Impreuna suntem Una cu tot si toate. Desi ne consideram separati realitatea ne demonstreaza de fiecare data ca suntem interconectati cu intreg Universul ca si parte a marii tapiserii a vietii. Cum noi oamenii avem obiceiul de a privi mereu in exterior, Marele Spirit a rugat-o pe Mama Natura sa ne ghideze, sa ne sustina si sa ne arate, prin propria ei transformare, procesul evolutiei noastre. Mama Natura, in iubirea ei infinita a creat anotimpurile si, generatie dupa generatie, fara incetare ne invata procesul vietii, al cresterii si al trasformarii.

Prin acest proces ni se dezvaluie Marele Adevar si anume faptul ca nu este nevoie sa invatam nimic nou ci doar sa ne reamintim deoarece viata este o “reamintire eterna”. In memoria Universului exista deja tot ceea ce este nevoie sa stim. Toata cunoasterea noua este in realitate o eterna reamintire deoarece, ca si copii ai Marelui Spirit si a Mamei Divine, purtam in ADN-ul nostru ADN- ul Lor. Cand vom reusi sa intelegem cu adevarat ca nimic nu traieste in separare si ca totul este cunoscut dintr-un inceput abia atunci vom intelege Marele Adevar. 

Dar pentru a atinge acest Adevar este nevoie sa coboram in sufletul nostru, sa ne contemplam, sa ne antrenam mintea pentru a o invata sa taca si astfel sa ne putem trai propriul proces al reamintirii. 

La fel cum natura trece de-a lungul anului prin cele 4 anotimpuri, la fel si noi oamenii, de-a lungul vietii noastre cunoastem cele 4 anotimpuri ale propriei evolutii. Si DA, toti iubim primavara si vara vietii cand totul este bucurie, soare si caldura. O alta parte dintre noi inteleg importanta toamnei si o privesc cu respect insa mult prea putini dintre noi pot vedea darurile ascunse in inima iernii. Toamna nu inseamna moarte iar iarna nu reprezinta mormantul. Din contra, ele ne aduc darul vietii. Fara ele cum ne-am putea bucura de celelalte doua anotimpuri? 

Vedem copacii desfrunziti si gandim ca vantul si frigul toamnei i-au dezgolit. Dar in realitate lucrurile stau diferit. Copacii inteleg ca odata cu venirea toamnei vor avea nevoie de mai multa energie pentru a-si sustine trunchiul, drept pentru care isi retrag energia vitala din frunze si crengi. Daca am intelege cu adevarat acest proces, noi oamenii, am realiza ca atunci cand ne aflam in toamna vietii, pentru a ne salva sufletul este necesar sa lasam sa plece toate acele ganduri, trairi, fapte care nu ne mai sunt de folos de drumul vietii. 

Apoi in iarna vietii, asemenea copacului care isi concentreaza toata energia vitala catre interiorul trunchiului, la fel si noi vom cobora in interiorul nostru lasand sa germineze noi seminte sub forma de ganduri pozitive, recunostinta, iubire, implinire, bucurie, smarenie seminte ce vor rodi in primavara urmatoare.   

Popoarele indigene vorbesc tot timpul despre cat de importanta este legatura noastra cu natura deoarece ea descrie echilibrul dintre cine suntem noi ca si indivizi si cine suntem noi ca si parte a Intregului. 

Corpul uman contine incorporata toata istoria sa personala, stiind ca persoana este rezultatul vietilor sale pana la momentul prezent. De-a lungul vietilor am adunat experiente, cunoastere, intelepciune dar si suferinta, durere, furie. Toate zac in noi sub forma de energie. Astfel, in aceasta viata, atunci cand vom fi pregatiti ele vor veni catre noi pentru a le putea intelege, debloca si transmuta. Vor iesi la suprafata pentru a ne sustine in procesul de crestere spirituala, de transformare in acea Fiinta de Lumina despre care ne-au vorbit marii intelepti de-a lungul veacurilor. 

Elementele care alcatuiesc natura sunt cele care alcatuiesc si fiinta umana. Contampland natura cu intreg procesul ei de regenerare vom invata sa folosim aceste elemente in favoarea noastra pentru a ne vindeca, a ne lumina si a creste. 

Toamna este anotimpul in care, asemenea copacilor, putem lasa sa plece tot ceea ce nu ne mai este de folos iar iarna ne va darui intelepciunea si puterea de a descoperi care ne sunt darurile, realizarile, intelegerile pe care le-am primit si pentru care suntem recunoscatori atat Universului cat si noua insine. Iarna este anotimpul potrivit pentru introspectie, pentru recunostinta si pentru decorarea copacului interior.

Arborele vietii ca si simbolism a fost prezent in istoria umanitatii inca din cele mai vechi timpuri. Atunci cand samanta copacului este plantata in sol fertil, este ingrijita si sustinuta in procesul de crestere ea va germina, va creste si va deveni un arbore falnic, puternic si plin de frunze.  In acelasi mod, samanta care suntem, rodeste atunci cand este plantata cu iubire, bucurie si blandete, cand este udata si hranita cu fapte, ganduri, obiceiuri sanatoase. In fiecare dintre noi exista samanta potentialulului de a deveni persoana care ne dorim sa fim. De fapt suntem deja acea persoana, trebuie doar sa ne dam voie sa ne conectam cu ea, sa fim ea.

