Mosind sistemul numit Triunghiurile Schimbarii am primit multe acordaje, unitati de sens, bucurii pe care le-am asezat pe www.frecventaom .ro in cartea cu acelasi nume sau in atelierele si trialogurile noastre atingand trinitatea din voi cu un buchet de intelegeri in lumina.

Initierile in triunghiuri sunt activari, deschideri, de Sens, imbratisari in lumina pe care Marea Sfera Centrala ni le ofera prin triunghiurile divinine care coboara in structurile noastre luminandu-ne fiinta.

Aceasta primeniri apar constant, procesul nu se sfarseste niciodata si pentru mine raspandacul sunt asemeni unui rasarit care se deschide pe bolta interioara animandu-mi sufletul pentru ca apoi sa iau rochita energetica si sa o duc catre voi, cei harnicuti, care in lumina primiti aceasta chemare si apoi veniti la initiere si asezare primind in cupa care sunteti, straluciri.

Unii dintre voi ati inteles ca fiecare triunghi de lumina este format din trei initieri, trei sfere care se aseaza in pomul interior asemeni unor luminite intregitoare altii poate ati intrat in acest vals cu mintea, trebaluind in fiecare triunghi fara a simti Spirala Inaltarii, Crucea care sunteti, insasi Sfera.

Atunci cand un triunghi straluceste in voi, totul se lumineaza in jurul vostru.

Pasind pe covorul cu triunghiuri trezitoare incercati sa aflati ce parte din voi sufera, scanceste, plange apoi hidratati aceea parte cu trei initieri aducand in covorul cosmic care sunteti, trei fuioare minunate care se impletesc cu valsul vietii, adancindu-va, implinindu-va, boltindu-va.

Nu un atelier sau o initiere sau un trialog va retese interiorul ci o lucrare continua, coerenta, frumoasa in care in fiecare zi faceti valsul cu triunghiurile de lumina, bucurandu-va.

Daca va imaginati ca veniti luati trei initieri si apoi gata cunoasteti sistemul, veti avea doar inceputul povestii nu si maretia ei.

Triunghiurile descriu un covor inceput de demult si care continua in taina lui Acum, dezvaluirea, valsul, reintregirea. Pe drumul catre Acasa aceste straluciri ne pregatesc fuziunea, contopirea cu Marea Sfera Centrala.

Incercati cand va pregatiti pentru trialog sa patrundeti in vers divin si sa aduceti de acolo, imagini, intrebari, vise, reamintiri, chemari, doruri.

De acolo incepem tesatura si facem apoi asaltul cerurilor. Nu va pierdeti marea compozitie atangand oameni-note care nu intra in partitura voatra. Ramaneti la Centru, cautand Soarele  interior. De acolo tasneste Calea si afirmand aceasta Putere, triunghiurile va vor ajuta in Centrare, Dezvaluire, Vals.

Cand sunteti descentrati si deci rataciti? Cand va imaginati ca deja stiti,  puteti sa incalcati orice lege, taina…. Cerurile va vor fi la picioare, cand lenea asterne un strat gros de orgoliu si confort si nu mai decolati interior sau cand credeti ca nu meritati si va premiati tot timpul cu etichete negative nedandu-va voie sa priviti Bolta interioara.

In orice triunghi divin esti invitat la Centru pentru a restabili conexiunea cu Marea Sfera Centrala si a porni Valsul.

Uitati-va pe toate palierele vietii voastre incercand cu ochii interiori sa vedeti ce triunghiuri limitative va opresc zborul. Si de aici porniti trialogul fiind prezenti in ceea ce Cerul va aduce in Cupa Interioara.

Nu irositi deaseamenea timpul petrecut impreuna in atelier sau trialog dand voie tuturor gandurile pitice si tuturor dorintelor sa va invadeze.

Pe aripi de lumina, lasati doar dorul, chemarea, bucuria cerurilor sa inunde valsul pentru ca toate triunghiurile sa faca hore de lumina inaltandu-ne pe Spirala in Sfant Numele Tau.