Suflete dragi, avem bucuria de a va invita la un atelier, un pic diferit de cele cu care poate v-ati obisnuit pana acum, sustinut de Francisca Curra Berrocal, care a acceptat invitatia de a impartasi cu noi din darurile sale si din experienta sa care depaseste mai bine de 30 de ani de activitate. 

Tema atelierului de Dans Samanic Terapeutic este Integrarea. Aceasta reprezinta procesul prin care ne unim cu tot ceea ce consideram ca este separat de noi, ca este in afara noastra si ca nu continem. Prin acest proces de unificare noi devenind constienti de apartenenta noastra la macrocosmos, de faptul ca intregul Univers se afla in microcosmosul care suntem noi insine si ca doar mintea este cea care creaza aceasta iluzie a separarii. Integrarea Sacra ne ajuta sa trecem dincolo de a intelege aceste notiuni cu mintea sustinandu-ne in procesul de transmutare si alchimizare pentru ca astfel sa putem aduce toata aceasta cunoastere la un nivel de practica zilnica si de traire autentica. 

Plecand de la perceptia ca noi suntem ceea ce gandim si de vreme ce viata noastra este o proiectie a ceea ce suntem, interpretarea realitatii genereaza un mediu emotional care ajunge sa manifeste  diferite procese biologice care activeaza in noi modificari epigenetice (stiinta care dezvaluie secretele vietii ascunse in ADN).

Pe baza celor de mai sus, va propunem sa pasim impreuna intr-un proces de vindecare plecand de la integrarea a ceea ce suntem in relatie cu cosmosul si ajungand la integrarea femininului si masculinului din noi insine, la integrarea luminii si a umbrei proprii, la integrarea trupului, mintii si sufletului nostru, la integrarea a ceea ce simtim, gandim si facem, continuand cu integrarea originilor noastre (a stramosilor nostri) si armonizarea lor cu persoana care suntem astazi. De asemenea vom ajunge si la integrarea copilului care am fost cu persoana care sunt astazi si la integrarea tuturor emotiilor pe care am reusit sa le identificam si sa le recunoastem atat in corpul nostru fizic cat si in cel energetic. 

Pe parcursul acestui proces vom apela la ajutorul cunoasterii ancestrale a omenirii pentru ca astfel sa putem recunoaste arhetipurile si trairile ancestrale pe care le vom integra si experimenta prin miscare, descoperind  totodata universul viu din interiorul propriului nostru corp. 

De asemenea vom invata cum putem sa lasam sa plece si sa ne golim de tot ceea ce nu ne mai este de folos pentru ca astfel sa putem face loc noului, care de altfel deja exista in noi doar ca este intr-o stare latenta si asteapta sa fie accesat si experimentat.

Uneltele pe care le vom folosi sunt: 

– Calendarul sacru Maya: vom studia relatia dintre Nahuali (energia zilelor sacre) si trairile noastre emotionale

– Meditatia prin recapitulare (metoda samanica)

– Chakrele si emotiile: relatia dintre emotiile noastre si centrii nostri energetici (relatia cu glandele endocrine asociate lor). 

– Recunoasterea modelelor mostenite.

– Miscare cosmica – legatura dintre planete si degetele mainilor noastre; fiecare deget este relationat cu diverse planete si cu diferite miscari cosmice.

– BioCoaching: Recunoasterea credintelor limitative. Aceste credinte au legatura cu starea noastra de constiinta. 

Arhetipurile cu care vom lucra sunt: vindecatorul, razboinicul si inteleptul. 

Aceste arhetipuri stravechi traiesc si se manifesa toate in interiorul nostru datorita faptului ca ele fac parte din subconstientul colectiv. 

Subconstientul este cel responsabil pentru gestionarea a pana la 98% din informatiile pe care le percepem prin simturile noastre si totodata este cel care genereaza raspunsurile de adaptare la acesti stimuli. 

Actionand asupra subconstientului personal putem produce schimbari mult mai mari decat mintea noastra putem cuprinde.

Investigatiile realizate de  Bluma Zeigarnick au demonstrat relatia care exista intre memorie si „treburile” noastre neterminate. Bluma sustine faptul ca noi ne amintim in special de acele situatii pe care subconstientul nostru le considera inca nerezolvate, neterminate. Acest lucru duce la o prelungire a stresului care continua pana la momentul in care persoana este pusa in fata unei situatii similare cu cea pe care subconstientul o considera a fi „neincheiata” doar ca de data aceasta persoana, avand o perceptie diferita asupra situatiei, o poate incheia si astfel se poate elibera de acel factor de stress.

La randul ei, fizica cuantica sustine ca prin aplicarea principiului „legaturii cuantice”, putem modifica situatii care s-au intamplat in trecut, pur si simplu prin modificarea informatiilor pe care le transmitem in prezent, avand in vedere faptul ca rezolvarea oricarei probleme se afla in momentul prezent precum si faptul ca fiecare zi din viata noastra reprezinta o noua oportunitate de a ne reinterpreta trecutul si, prin urmare, de a ne crea un nou viitor. 

Luand in considerare toate cele mentionate pana acum va propunem o calatorie prin propria dvs constiinta cu scopul de a va reinterpreta situatiile trecute dintr-o alta perspectiva si anume din cea a adevaratei schimbari emotionale. 

Albert Einstein spunea: 

“Daca nu va place lumea pe care o vedeti sa stiti ca nu o puteti schimba, dar daca va schimbati modul in care vedeti lumea, intregul vostru univers se va schimba si el”.

Facilitator: Francisca Curra Berrocal

A’quij (saman Maya -Guatemala), 

Profesor Biodanza, Coach Integral, Profesor de Yoga si Formator masaj Ayurvedic, Maestru Reiki.

Program: 27 -28 iulie 2019

Atelierul va incepe sambata, 27 Iulie la ora 10.00  si se va incheia in jurul orelor 19.00. Vom avea si o pauza de masa de aproximativ 1 ora. 

Duminica 28 Iulie, vom incepe la ora 10.00 si vom incheia in jurul orei 16.00. De asemenea ne vom bucura si de o pauza de masa de aproximativ 1 ora.

Costul cursului este : 400 Ron 

Locatia: Sediul Frecventa Om, str. Vasile Stroescu nr 14, Bucuresti

(zona Foisorul de Foc). 

Data limita pentru inscriere: 

12 Iulie 2019

Deoarece locurile sunt limitate, va rugam sa va anuntati din timp intentia de participare.

Rezervarea locului se realizeaza prin achitarea unui avans de 100 Ron pana la data de 12 Iulie 2019, in contul RO17 RZBR 0000 0600 0723 9973 (Procsi Izabel Luiza) cu specificatia “Dans Shamanic”,  diferenta achitandu-se la inceperea atelierului.

De asemenea va facem cunoscut faptul ca vineri, 26 iulie 2019, Curra ne va facilita o Ceremonie mayasa cu Cacao Sacra, Ixcacao. 

https://www.facebook.com/events/1699697476799979/?ti=cl

Pentru persoanele care doresc sa participe atat la Atelierul de Dans Samanic cat si la Ceremonia cu Cacao discount-ul este de 100 ron astfel incat costul ambelor evenimente este de 500 Ron iar avansul va fi in valoare de 150 Ron si se va achita in contul mentionat mai sus cu specificatia “Ceremonie si Atelier”.

Detalii si inscrieri:

Izabel Luiza Procsi – 0784294194

E-mail: samaraniablog@gmail.com

sau

Klaus Lurtz – 0761622063

E-mail: kondor.healing@gmail.com

Daca, din motive intemeiate, participarea la acest curs nu mai este posibila, puteti sa trimiteti pe altcineva in locul dumneavoastra.

Avansul de inscriere la curs nu se mai returneaza.

🙏

Fie ca iubirea, recunostinta si intelepciunea sa va calauzeasca pasii!