Cand eram micuta …..ascultand Cerul imi spuneam astfel: pana la 30 de ani te tine corpul fizic insa dupa daca nu dai grai sufletului si spiritului, corpul fizic va scartai cerand noi si noi reparatii.

Am fost invitata de cand eram copil sa recit si sa scriu poezie, la inceput prin copaci, pe malul marii, vorbind cu albinele ( care sunt niste entitati venusiene minunate) apoi in cenaclul Mladite Dobrogene, la diferite cluburi, prin tabere de creatie, prin concursuri etc. Ceea ce am simtit in versul divin neatins de minte este ca noi ca treime avem niste organe divine interioare care sunt activate intr-un mod minunat de pasiuni, de bucurii, de cautari spirituale si ele aceste forte interioare odata activate si lucrate iti aduc o frumusete interioara si exterioara ce te poate eterniza. Tasnirea aceasta traind-o de cand aveam cativa anisori…. m-a ghidat intr-un fel plin de gratie catre aceasta impletire intre psihologie si spiritualitate care a dat grai intr-un mod minunat, Frecventei Om.

Stiu ca multe femei alearga dupa operatii estetice, tratamente, implanturi o goana care poate sa-ti aduca doar satisfactii micute, o crestere a orgoliului pe fizic si o fericire de plastic. Unde este implinirea in colectia de modificari de suprafata pe care vrei sa o aduci corpului tau? Si daca aura ta e murdara si sufletul tau e plin de regrete, neiubire, neacceptare crezi ca acea operatie estetica va rezista sau crezi ca ea iti va aduce bucuria acea unimica? Un suflet pierdut, sfasiat, in fundul iadului nu poate sustine o frumusete radianta oricate de multe interventii exterioare ati incerca.

In sine noi ne alegem corpul din viata dintre vieti in functie de destinul pentru care am optat. Nu exista corpuri de Miss World pentru Maestrii Reiki. Corpurile sunt in acord cu destinul spiritual sau artistic sau tehnologic pe care ni l-am luat. Si alegandu-l el reflecta chipul viciilor si virtutilor practicate de noi in alte vieti. Daca in alte vieti am avut corpuri foarte frumoase dar ne-am batut joc de ele ….prostituindu-ne sau folosindu-le doar ca mijloace de seductie sau neiubindu-le le-am vatamat sau neplacandu-le am mancat prea mult…..cu siguranta nu vom mai primi corpuri frumoase ci trupuri care ne reflecta alegerile anterioare.

Insa vestea cea buna este urmatoare: chiar si un corp fizic mai putin atractiv poate capata o stralucire incredibila daca va gasiti Calea, Propria Poveste, Darul, Radianta Unica.

Nu mergeti mecanic catre saloanele de infrumusetare exterioara ci spalati-va sufletul in triunghiul iertarii, prin spovedanie, impartasanie, initieri reiki, natura, curati-va aura cu samadhi, luviom, trialoguri, dezveliti-va darurile, cautand.

Cand corpul-durere inunda corpul fizic….orice frumusete paleste…..cand insa luminile Cerului coboara in copacul christic chiar daca aveti 45, 60, 80 de ani veti simti o radianta, o frumusete si o bucurie de viata care depaseste bateria fizica, transcende iarna interioara, va uneste cu Tot si Toate. Si doamne e atat de frumos sa traiesti toate anotimpurle divine prezent in temele tale de viata, cultivand sentimente inaltatoare simtind acea frumusete cereasca care te viziteaza dupa fiecare prag depasit, dupa fiecare proba a destinului onorata.

Nu traiti la periferia vietii cultivand doar frumusetea exterioara. In sine atunci cand mergi la un metaconsilier, traitor de sens, ghid se vede intotdeauna distanta dintre ceea ce cultivi in interior, adevarul despre tine si ceea ce crezi ca esti la exterior. Si legea corespondentei te ajunge …..si cand nu te astepti corpul fizic va traduce meschinaria, ipocrizia, egoismul frecventat oricat de mult l-ai ascunde prin machiaj, operatii, lucruri frumoase, ingrijire excesiva.

Doar putin va puteti pacali asemeni printesei pline de datorii al carui castei inca mai este frumos insa din aproape in aproape intunecimea castelanei va stinge luminitele palatului in care ea locuieste.

Frecventa Om a tasnit in 2008 cand aveam 33 de ani insa o purtam in structuri de la 22 dupa o rapire in Gratie care mi-a dezvelit aceasta psihologie centrului, a miezului ce poate fi lucrata cu triunghiurile unimii. Abia dupa ce m-am asezat pe Cale si cautarile mele s-au transformat in scrieri ceresti, ateliere conective, trialoguri, initieri primit in mod nemijlocit…am putut da grai…. blogului, cabinetului si dupa 9 ani de vals, unui mic centru, discret, calduros si nerfardat, un institut de infrumusetare spirituala in care va invit cand ochii va sunt tristi si cautarile lipsite de implinire.

De undeva de pe la 30 de ani am inceput sa ma hranesc cu nopti scriitoricesti, dormind 3 ore si incarcandu-ma intr-un mod minunat, calatorind in timpul noptii, iubind intelegerile care vin prin caii Gratiei, primind initieri, povesti, chemari…….Si simt sa va marturisesc ca frumusetea noptilor, bucuriile ce vin prin consilieri, radiantele ce coboara prin scrieri sunt cel mai grozav machiaj pentru mine. Nu exista oboseala ci doar bucuria te a intalni cu Cerul si de a te lasa insarcinata, cu scrieri si lucrari care se aseaza glob cu glob in pomisorul vietii crescand frumusetea christica, corpul de lumina, implinirea.

Orice centru sau cabinet holistic este si un spatiu de infrumusetare spirituala, de activare a frumusetii divine, de dezvelire a luminii christice.

…….

Va propun pentru bradul de Craciun mai multe cadouri inspiratoare pe care sa le oferiti celor apropiati alaturi de cristale, ghetute, calatorii, intarindu-le aura, activandu-le frumusetea spirituala. Onorand treimea din voi si din ceilalti, puteti alege sa oferiti un abonament la samadhi, 170 ron/3 plutiri, o plutire/70 de ron sau un vocher-cadou pentru una din terapiile de mai jos dupa cum rezonati cu ele sau va cheama. Intrand pe site ne puteti scrie pe frecventaom@gmail.com daca va doriti sa oferiti un astfel de cadou treimic ( luviom-mindsinergy-samadhi) sau doar o parte din povestea la care v-ati gandit ( un abonament de 3 sedinte la LuViOm, 110 ron sau o diagnoza la MindMi, 130 ron)

Triunghiul divin sa va deschida drumul si soarele christic sa va fie calauza!!!! Frumusete, radianta, bucurie!!!!

Va urez sa primiti in pomul Gratiei, bradul christic, globuri-bucurii, sfere care sa va deschida sufletul si sa va lumineze chipul!!!!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice