Adeseori spunem: i-am zis adevarul si de aceea s-a suparat si a dat in mine sau eu spun tot timpul adevarul chiar daca ceilalti ma urasc dupa aceea. Intrebarea este urmatoarea: E adevar ceea ce spunem sau opareala emotionala, frustrari proiectate, umbre aruncate? Pentru ca nu putem accesa adevarul intr-o rezonanta malefica sau intr-o dezintegrare multipla cuprinsi de suparari, furii, agitatii ale mintii si ale inimii. Pentru a ajunge la cel mai inalt varf, corpul adevar (corpul atmic)e de dorit sa mai urcam pe doua varfuri de munti adica sa ajungem la corpul cauzal( al intelepciunii) si corpul budhic( al iubirii) fara de care Varful Adevar nu poate fi vazut. Ne pot conduce aici…meditatiile, contemplatiile, rugaciunile, spirala intrebarilor, postul, spovedania, impartasania, comuniunea cu Cerul. Adevarul elibereaza, limpezeste, aseaza este o roada a triunghiurilor trezitoare si nu un apanaj al subpersonalitatilor care se lupta pentru dreptate si nu pentru adevar. De aceea ar fi de dorit sa folosim corect cuvintele si sa spunem..simt, percep, intuiesc, cred.

De cele mai multe ori in ceata inimii si in aburul mintii cuprinsi de norii orgoliului sau de suparare credem ca am vazut adevarul si in acord cu el ii judecam, atacam si condamnam pe ceilalti. E adevar ceea ce am simtit sau ne proiectam propria ceata pe ceilalti?

Seara dupa ce v-ati limpezit in triunghiul iertarii, multumiti, faceti o rugaciune (adica aprindeti focul christic in sufletul vostru) si apoi cereti sa mergeti in timpul somnului in Templul adevarului. Ce vi se dezvaluie?

Deasemenea cereti de la o triada de sfinti sau luminatori sau maestrii sa vi se arate adevarul legat de procesul pe care il aveti, de situatia X, de voi.

Imi amintesc ca undeva in jurul varstei de 33 de ani ani am trait o mare tradare si ca evenimentul era cu atat mai tragic cu cat cineva foarte drag si foarte apropriat, alesese sa fie in tabara celor care atacau. Am postit cateva zile si am cerut dezvelire, adevar si sa se aseze lucrurile in acord cu Voia Domnului. Precizez ca era vorba de un proces complicat si ca finalul lui atingea multe vieti. Prin somn si vis lucid mi-au fost dezvelite vietile in care eu tradasem acel om, cu toate detaliile, norii supararii , orgoliului, furiei fiind deasupra noastra. Am postit din nou 21 de zile facandu-mi iertarile fata de acel om si ca prin minune toate cetele au disparut, procesul incheindu-se intr-un mod minunat. Si in adevar…. toti norii s-au disipat si soarele iubirii a coborat in toate sufletele, eliberand, asezand, luminand Drumul. La final de proces ne imbratisam cu lacrimi, toti cei implicati, bucuria, pacea, armonia inundand toate inimile.

Deasemenea atunci cand incepem sa ne punem intrebari legate de sabotorii interiori, de atractori, de corpul-durere credem ca un oarecare profil de personalitate ne poate conduce in taramurile adevarului. Ridicarea de valuri daca se face cu orgoliu sau atasament sau cu neacceptare nu ne conduce in miez ci ne lasa la periferie( in ceea ce credem despre noi, in punctele noastre de vedere stalagmizate). Doar cu triunghiurile de virtuti sau triadele formate din post-spovedanie-impartasanie ( respectic cu aceste faruri) putem merge prin subsolurile interioare pentru a descoperi pe Dna Egoista sau Dna Suparacioasa sau Dna Mincinoasa.

Pentru a ajunge la Cale, Adevar, Viata e de dorit sa ne limpezim mintea-inima-corpul( triada inferioara, eul lumesc), corpul-Graal pentru ca eul Superior sa coboare. Doar in aceste fuziuni, patrunderi, contopiri, adevarul( al saptelea corp) ca o sfera frumoasa, imbratisatoare ni se poate dezveli.

Deci pentru a accesa corpul adevar avem nevoie de multe lifturi formate din calitati divine, virtuti, initieri, posturi, rugaciuni, purificari. In timpul noptii prin vis si somnul lucid putem atinge corpul cauzal, budhic, atmic intorcandu-ne de dincolo cu revelatii legate de noi, contractul nostru de suflet, adevarul despre noi. Ele pot aparea si in natura, in comuniuni cu soarele, in trialog, la sfanta impartasanie , in momente conective, in contemplatii, in rugaciuni.

De ce nu putem sa atingem adevarul folosind cu o minte fosnitoare? Pentru ca triada inferioara( minte-inima-corp) cand nu este conectata la triada superioara( atmic-budhic-cauzal) distorsioneaza adevarul cu ajutorul judecatilor, argumentatiilor, analizelor sterile. Fara lumina in ceata mintii, adevarul nu poate fi accesat.

Primul varf de munte cu care putem fuziona este corpul cauzal, corpul intelepciunii( frunzele copacului care suntem) Cum ne putem ridica pana la el? carti de lumina, scoli de spiritualitate, intrebari, scrisul conectiv, fructificarea experientelor. Al doilea varf de munte, corpul budhic este insasi gradina Maicii. Aici nu putem intra decat activand triunghiurile iubirii: bucurie-iubire-caldura sau blandete-smerenie-iubire sau recunostiinta-frumusete-iubire sau pace-armonie-iubire. Campul inimii extins ne dezvaluie floarea unica, graiul divin, iubirea Maicii pentru noi, Marea Iubire, O inima echilibrata stie sa primeasca si sa daruiasca neconditionat unindu-se in tot si toate cu inima Mamei Divine. Tinand in structuri amantlacuri, nelinisti, suparari, neiubiri nu putem accesa …aceasta gradina cu flori ale unimii. Al treilea varf de munte ne invita ca in Faca Se Voia Ta sa fuzionam cu Constinta Triunica descoperind in noi …Adevarul.

Pentru adevarul gol-golut avem nevoie de curatenie-deschidere-smerenie sau puritate-bucurie-iubire sau blandete-intelepciune-caldura nu de un IQ de 160 sau de o puternica gandire critica. In centrul triunghiurilor divine Adevarul se dezvaluie ca un Soare care atinge cu bratele lui…Totul. Prin contemplatie-meditatie-rugaciune ridicandu-ne la nivelul corpurile superioare puteti fuziona cu Adevarul care este o inalta stare de constiinta, o contopire cu Christul Interior.

Desenati o Cruce. Asezati in centrul ei un Soare si in centru scrieti ….. intrebarea: cine Sunt?Ce varf de munte se dezvaluie?

Va invit pe 20 sept de la 18 30 pentru a activa aceasta triada.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca iubirea, intelepciunea, clarul sa-ti reveleze Calea si Adevarul sa-ti fie Calauza!!!!