Pe aceasta planeta sunt active 17 scoli de spiritualitate si multe grupuri radiante care construiesc in Unime. Din viata dintre vieti ne-am ales instrumentele care ne ajuta in evolutie, unul sau mai multe in acord cu misiunea, experientele de care avem nevoie pentru a evolua, lucrarile vechi pe care le-am facut si lucrarile noi, darurile pe care e de dorit sa le activam in Acum, varful de munte interior pe care l-am putea atinge. Nu e intamplator ca am ales un pantec ortodox sau ca ne-am nascut in Peru. Si da…daca am fi avut nevoie sa devenim un lama ( calugar tibetan budist) cu siguranta am fi ales din viata dintre vieti, Tibetul, India, Nepalul sau alte zone care ne-ar fi sustinut sa devenim traitori de Sens in budism. Totul se leaga iar atunci cand decidem sa impletim tehnicile intrebati-va: de ce yoga? E trend-ul sau o reamintire puternica? De ce samanismul? Ce parte din mine vrea radiestezie? Ce simt cand folosesc simbolurile din Karuna?

Putem valsa cu meditatia, contemplatia, rugaciunea sau cu triunghiul, reiki-ul si contemplatia sau cu geometria sacra, rugaciunea, tehnicile din radiestezie. Suntem forte treimice in potential ca si apostolii, sfintii, maestrii astfel ca putem impleti trei instrumente divine, doua vechi cu care am conlucrat in alte vieti si unul nou pe care il dezvoltam acum sau trei instrumente vechi pe care le stim din alte intrupari si care acum se intorc pentru a crea o tapiserie noua.

Creierul divin este format din lobul stang cel care se ocupa de analiza, sinteza, abstractizare. lobul tatalui folosit adesori de yoghini in concentrarile lor, lobul drept dedicat, intuitiei, meditatiei, creativitatii de nivel superior accesat foarte usor de structurile contemplative, pasionatii de poezie, scris, pictura, lobul mamei si al treilea lob, al copilului cel care ne deschide teritoriile metasenzivitatii sustinand clarolfactia, clarcognitia, scrierile inaltatoare, channeling-ul, traducerile din lumile subtile, comunicarile cu alte civilizatii etc. Cand cei trei lobi intra in sinergie, creierul divin traduce instant mesajele care ne vin de la Univers, mintea divina sustinand hidratarea  si intarirea corpurilor superioare cauzal si atmic cat si imblanzirea si purificarea corpurilor inferioare, fizic, eteric, astral, mental.

Anumite scrieri inaltatoare rodiri ale meditatilor, reiki-ului, geometriei sacre i-au condus pe autori dar si pe cei care le-au cunoscut la trairi minunate, rapiri in Gratie, flow-uri si extaze mistice sau creative care au activat varful de munte interior, propria radianta, Omul cu o mare. Si multe dintre ele au atins cercuri largi de suflete din toate religiile tocmai pentru ca au folosit mai multe fire cosmice oferind o intelegere integrativa in Unime.

Nu trebuie sa va opriti la un singur instrument divinatoriu asa cum au facut-o poate parintii nostri. De la un anumit nivel de constiinta in sus, corpurile superioare vor sa fie hranite cu idei inaltatoare, cu sentimente christice, cu fapte radiante acest triunghi fiind extrem de puternic pentru evolutia noastra in Unime. Stim cu totii ca sfintii, maestrii, traitorii de Sens autentici au levitat, au practicat bilocatia, au accesat memoria universala. Cautati si veti afla, Bateti si vi se va deschide, Cereti si vi se va da. Aprofundati o linie de intelegere sau mai multe. cu discernamant. De la cerul 8 in sus vorbim despre Unime, cartile Unimii, cunoasterea Unimii, iubirea in Unime, religiile pastrand doar varfurile lor radiante adica ceea ce au construit in Unime dincolo de cutuma, judecata, eu am. Si da cand vom trece dincolo vom fi evaluati atat pentru modul in care am trait ortodoxia( ma refer la cei care s-au nascut in tari ortodoxe) cat si pentru felul in care am accesat si onorat cunoasterea in Unime, instrumentele divine ale unimii, am cultivat iubirea in Unime.

Nu practicati reiki-ul, rugaciunea si triunghiul doar pentru a bifa sau a spune ca aveti o disciplina in care credeti. Trairea in Dumnezeu va activeaza verticala interioara si corpul budic. Puteti avea 3, 6, 9 instrumente divine si sa nu va dezvoltati deloc corpurile superioare sau puteti practica raurirea divina, triunghiul si contemplatia si sa traiti extaze minunate, zilnic.

Dupa ce v-ati reamintit si dezvaluit instrumentele divine care va sustin in evolutie, invatati sa traiti sa spunem Triunghiul, sa simtiti Rugaciunea, sa imbratisati Natura.

Bucurati-va, iubiti, cultivati pacea. Orice triunghi de lumina atinge si hidrateaza corpurile superioare conducadu-ne la timpul potrivit si in biblioteca divina acolo unde putem deschide cartea vietii noastre, a planetei Geea, a tarii Ramania in care ne-am intrupat.

Cunoasterea divina traita ne reveleaza in adevar, varful de munte. Si cand ea se impleteste cu iubirea si pacea sau iubirea si bucuria, intelepciunea Cerurilor coboara in viata noastra la fiecare pas.

Invatati sa faceti valsul cat mai natural, firesc. Incepeti dimineata in rasarit cu o portie de contemplatie apoi cititi lecturi de lumina apoi accesati triunghiul prin raurire divina. In fiecare zi accesati trei tehnici care va cheama, aceleasi trei sau introduceti in triunghi cate un instrument nou. Veti observa ca fiecare etapa va indeamna la o tesere proprie, Posibil ca intre 18 si 27 de ani sa va cheme postul, spovedania, impartasania apoi intre 27 si 36 sa va inspire si sa cultivati reiki-ul, radiestezia, rugaciunea apoi intre 36 si 45 sa simtiti ca o o alta impletire de tehnici va sustine: triunghiul, contemplatia si recunostiinta. Nu e nimic gresit.  Asa se tese corpul vostru de lumina, asa se hranesc structurile voastre superioare.

Va spuneam ca pe Macu Picchu urcand muntele am intrebat Centrul: ce ne poate ajuta sa depasim mai lesne obstacolele in cuplu iar cele trei raspunsuri care m-au imbratisat au fost acestea: sa tesem cu fire ceresti si lumesti zi de zi relatia, sa fim capabili de jertfa, sa inmultim darurile individuale si de cuplu.

Firele ceresti se pot aseza minunat in viata de zi cu zi daca practicam rugaciunea, triunghiul, contemplatia sau geometria sacra, postul, recunostiinta singuri daca suntem singuri sau in Cuplu.

Nu poti inainta daca te preocupi doar de lumisme. Noi suntem cruci divine in actiune si ceea ce e de dorit sa facem zilnic tine de a uni Cerul cu Pamantul prin tot ceea ce gandim, spunem, facem.

La nivelul cuplului e minunat sa aveti o practica spirituala comuna pe care v-ati reaminti-o sau pe care v-ati dezvelit-o impreuna cu un metaconsilier. In felul aceste se hranesc centrii superiori si corpurile superioare si cand apar provocarile sunteti pregatiti luminic sa treceti peste ele.

Lucrand sincer, cu iubire si bucurie veti simti ca muntele plin de obsacole este doar un tovaras ce isi intinde bratele de dincolo de nori pentru a va arata Soarele Christic care sunteti.