A scrie inseamna a accesa raurirea divina aceeasi cu care curati, dezlegi un om, ii dai o initiere, intri in trialog cu el sau o asezi pe o pagina sau mai multe luminand sufletul colectiv. Desi stiu ca exista scrieri intunecate innecate in furie sau suparare sau neliniste inundand ochiul interior cu multe tipete, am ales sa scriu in geometria sacra inca de cand eram micuta, scrisul invitandu-ma in calatorii frumoase impletite cu initieri sau talcuiri care se varsa in Graalul interior, hranind omul, locurile, totul.

De cele mai multe ori nu stiu ce voi scrie insa ma pregatesc cu posturi, folosind maestriile si preotiile Reiki, rugandu-va,  activand fortele treimice exprimate prin Triunghi, disciplina aceasta plina de traire dand glas spiralelor cosmice.

Pentru mine scrisul este pura predare, contopire cu sferele divine, bucurie cereasca.

Mai corect ar fi sa spun ca ma las scrisa, sunt coala pe care se astern valsurile ceresti, pagina pe care o viziteaza graimile divine.

Cei mai mult imi place sa simt fuziunile cu sferele si apoi sa las curgerea sa se astearna in rochite-articole de care ma minunez si eu.

De multe ori cu lumina scrisului am coborat in cotloanele inconstientului si subconstientului colectiv insa cel mai mult imi place sa calatoresc pe alte planete, sa ma intalnesc cu alte familii de lumina, sa dospesc in zone ale Universului care nu sunt accesibile, mintii lumesti.

Scrisul isi are gradele lui. Poti incepe cu chipurile lui eliberatoare insa in adevar scrisul inaltator cel care nu mai este legat de ego-ul tau iti dezvaluie Patria cereasca, Tara Graalului,  Noul Pamant.

Stiu ca se scrie mult si nu din Centru, din Miez, din Soarele Christic si de altfel acest scris nu transforma, nu transmuta, nu transfigureaza …….Marea Trecere avand nevoie de multi scribi celesti, dezvelitori, armonizatori, decriptori divini, canale, ghizi, stalpi de lumina care pot sustine opera de reintregire pentru a da grai acestui Acasa insa chiar si asa scrisul…..iti dezvaluie cate ceva despre expresiile umanitatii si Devenire.

E simplu sa scrii din Masca, Persona, crosetand fraze fara talcuire, propozitii fara varf de munte si este altfel, inaltator si transportator sa calatoresti in lumi subtile unde patrunzi cu sufletul si spiritul dupa multa pregatire cu un pasaport energetic fiind doar canalul care se lasa atins de aripi de lumina pentru a glasui in tesatura interioara a Oamenilor.

Daca ma intrebati cine mi-a fost maestru in bucuria scrisului va spun fara tagada, Triunghiul.

El m-a gradinarit inca de la inceput. Noi toti am venit ca scanteiute divine insotite de forte treimice, triunghiuri care ne sustin evolutia pe toate razele vietii pana cand micuta luminita devine un soare christic. Da Triunghiul mi-a fost alaturi dezvelindu-mi de la cele potentatoare, pana la cele trezitoare, ascensionale ale Unimii, drumul nostru, preaminunatul Acasa, bucuriile ceresti.

Daca vreti sa scrieti sau sa va rescrieti viata incepeti prin a cultiva triunghiurile de virtuti. La inceput o veti face din datorie insa cu timpul va deveni inclinatie. Incep sa straluceasca razele vietii?

Despre scris si rescris in cuplu am pregatit o tabara in septembrie. Nadajduiesc ca in felul acesta sa depasim triunghiul asteptarilor-conditionarilor-dorintelor pentru a accesa cel mai frumos varf de munte, in cuplu.

Si da, orice pagina a vietii voastre se poate rescrie….