea Sus, apar Minunile. 

Iti multumesc Doamne 

Pentru dulcele tau vers 

Care salasuieste in 

Tot si Toate!!!!

Iubirea tasneste ca un rau divin hranind teritoriile fiintarii. Acolo unde se intalneste verticala cereasca cu orizontala lumeasca, de acolo se dezvaluie Iubirea. Cand ochii sufletului sunt inchisi sau impietriti sau atinsi de suparari, neacceptari, neiertari, Iubirea nu cuvanta. Sufletul ( mama divina) stie sa iubesca, inima( servitoarea Casei) stie sa indragosteasca. Cand cele doua isi dau mana, iubirea aceasta transforma, transmuta, transfigureaza. 

De multe ori sufletul nostru este coplesit sau sfartecat de emotii pitice, greseli, pacate, patimi astfel ca fluviul divin al iubirii nu poate zburda in albia clipei…. e gatuit de noduri, murdarii, uratenii. Spalati-l in triunghiul iertarii, in padure, la rau, limpeziti l cu asumare, acceptare, iertare. 

Dragostea se pierde repede daca nu apare iubirea christica bazata pe jertfa, rabdare, intelepciune si tot ce construiti fara suflet nu are radianta, putere, forta. 

Discenamantul inseamna a cerne provocarea pentru a vedea aurul ei celest. Doar meditand sau contempland sau rugandu-ne putem accesa aceasta sfera. Mintea usuca experienta iar inima ii inmulteste emotia fara ca vreuna dintre ele sa fie in Adevar.

Atunci cand sfera iubirii fuzioneaza cu sfera intelepciunii si sfera discernamantului avand in centru …. Sa se faca Voia Ta, Doamne!!! un munte de revelatii, de bucurii, de minuni… se dezvaluie. Urcati-l!!!!

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice