Am ajuns joi seara pe 14 mai in AbaDiaNia un loc plin de mireama, bucurie, verde cautand cu drag sa simt Oamenii, insasi Povestea,  Totul.

Poarta s-a deschis si am putut face 3 programari pentru paturile de cristale apoi am ramas in tacere pregatind curgerea. A doua zi l-am intalnit pe Ioan al Domnului de trei ori si cea mai frumoasa interventie spirituala a fost la ora 15 in ziua de 15 mai a anului 2015.

Uitandu-ma pe manadala mea numerologica pe parcursul unei singure zile au fost energizate toate cifrele. Era coplesitoare aceasta revelatie, insasi lucrarea in triunghiul descris de Ioan, eu si Entitatile ceresti.

In sala de asteptare am simtit Triunghiurile Unimii si un praf auriu care ii atinge pe toti cei care vin pentru limpezire, asezare, deschidere. Inca de la intrarea in Casa ( asa cum i se spune) un triunghi bleo ne-a intampinat, Triunghiurile fiind peste tot chiar si in Capela ca niste tablouri ceresti, icoana la care mergi si te rogi. Oamenii lasau cereri la baza triunghiului simtind cum o forta invizibila le urca la Ceruri si le transforma in realitati la momentul potrivit. Chiar si altarele erau sub forma de piramide triunghiulara in care ardeau lumanarele iar natura imbraca formele geometriei sacre inundundu-ti interiorul cu spirale, triunghiuri, cercuri.

Maestrii Triunghiului ne priveam de pe peste tot si ne imbratisau iar eu ma simteam ca Acasa.

Fara sa vreau sa ajung prea repede in fata lui Ioan un flow minunat m-a luat pe sus si m-a dus in camera mediumurilor acolo unde am lasat micutele mele daruri dar am si simtit spirala alba-aurie pe care  urcam toti sustinuti de multe entitati de lumina, recunoscand Vocea Cerului, luminand. Era o hora minunata a Prezentelor care gingasea aerul il umpleau de SENS.

Aici am simtit prima trecere si tot corpul mei de lumina vibra. Am ajuns in fata lui Ioan si a mediumurilor permanente si am simtit Raza Alba ca un laser minunat care imi patrunde fiinta si o inunda cu multa unitati de cunoastere si recunoastere. Ceva vechi si nou iesea la suprafata si in limpezire desluseam urmatoarele verigi din drum, darurile, bucuriile acestei regasiri.

Apoi am ajuns in camera operatiilor si acolo am simtit si vazut 7 prezente diferite insa puternic emitente care tineau o plasa aurie. In invaluire plasa ii atingea pe toti, curatand, limpezind, spaland. Apoi un cristal mare auriu lucra pe fiecare, interventia fiind nonfizica insa extrem de profunda, cristalul slefuind, rotujind ceva in tine, adancind. In ochiul ceresc am vazut cununile de luminite si porumbelul zburand si atingand crestetul nostru in dezvelire.

Iesirea in gradina sufletului, o iesire in care florile si copacii te imbratisau cu totul era insasi Intoarcerea Acasa si ea avea suflul unei trezii dar si bucuria unei noi misiuni sau a unui nou pas pe care vroiai sa-l faci in lumina.