M-am trezit purtand in suflet, Muntele un altfel de Munte inconjurat de 24 de stelute cuvantatoare. Pe parcursul noptii, o lucrare frumoasa s-a savarsit astfel ca la aterizare am vazut un simbol iar imbracamintea era alba, cu motive simple dar graitoare chemandu-ma in despletire.

Am urmat firul apei divine si am ajuns intr-un taram minunat as spune angelic…..fantani din care tasnea apa pe raze, unicorni, copaci vorbitori, curcubee cantatoare. Il recunoscucusem. De cateva zile dupa intoarcerea din Shasta il zaream adeseori ori de cate ori se topea realitatea materiala a casutei mele. Pur si simplu era acolo ca o noua imbratisare cosmica, o minunata sustinere, o viime plina de talc. Am pasit in el asezandu-ma in plutire la o masa de piatra simpla, alba lasandu-mi sufletul sa se bucure. Usor in limpezire 12 prezente s-au apropiat de aceasta rotunjime atingandu-mi interiorul cu dezveliri legate de acest an si viul alegerilor.

In centrul nostru…Graalul stralucea atingand cu frumusetea lui fiecare unduire.

Te afli in Lemuria cea Binecuvantata. Cristalele ti-au fost calauze in aceasta Calatorie. Lemuria? Da ne-ai vizitat cand ai fost in Shasta. Atunci la plecare ai primit bratara de cristale, o cununita si aceasta inscriptie. Urma sa ne reintalnim acum. Pe spirala inaltarii, totul e Una.

Am simtit sa ma uit la darurile care aparusera deodata accentuand parca intalnirea, Rostul ei.

Va suntem aproape, prieteni. Multi dintre voi calatoriti in timpul noptii aici lucrand alaturi de noi. In fata noastra un cristal verde minunat s-a activat in luminozitatea lui glasuirea lui 2016 fiind mult mai aproape. A fost un an al intregirii cu multe drumuri pe spirala timpului, reconstituind trecutul in adevar, daltuind o noua clipa, plamadind viitorul. Acum la final puteti simti rodirea fiecarei luni in sufletul vostru. Deodata in cristal a aparut un pomisor care purta pe brate cate o sfera minunata, in total, 12.
Aici e fiecare luna. M-am apropiat de prima stralucire si am simtiti puterea lui noiembrie ca o descatusare. De ce simt asta? Pentru ca intregul an a fost un sirag intreg de teste, evaluari, rescrieri si in noiembrie prin intalnirea din Shasta, ati obtinut trei dispense. Sunteti pe firul auriu al povestii rescriind alaturi de noi. Impreuna-Una!
Noiembrie a facut trecerea de la vechiul corset la acest sentiment de plutire. Deodata am simtit ca sunt intr-adevar mai constienta de emotii, de credinte de intreg arsenalul interior. Cristalul imi limpezize parca toate nervurile fiintei. Am simtit sa pasesc in el si sa fuzionez cu intreg copacul. Un sentiment de regasire si de pace m-a invadat iar in talcuirea unimica, cateva lacrimi i-au atins radacinile. Am zambit vazand ca in globurile de lumina se desfac flori care cresc repede si minunat atingandu-mi parca toata simtirea. Intr-un fel de raurire divina am simtit cum ele imi parfumeaza emotiile insa nu in felul formal in care noi o facem ci dandu-le o adancire.

Ce le pot spune semenilor mei? Ca valul unimic care i-a atins intregul an rastogolindu-i in fantanile interioare le este un real prieten. 2016 va rodi prin toate anotimpurile cu care va veti intalni in urmatorii 9 ani. Ceea ce ati vazut in limpezimea pasirii erau aspecte negate, evitate, sifonate ce trebuiau sa irumpa. V-ati zarit chipul in apele acestui an, adevaratul chip. Si noi v-am fost alaturi. Am simtit sa ma opresc in globul fiecarei luni si sa simt puterea lui. In trinitatile cuvantatoare deslusisem Telos-Lemuria-Atlantida avand in Centru o Shasta radianta care cu razele ei atinsese fiecare glob-luna transformand experientele in petale pline de talcuire. Deoadata rotunjimile au intrat una intr-alta ca o matriusca cea mai mare fiind, decembrie. In jurul globului s-au activat trei cercuri si in glasuire divina am perceput bucuria Unimii.

V-ati reintalnit cu noi pentru a pasi in toata maretia voastra in urmatorii 9 ani. Atlantida a adus multe activari, deschideri pe linie tehnologica, intelegeri, Lemuria v-a sustinut in trecere dand drumul emotiilor vechi, venind cu limpeziri, Telosienii v-au fost alaturi pentru a vedea muntele interior si a simti Primirea iar Shasta alaturi de muntii sacri ai planetei v-a ajutat sa va contemplati maretia interioara, puterea, forta insusi Varful. Iubiti ceea ce sunteti.

Am multumit si am simtit sa ies din cristal si sa ma apropii de o spirala minunata unde in chip unimic civilizatiile se tineau de mana asemeni unor copiii. O vedeam pe masa care devenise transparenta ca un ecran. Am atins cu bucurie Lemuria si cateva minute am simtit o rostogolire parca de ocean planetar in structurile mele sau ca o unduire imensa ce vine sa spele de zgura emotionala, intregul an.

Apoi anul 2016 mi-a aparut ca o fiica frumoasa imbracata in roz-mov plina de zambet si frumusete, eliberata parca din multe catuse privind alaturi de mine spirala timpului. Am fost impreuna zagazuite in 7 triunghiuri limitative. Dar am iesit de acolo ca din niste cutiute inchise. Suntem aici in bucuria dezvelirii, rescrierii, Unimii.

Am simtit sa ma bucur ca un copil privind in continuare, ecranul. Cele 7 triunghiurile ne stransesera pe toti e adevarat pe fiecare mai mult sau mai putin. Apoi am urmarit cum configuratia anului se schimba la unii capatand chip unimic la altii schimonosindu-se ca si cum triunghiurile ar fi fost bagate intr-o ladita mica, obligate sa stea acolo.

Pentru cei care nu-si dau voie sa vada, sa simta puterea si binecuvantarea acestui an cum va fi urmatoarea calatorie?
Poate mai zdruncinata insa infinit plina de talcuire.

Deodata 7 cristale au aparut fiecare cu o stralucire aparte hranind intr-un fel minunat un medalion pe care il purtam la gat, bratara, cununa si ceva ce aparuse in palme ca o inscriptie.

Citeam aripa aceasta bland atingandu-mi palmele si nu-mi venea sa cred. Maretia timpului sunteti voi. Impreuna-Una.

Apoi cristalele mi s-au dezvelit rand pe rand lasand in ochiul suav cate o intelegere. Am simtit cum bratara, cununa, medalionul s-au incarcat si privind ecranul, o ploaie de luminite a atins totul imbracand parca urmatorii 9 ani in multe globuri de lumina. In centrul lor triunghiuri luminice ne priveau purtand in miez fiecare cate o tandra radianta.
…………………………………..

Va invit in jurul pomului unimii purtand in suflet darurile acestui an. Ce v-a adus fiecare luna? Ce s-a innoit in voi? Ce glob-dar va cheama? Ce bucurii ati vrea sa asezati pentru noi-toti in pomul unimii?

Atelierul va include: initierea Shastei, rescrieri, despre sfatul inteleptilor, valsul sferelor in cuplu, globuri-daruri, trunghiuri ceresti, frecventa materializarii, despre visele noastre, unicitate si triunghiurile schimbarii

Unde? Strada Ronda nr 8 Bis
Cat? 30 lei si un glob sau o ramurica sau un dar inspirat pentru copiii care nu primesc cadouri de Mos Craciun sau pentru batranii care nu sunt gingasiti de prezenta unei nepotele

Cu drag,