Pentru mine conlucrarea, comuniunea, corespondenta cu entitatile de lumina care descriu triunghiul de lumina este hranitoare, intregitoare, aducatoare de Sens. La inceput pasesc smerita in Centru si ca punct primitor primesc indrumare sa spunem de la ingerii iubirii de Sine ai Increderii in Sine si ai Iertarii de Sine, apoi emit pe razele cunoasterii catre Tot si Toate, tesand aticole, ateliere, calatorii in triunghiul in care tocmai am fost initiata.

Consacrarea in triunghi este o conexiune cu trinitatea care suntem, recunoastere, bucurie, stralucire.

In ochii sufletului adeseori puteti vedea bolti de lumina intre iubire-iertare-incredere si multe raze care te ating pe tine punctul primitor, inmultindu-te in lumina pe parcursul a multe zile, luni, ani.

In timpul somnului calatoresti in templele iubirii, increderii, iertarii primesti indrumare esti ajutat in provocarile care au scos la suprafata acest triunghi.

Si cand ai rodit si esti un punct radiant, poti emite in registrele iubirii, increderii, iertarii pe unitatile de daruri pe care tocmai le-ai primit.

Lucrand cu oamenii si folosind acest instrument minunat numit Triunghiurile Schimbarii, ma intreb uneori de ce …. cele trei puteri care coboara in Om sunt abia percepute de cei sa spunem …foarte mintosi.

Si da e posibil fiind plin de ganduri incalcite si de credinte limitative ca ambrozia divina sa nu fie perceputa de paharul care esti insa in clar cu tesatura interioara spalata, trinitatea interioara iti va semnala, lucrarea triunghiului in care tocmai ai mijit, a Centrului in care tocmai te-ai desfacut ca o Floare.

De multe ori activez cercuri de triunghiuri trezitoare si ma asez in Centru cerand indrumare pentru lucrarile de lumina in care sunt chemata. Si recunosc ca fiecare comunicare pe care am facut-o in fiecare triunghi imi vorbeste in Centrul sufletului si apoi toate conlucreaza in asa fel incat ceea ce este relevant pentru o calatorie, o regresie, un trialog, sa apara.

E ca si cum ai vorbi cu multi sfetnici, intelepti, maestrii care te-au pregatit candva si care in acum conlucreaza cu tine pe teme dealtfel comune.

Cu tot dragul as vrea sa va reamintesc ca multi Maestrii ai trecerilor fac parte din aceste cercuri de triunghiuri radiante si ca lucrarea mea de raspandac si a altor lucratori in lumina-sincerici le este draga si in impreuna, intregitoare.

Pasiti in triunghiul care va cheama cu bucurie lasand haina de lumina sa va deschida si sa va hraneasca teritoriile interioare.

Valsul cu triunghiurile de lumina deschide taina recunoasterii de sine ajutand  Sfera care Esti sa straluceasca.