Sunt intelepciune,

Sunt compasiune,

Sunt pace( triunghi divin)

Sunt Tot ceea ce Sunt!!!!

Eu Sunt!

Sau

Invoc lumina ta,

Pacea ta,

Compasiunea ta,

Intelepciunea ta( triunghi divin)

Coloana sa fie!!!!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Camasa ta!!!!

….

O invocatie care include un triunghi( o forta triunica) sau mai multe ne deschide poarta catre Cer dand grai unor potentialitati de care nu erati constienti, ne intregeste, ne aduce in miez, in centru, unitati de Sens, ne activeaza petalele christului interior, ne dezvaluie floarea divina care suntem.

Unitatile de compasiune ca si cele de pace si de intelepciune ne sunt aduse de ingerii nostri dupa cum onoram o tema de viata sa mai multe in ragazul de timp dat prin contractele noastre spirituale. Sunt roade pentru lectiile de viata din care am extras aur celest. Si asa coboara aceste binecuvantari, premii, frumuseti in interiorul nostru. Si coronita aceasta se umple cu flori luminand o intrega etapa, insasi pomul vietii.

Chiar daca tristetea, neacceptarea, furia va mototolesc stralucirile, nu va lasati doborati. Repetati o mantra, un un vers ceresc, o rugaciune pana cand norul emotional pleaca. Ce se dezvaluie in centrul triunghiului activat?

Bucuria cereasca apare cand toti centrii nostri radiaza,perfect aliniati la Voia Divina, in unime, dezvelind stralucirea christica.

Activati coloana cereasca construind triunghiuri formate din virtuti. Sunt bucurie, pace, liniste( un triunghi), caldura, smerenie, blandete( al doilea triunghi), frumusete, clar, recunoastiinta( Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt). Cand pasim cu adevarat in aceste triunghiuri de lumina…deschizand portile Cerului? Primind ceea ce este asa cum este, binecuvantand clipa, onorand tema de viata, gradinarind constient pacea, armonia, bucuria, cultivand triunghiul divin in Tot si Toate.

In cupa care suntem….aceste mantre, invocatii, rugaciunii ne dezvaluie chipul ceresc.

Bucuria ca si pacea, recunoastiinta sunt daruri ceresti, roade, felii de plinatate, flori divine. Sa fii in frecventa bucuriei inseamna sa fii primit in Cerurile Unimii.

Facand pace cu tine si cu ceilalti, intelegand ca in fiecare provocare exista argint, aur, cupru celest asa apare bucuria…..ca un varf de triunghi, ca o dezvelire a omului radiant care esti ca un buchet de flori care te saluta.

In general oamenii merg impaturiti in asteptari, conditionari, suparari gandind ca asa par mai seriosi sau doar asa isi vor rezolva problemele. Insa triunghiurile cu varfurile in jos nu ne ofera nici alegeri inaltatoare nici solutii care sa ne eternizeze. Doar luand liftul catre cerurile interioare, cu detasare, pace, intelegere poti accesa acea bucurie care nu este determinata de o realizare exterioara sau de vreo victorie asupra cuiva ci este insasi roua sufletului tau.

De unde vine pacea? Din impacarea cu ceea ce este asa cum este. Primesc acest destin, primesc acest corp, primesc sa fiu treime in unime. Fara primire….conflictele interioare continua generand frustrari, asteptari, conditionari. Pacea nu poate aparea in triunghiuri formate din patimi sau din slabiciuni sau din dorinte desarte. Pacea, bucuria, blandetea sunt chipurile ale divinului care construiesc carul de foc, corpul de lumina.

Chiar daca va este greu cultivati constient pacea in relatia cu mama, bucuria in relatia cu tatal, intelepciunea in tot si toate. Cereti-o de la Ceruri si semanati acest triunghi zi de zi. la nivel de gand, emotie, fapta. Ce rasarit de aripi va atinge viata?