Sistemul Triunghiurile Schimbarii porneste de la trinitatea Mama-Tata-Fiu care este inscrisa in geometriile sufletului nostru si care ne insoteste in Tot si Toate reamintindu-ne Cine sunem in aceasta calatorie catre Acasa.

Luati o problema si vedeti din ce triunghi al limitelor a tasnit. Uitati-va in repetitiile neplacute ale vietii voastre, vorbiti cu prietenii vostri, reflectati. Si daca Neiubirea-Neincrederea-Neiertarea v-au sabotat in multe situatii, puneti-va urmatoarele intrebari: Ce daruri mi-au adus acele experiente?Ce perle mi-au dezvaluit? Care este rostul acestor lectii?

Din valsul introspectiei cu autoobservatia si intuitia  e posibil sa se nasca  Ascultarea-Empatia-Fermitatea ca spatiu potentator care va cheama  sa lucrati cu el sau un altul. Puteti construi un triunghi sau mai multe din competente, valori, credinte cu care puteti comunica atat cat simtiti.

Nu ramaneti insa in triunghiurile potentatoare. Mergeti mai departe catre acele triunghiuri in care se produc marile transformari in care interiorul vostru rodeste. In orice triunghi trezitor se activeaza PUTEREA, CUNOATEREA, DARURILE pe care le avem dintr-un Inceput, de Altadata, din Acum in centrul lui trezindu-se Omul, pe bolta lui glasuind Dumnezeul.

Triunghiurile trezitoare sunt temple ale schimbarii, porti ale iubirii, revarsari de sens care permit Minunii care Suntem sa straluceasca.

Acest sistem in 12 puncte ne permite sa transformam o istorie plina de restante sau teme nerezolvate in unitati de sens, bucurii, intelesuri.

Va invit sa recunoastem in Unime triunghiurile din care s-au nascut marile civilizatii, triunghiurile de maestrii inaltati care ne cheama, triunghiurile din care am primit marile imbratisari ale Cerurilor, triunghiurile divine din care insasi Prezenta Eu Sunt ne-a vorbit!

Priviti cum aceste triunghiuri isi dau mana si alacatuiesc cercuri de intelegere pe Spirala Inaltarii.

Si fiecare CERC marturiseste in Unime, temele absolvite si fiecare Triunghi afirma in Ceruri, Trinitatea care Suntem!

Va invit pe 30 mai la ora 19 00 la Omra, sa comunicam cu Triunghiurile Divine in bucuria de a fi Impreuna si in Tot-Una!

Adresa completa?

Str Occidentului nr 11, Piata Victoriei

Cat costa? 30 lei