Folosim adeseori aceasta expresie despre o femeie care este miezul, soarele, cea mai importanta faptura dintr-un eveniment. E sufletul petrecerii!!!!

In sine sufletul, divinul feminin din noi nu vrea sa fie in centrul atentiei, nici aplaudat, nici stralucitorul evenimentului ci inima isi doreste acest lucru …sa spunem servitoarea casei, cea care alaturi de minte si corp da nastere trinitatii inferioare, triunghiului cu varful in jos, personalitatii. Inima vrea sa zburde, sa se indragosteasca, sa traiasca mii de senzatii, sa se aventureze chiar si pentru o noapte cu cel mai focos si mai frumos barbat. Ei ii plac primaverile, indragostelile usoare, aventura. Orice barbat pe care mi l-am dorit l-am avut…nu conteaza ca a fost casatorit sau intr-o relatie…..spune cea care este inima petrecerii.

In templul interior cinci instante graiesc: spiritul( divinul masculin, stapanul casei), sufletul( divinul feminin, gazda), mintea, inima, corpul fizic( servitorii casei) si depinde doar de noi daca dam cheile casei servitorilor sau stapanilor, sinelui inferior sau sinelui superior, personalitatii sau individualitatii?!!!!….

Pentru inima triunghiul cu varful in jos format din focul astral-focul sexual-focul malefic este extrem de atractiv. Ea isi doreste senzatii, agitatie, neliniste, aventura, amantlac, cat mai mult sex si cu barbati diferiti, primaveri in relatie, tumult, vanatoare, alergatura, zbatere, diversitate, evenimential. Insa cu ce pret?!!! Acest triunghi cu varful in jos te coboara lent si sigur in umbralul singuratatii-deznadejdii-supararii pe tot si toate pentru ca adeseori inima pretrecerii nu e ceruta in casatorie ba chiar e ocolita, sfarseste prin a fi singura chiar daca are multe nopti toride despre care poate vorbi si la 50 de ani ….fara o poveste consistenta, cu sufletul sfasiat si chipul atins de prea multe petreceri….nimanui nu-i mai pasa de cea care a fost inima petrecerii adica o femeie pentru toti.

Sufletul nostru este partial in corp, partial afara, o sfera frumoasa radianta care graieste prin intuitie, iubire, rabdare, blandete, caldura, frumusete, bucurie, recunostiinta, smerenie, blandete, acceptare. Suflet se gaseste si in fiecare celula nsa 30 la suta din el ne priveste portocaliu, roz, bleo( depinde de sentimentele noastre) din centrul crucii care suntem, capitala lui fiind chakra inimii. Daca sufletul e mare si caracterul e mare daca sufletul e mic si caracterul e mic. Sufletul poate fi sfasiat, rupt, pierdut, atacat, vandut, mic ca o stafida sau radiant, frumos mare. Sufletul stie sa recunoasca o mare iubire. Fiind curat, frumos, imens el atrage un suflet mare. Cum? Zburda pur si simplu, se bucura cand il regaseste, se entuziasmeaza. Sufletul nu vrea indragosteli usoare, futile, trecatoare ci iubiri mari pentru ca el iubeste imensitatea. Sufletul sau mama divina din noi ne ajuta sa ne facem facem temele de viata setate prin contractul spiritual, lectii pe care ni le da tatal-spirit si pe care nu le putem onora cu aventuri, neliniste, agitatie ci doar cu sentimente inaltoare. Nu poti absolvi tema cuplului daca si la 50 de ani vrei sa fii bomba sexi care atrage toate privirile, inima oricarui eveniment, cautatoarea de primaveri, colectionara de barbati focosi. Usor sau repede( depinde de ce razag de timp are inima petrecerii) focul astral format din senzatii, dorinte, asteptari, focul sexual format din perversiuni, fierbinteli, placeri si focul malefic activat prin pacte, juraminte, legaturi negre, incep sa parjoleasca totul viata devenind un desert fara sens, un drum fara bucurie, un dans fara varf de munte. Placerile nu zemuiesc ci usuca iar cele o mie de senzatii nu contureaza nici un sentiment. Inima petrecerii ajunge usor , usor o floare fara petale…la care nu se mai uita nici un barbat. Apar aresturile afective, financiare, de vointa…noapte grea a sufletului coboara. Si cand asteptarile, regretele, supararea napadesc casa veche ce candva era plina de zgomot si senzatii….vin si alte patimi( bautura, drogurile) sau incep cautarile exprimate chiar prin simple intrebari: Ce parti din mine vor doar primaveri, senzatii, barbati multi? Ce am invatat din toate aceste relatii usoare? Ce tipar de barbat atrag? Ce ma sperie intr-o relatie de durata? Care este scopul meu in viata? Cine sunt? Ce subpersonalitati preiau microfonul? etc

Cand inima petrecerii se intoarce acasa….adica la sufletul-mama, iubirea christica ii dezvaluie…….prin focul celest, comuniunea cu Cerul, cu Totul, bucuriile simple, Unimea. Primind Cerul o iubire mare se va dezveli la timpul potrivit.