La cumpana dintre anotimpuri, va invit cu iubire, drag si bucurie sa celebram impreuna roadele toamnei si sa ne aliniem la intelepciunea iernii. 

Dupa cum e legea sacra, iarna au loc evaluarile ceresti. Pana in Ajunul Craciunului mai avem timp sa ne facem temele ramase restante, sa rescriem anumite contracte, sa aducem intelepciune in gandire, actiune si cuvant pentru ca in ziua Craciunului, copacul nostru interior sa fie impodobit de catre Intelepti cu globuri – daruri.

Daca sufletul tau simte chemarea, eu te astept alaturi de mine, pentru a netezi drumul catre impodobirea arborelui interior. 

Vom folosi unelte stravechi, daruite cu iubire de Inteleptii Veacurilor si vom lucra cu Arborele Sefirotic pentru a ne curata, elibera si echilibra chakrele, pentru a ne activa sacrul interior si propriul pom al vietii. 

Integrarea sacra reprezinta procesul de a uni ceea ce este separat iar in cazul nostru, reprezinta procesul de unificare cu tot ceea ce consideram ca se afla in afara noastra, cu tot ceea ce am considerat ca fiind separat de noi devenind astfel constienti de apartenenta noastra la macrocosmosul din microcosmosul care suntem noi insine.

Pe baza celor de mai sus, propun un proces de vindecare plecand de la integrarea a ceea ce suntem in relatie cu cosmosul, integrarea feminina si masculina, integrarea luminii si a umbrei, integrarea trupului, mintii si sufletului, integrarea a ceea ce simt, gandesc si fac, integrarea originilor mele (stramosi) cu persoana pe care o cunosc astazi, integrarea cu baiatul sau fata care eram cu persoana care sunt astazi, integrarea emotiilor mele pe care ajung sa le identific si recunosc atat in corpul meu fizic cat si energetic. De asemenea vom invata cum putem sa lasam sa plece tot ceea ce nu ne mai este de folos pentru a putea face loc noului, care de altfel deja exista doar ca este in stare latenta asteptand sa fie accesat si experimentat.

Pe parcursul acestui proces vom apela la ajutorul cunoasterii ancestrale a omenirii pentru a putea recunoaste arhetipurile si trairile ancestrale pe care le vom integra si experimenta cu ajutorul miscarii cosmice, a meditatiei si a curatarii samanice.  

Uneltele care ne vor sustine in acest proces sunt: 

– Calendarul sacru Maya si energia Nahualilor (energia zilelor sacre) 

– Meditatia prin recapitulare (metoda samanica)

– Chakrele si emotiile: relatia dintre emotiile noastre si centrii nostri energetici 

– Miscare cosmica (metoda samanica)

– Arhetipurile (vindecatorul, razboinicul curcubeu si inteleptul)

– BioCoachingul  (recunoasterea credintelor limitative) 

– Medicina energetica indiana (Ayurvedica)

Facilitator: Francisca Curra Berrocal

A’quij (saman Maya -Guatemala), Profesor Biodanza, Coach Integral, Profesor de Yoga si Formator masaj Ayurvedic, Maestru Reiki.

Program: 7 – 8 decembrie 2019

Atelierul va incepe sambata, 7 decembrie la ora 10.00  si se va incheia in jurul orelor 19.00. Vom avea si o pauza de masa de aproximativ 1 ora.

Duminica 8 decembrie, vom incepe la ora 10.00 si vom incheia in jurul orei 16.00. De asemenea ne vom bucura si de o pauza de masa de aproximativ 1 ora.

Costul cursului este: 400 Ron 

Locatia: Sediul Frecventa Om, str. Vasile Stroescu nr 14, Bucuresti (zona Foisorul de Foc). 

Data limita pentru inscriere:  29 noiembrie 2019

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va anuntati din timp intentia de participare.

Rezervarea locului se realizeaza prin achitarea unui avans de 100 Ron pana la data de 29 noiembrie 2019, in contul RO17 RZBR 0000 0600 0723 9973 (Procsi Izabel Luiza) cu specificatia “Integrarea Sacra”,  diferenta achitandu-se la inceperea atelierului.

Pentru persoanele care doresc sa participe atat la Atelierul de Integrare Sacra cat si la Ceremonia cu Cacao discount-ul este de 100 ron astfel incat costul ambelor evenimente este de 500 Ron iar avansul va fi in valoare de 150 Ron si se va achita in contul mentionat mai sus cu specificatia “Ceremonie si Atelier”.

Detalii si inscrieri:

Izabel Luiza Procsi – 0784294194

E-mail: samaraniablog@gmail.com

sau

Klaus Lurtz – 0761622063

E-mail: kondor.healing@gmail.com

Daca, din motive intemeiate, participarea la acest curs nu mai este posibila, puteti sa trimiteti pe altcineva in locul dumneavoastra. Avansul de inscriere la curs nu se mai returneaza.

Fie ca iubirea, recunostinta si intelepciunea sa va calauzeasca pasii!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice