Am vazut in cateva imagini cum se realizeaza aceasta in Camera Regelui din Marea Piramida: sarcofagul era umplut cam trei sferturi cu un lichid relativ vascos, semitransparent, de culoare albastru deschis, in care se scufunda de obicei Marele Preot, cu trupul gol, avand doar o esarfa in jurul soldurilor. Totusi, sarcofagul era folosit in acelasi scop de toti cei care primeau initierea pentru a calatori catre “zei”,nu doar de catre Marele Preot.
Trupul nu se scufunda in lichid, ci ramanea plutind la suprafata acestuia. Desi nu am inteles prea bine, cred ca acel lichid avea scopul de a usura astralizarea fiintei,ori poate ca era menit sa determine anumite transformari biochimice in corpul ei,necesare pentru desprinderea constienta a corpului astral de cel fizic. Cert este faptul ca fiinta umana care se afla in sarcofag intra destul de repede intr-o stare de
transa. Alti preoti erau in picioare in jurul sarcofagului, rostind anumite incantatii. Acele “incantatii” nu erau insa liturghii comune, ci ele aveau un rol adeseori determinant – dupa cate mi-am putut da seama – in procesul de initiere si calatorie in planurile subtile ale adeptului.

Imaginile mi-au aratat deasemenea realitatea eterica si am putut vedea cum, dupa scufundarea trupului in lichid si inceputul ritualului, prin blocurile de piatra ce alcatuiau peretii camerei apareau siluete inalte ale unor fiinte extraterestre. Erau translucide, impunatoare, unele purtand un sceptru. Ele se plasau in spatele preotilor care oficiau incantatiile si, dupa parerea mea, supravegheau si ajutau la buna desfasurare a ritualului, asigurand si protectia subtila necesara.

…..

Initierea din sarcofag si cea din Camera Regelui ne reamintesc de plutirea cu incantatii, de pregatirea pentru o altfel de Calatorie. Dezveliti-va aceste initieri …….in samadhi.

Sursa: Radu Cinamar, Geneza uitata

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy