Asa cum noi oamenii primim de Acasa de ziua noastra unitati de Sens si le impartasim cu ceilalti in freamat si bucurie la fel si tarile ca fiice ale acestei Planete sunt haruite cu daruri, acordaje, frumuseti in ziua nasterii lor pentru ca zambetul  sa le straluceasca si oamenii care locuiesc in ele sa se simta impliniti.

Nasele de suflet ale Ramaniei sunt multe asfel ca de ziua ei, multe daruri s-au dat si multe sfere de lumina s-au activat, largind frumusetea ei, risipind o parte din nori, dand voie roadelor sa fie vizibile.

In taina recunoasterii de Sine, Puterea care este Ramania se varsa melodios, bland, frumos peste sufletele noastre care isi dau mana.

Si in centrul acestui cerc se afla Discernamantul care inseamna intru Adevar, sa cerni divinul din lucruri, sa alegi cu Centrul, sa vezi rostul unui lucru.

Si acest dar a ajuns la toti, mai multe sau mai putine unitati, hranind teritoriile interioare, eliberand ceata si varsand peste tot, Clarul.

Si ceea ce m-a bucurat cel mai mult au fost cercurile de triunghiuri trezitoare pe care Ramania urmeaza sa le faca cu frati si surorile ei, activand in Impreuna-Una, daruri, stralucind in in taina recunoasterii de Sine, imbratisand….

Si toate aceste regasiri, bucurii, straluciri au nevoie de noi Oamenii pentru ca in iarna intelepciunii sa le mangaiem cu incredere, iubire, bucurie dand voie tuturor darurilor ei sa vorbeasca.

Privind cu ochii sufletului spirala aurie care a scaldat Ramania pe 1 decembrie am simtit ca rodesc in mine multe reamintiri, ca se desfac in unime multe unitati de sens, ca noi toti primim de la Centru, informatii si energii, ca intrega tara este acordata la simfonia divina si ca plinul ei nu trebuie decat onorat.

Si in glasul  bucuriei, am vazut cum coronite de flori si sensuri ni se aseaza pe cap, se primesc misiuni noi, se daltuiesc frumuseti intregitoare.

Si ceea ce am m-a imbracat la cateva zile distanta a fost insasi ea, initierea, zbor si cant, avant si cernere pe bolta Ramaniei.

Tarisoara aceasta calda si frumoasa a primit de 1 decembrie 2013 misiunea de a activa in unime impreuna cu alte tari cu care alcatuieste triunghiuri de lumina, daruri, haruri, intregiri pentru noi toti in Impreuna-Una.

Si cum se mosesc aceste daruri?

Cu ajutorul traitorilor de Sens care vor porni pe razele lui Ra catre diferite locuri pentru a onora aceste chemari si a ajuta izvoarele divine sa scoata la suprafata, ceea ce sufletul popoarelor stie insa lumea ca imagine, nu ne dezvaluie.

Si ce frumos este ca o fiica sa  dea mana celorlalte surori in triunghiuri scanteind si in cercul recunoasterii, rodind.

Primiti aceasta initiere, in talcul ei, Omul indumnezeit si tara noastra Trezitoare ne vorbesc…..”