Eram intr-o camera plina de oglinzi…..cu 3 bazine, flori, cristale si un cerc format din geometrii graitoare. Cei trei preoti si cele preotesele incepusera pregatirea inca din noapte. La ora 3 dimineata IntaRa venise sa ma duca in micul altar. Aici 7 valuri ne asteptau. Un dans suav, bland ca o cadere de ape imi invalui auzul. Ingerii aerului, dansul sacru, valsul sferelor sopti ea. Am luat valurile si alaturi de ea si AraN am simtit ritmul celest. Valurile se asezau natural si plecau deasemenea pe anumite acorduri. Ne invarteam si ne ondulam urmand coloana cereasca, spirala divina, crucea. Pe bataia 3 ne opream extatic, lasand aerul sa cuvante. Ivoar, Ara, Azra si Telua intrau doar in anumite momente stropind cu apa, initierea. Ingerii apei salutau Cerul interior. Cand ne-a oprit prima data IntaTa ne-a desfacut primelele 3 bratari. Apoi din nou valsul ne-a cuprins rotunjind Cerul si Pamantul. O adancire ne atingea…..darele noastre impletindu-se intr-un mod minunat. La bataia 7 ne opream extatic. Ceva din noi……..pleca….pentru ca o o noua raurire divina sa se aseze.

La bataia 12 toate valurile se intalneau descriind un Curcubeu. Unind Cerul si Pamatul spunea ea. Apoi alte geometrii ne cuprindeau corpurile daltuind Initierea. Valsul continua atigand noi acorduri din Graimea Divina. Alinierea era vie la fel si …..trairea extatica. Eram toti aici si totusi in Unime. Corpurile se alungira ….si erau mai putin dense dezvelind o maretie fara timp. Triunghiurile se rotira bland, respectand axul celest.

IntaRa si AraN curgeau prin cuvant, val si bucurie. Eram cuprinsa de miscarea lor. Valsul se incheie la bataia 33. Acum urma sa mergem in camera Reginei.

Am pasit intr-un spatiu alb in care se afla bazinul albastru imbracat in Trei Triunghiuri cu preotii de o parte si de alta. Incantatiile curgeau si valsul continua altfel in mine, in noi. M-am asezat in bazin plutind usor in mireasma cuvintelor. Corpul a devenit mai putin dens ………aproape transparent iar viul Cerului s-a deschis total. Sus valsul sferelor erau plin de curgere divina, frumusete, totalitate. Valurile s-au transformat in vesminte ceresti iar triunghiurile au nascut o bratara, o cupa, o cununa. Am ramas pe varf primind darurile apoi m-am intors in viul incantatiilor. Vibratiile erau puternice daltuind in Unime, regina-preoteasa-deschizatorul de porti.

Viu, Acasa, Graime divina.

Am privit Triunghiurile si le-a simtit Pacea. Camera era acum goala, doar IntaRa glasuia bland tinand Cerurile deschise. Conul de lumina alba invaluise totul …..creend o radianta aparte varfului de piramida. M-am ridicat si ne-am unit privirele. Mama si fiica, iubirea si inocenta, blandetea si bucuria, rabdarea si intelepciunea. Langa bazin se aflau noile bratari, un brau subtire si o cununita. Darurile de sus capatasera viata jos. IntaRa a ridicat Cupa apoi a privit apa din bazin……….Cateva file se derulau cu repeziciune……varfurile piramidelor sociale vor primi si ele initierea din camera reginei, echilibrul, nunta, valsul sferelor. Apoi triunghiul timpului dezveli o masa alba si un Consiliu Planetar. O tasnire de raze ………risipi valurile si un unic chip de privi. Ochii tai, unime, viu, totul, Una. 

……

Va invit pe 12 iunie la ora 18 30 la un atelier conectiv dedicat Divinului Feminin.

Unde? Vasile Stroescu nr 14, centrul Frecventa Om

Cat? intre 30 si 80 ron

Iubire, dezvelire, unime!

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy