Triunghiul este chipul divin care se dezvaluie in viul regasirii in orice Om. El poate fi umbrit de nori emotionali ce vin din alte vieti sau din viata aceasta declansand prin provocare intrebarea: Ce am eu de invatat? Care este diamantul acestei situatii? Ce se dezvaluie in miez, in centru? Ce imi reveleaza aceasta poveste? Ce reamintiri se activeaza in viul acestei experiente? Cu siguranta ati trecut prin triunghiuri tipatoare formate din tata abuziv-mama-victima-sora distanta sau din sot-sotie-amanta sau din colegi invidiosi sau ati cultivat neacceptarea-neiubirea-neiertarea, supararea pe Dumnezeu-Planeta-Oameni, furia-aroganta-orgoliul. Cand ochiul se inchide si triunghiul plange e semn ca soarele christic e de dorit sa fie activat. Cum?

Exista treimi feminine formate din Maica-Maria Magdalena-Sarra sau Maica-Sf Ana-Eva sau Isis-Maica-Maria Magdalena, treimi masculine formate din Isus-Buddha-Hermes Trismegistus sau Ra-Zamolxe-Melchisedec precum si treimi care urmeaza modelul initial, chipul dintru inceput, mama-tata-copil ca Ana-Ioachim-Maria, Isis-Osiris-Horus, Isus-Maria Magdalena-Sarra si alte treimi graitoare cum ar fi Fiul lui Dumnezeu-Gabriel-Sfanta Fecioara( Buna Vestire).

In adevar in multe vieti am fost initiati in centre, temple, de catre un maestru, preot, ghid astfel ca vom gasi in suflet ….chipul unimic, chipul trinitar care incepe sa straluceasca cu fiecare triunghi de virtuti pe care incepem sa-l manifestam fie ca ni-l reamintim fie ca il cultivam constient la nivel de gand-sentiment-fapta.

E greu sa recunoastem acest chip aflat in noi inca dintru Inceput daca cultivam meschinaria-ipocrizia-minciuna sau nerabdarea-supararea-neacceptarea sau invidia-competitia-numai eu am dreptate sau raceala-egoismul-invidia sau tristetea-deznadajdea-furia sau ura-neiubirea-neiertarea sau nelinistea-obsesia-dorinta de a manipula.

Spaland insa cu triunghiul iertarii, spovedanie, impartasanie, initieri, trialoguri, lucrari de lumina dar si ganduri inaltatoare, sentimente frumoase, fapte pline de iubire… sufletul nostru, din insasi miezul nostru va straluci sfera tata-sfera mama-sfera copil, Sfanta Trinitate, Constiinta Ascensionata, Constiinta Trei in Unul, Divinul Trinitar.

Triunghiul ne cheama pe toti sa refacem valsul sferelor cel pe care il stim de Acasa, acel vals care declanseaza reamintirea, dezvelirea, bucuria Unimii, fuziunea cu Totul-Una.

Venim cu multe greutati prin buzunare, incalcari de lege care ne indeparteaza de sfera copil( si asa nu avem copiii sau se intarzie aparitia lor sau nu apar darurile si rodirea sau nu vibram cu bucuria, inocenta, mirarea, creativitatea, elanul, avantul, atributele divine ale copilului) sau de sfera mama( si nu simtim iubirea, caldura, bunatatea, blandetea, smerenia, empatia, intelepciunea, atributele divinului feminin) sau de sfera-tata( si nu manifestam curaj, fermitate, responsabilitate, forta, vointa, credinta, integritate, verticalitate) insa putem sa rescriem drumul, dand glas puterii treimice din noi.

Atunci cand va cheama o treime cuvantatoare in glasul unei sarbatori sau in trialog( eu-tu-Sfanta Trinitate) sau intr-un atelier conectiv sau printr-o initiere in Triunghi, primiti aceasta rodire cu multa bucurie-smerenie-iubire.

Pe planeta Geea pe drumuri batatorite multe treimi formate din maestri sau sfinti sau luminatori am intalnit timpurile acestea aducand in cupa sufletului si alte triade cuvantatoare formate din initieri ca Sf Graal-Sfera Initiala-Cavalerii Unimii sau Ra-Zamolxe-Melchisedec sau Initierea din camera reginei-Preotia lui Isis-Tara sau Maica-Maria Magdalena-SarRa, glasuri ale unimii cu care limpezim drumul mergand pana la triunghiul divin in care straluceste soarele christic.

E firesc sa apara in nemiljocire si alte glasuri venite din lumina fie ca sunt sisteme reiki care isi dau mana in triunghi sau graiuri divine activate in aceste timpuri pentru a mari viteza de indumnezeire a umanitatii, pentru a spala chipul sferei mame din noi si a da stralucire ciclului divinului feminin, pentru a a ne intoarce Acasa in versul intregirii, unimii, Impreuna suntem Una.

Toate triunghiurile formate din initieri, maiestrii, preotii, vituti, intelegeri, activari in Unime vin de fapt sa dezvaluie si sa aduca stralucire, treimii din noi.

E posibil ca firele unimii sa va imbrace pe 8-9 septembrie cu triunghiul Anei-Mariei-Ioachim in centrul  acestei trinitati aparand daruri personale dar si daruri legate de oras, tara, planeta ce tin de voi sau mergand la un traitor si Sens sa primiti o treime cuvantoare in miezul careia sa vi se dezvaluie Calea, Unicitatea, Puterea, Radianta.

Cautati sa aflati ce va spun triunghiurile zilei, triunghiurile de virtuti, triunghiurile trezitoare, ascensionale, ale Unimii. Ce daruri se tes conlucrand cu Triunghiul?

….

Va invit la un atelier frumos aparut ca o raurire divina din valsul mai multor Triunghiuri. Vom lucra impreuna cu Treimi radiante dand glas atat darurilor personale cat si multor daruri ce tin de Tara noastra si de preaminunata Geea.

Atelierul vine cu trei mari teme in dezvelire: darurile divinului feminin, preotesele Unimii, valsul sferelor si multe alte intelegeri care s-au asezat in trena acestui timp din aproape in aproape.

Pentru cei/ cele care au chemare pentru a sluji la Centru, acest atelier este si o invitatie de a va inscrie in Cercul Preoteselor Unimii.

Vom incepe acest vals special din luna a treia cu o lucrare frumoasa legata de tara despre care va voi dezvalui mai multe la timpul potrivit.

Unde se va tine atelierul din 25 ianuarie? Pe Ronda nr 8 Bis

La ce ora? La 18 30

Cum se fac inscrierile? Pe frecventaom@gmail.com