Observ ca din ce in ce mai multe persoane de gen feminin se simt nu doar atrase ci chiar subjugate de industria de cosmetice, de ultimele noutati privind tratamentele de infrumusetare, de chirurgia estetica si de alte acrobatii care se ocupa de forme eludand esenta.  Credeti ca un aparat sau o injectie contra ridurilor poate sa aduca in campurile, structurile si chakrele dvs, energiile frumusetii?

Si daca aveti greseli fata de frumusete, facute in alte vieti sau Acum in sensul unor abuzuri sau refuzuri sau conceptii, credinte, convingeri gresite, credeti ca cineva va poate sterge ridurile de pe suflet si poate anula pacatele din structuri?

Sa fim doar sinceri cu noi…..Frumusetea inseamna eliberare, asezare, intregire,inaltare. Nu o sa ne treaca nici o crema  prin portile frumusetii daca nu vrem sa coboram in sufletul nostru si sa incepem de acolo CURATENIA . Sunt multe fetisoare Barbie care dezvaluie un suflet mort sau uscat, chinuit, uitat. Cat de curand vom putea sa vedem cu totii dincolo de zambet in planurile subtile si s-ar putea sa nu ne mai placa fetele intinse de bebe. Dar oare cine ( din noi) vrea sa-si ascunda expresivitatea, viata, trairile, gandurile?Cine nu-si suporta interiorul si vrea sa si-l indese in silicoane , botox si alte inventii?La aceste intrebari va invit sa raspundeti fata in fata cu sufletul dvs.

Cresterea uneia sau a mai multor virtuti, atrage in structuri si ingerii frumusetii. Ei sunt cea mai buna crema pentru aura noastra, emanatia noastra, lumina noastra. Chemati-i in fiecare zi, aprindeti o lumanarica pentru ei, faceti daruri de frumusete oriunde ati fi, nu invidiati, imbracati-va in ganduri si emotii sanatoase si veti radia ……numai FRUMUSETE.

Preotesele din TEMPLUL LUI ZAMOLXE si cele care au slujit pe langa ZEITA ISIS si care sunt reincarnate in aceste vremuri,  cunosc secretele frumusetii si ale tineritii fara batranete. Si ceilalti vor avea acces la ele, din aproape in aproape, primind si gazduind in structurile lor energiile NOULUI PAMANT.

La cat mai multa limpezime, dragoste si elan……….si dupa ele va veni si MAREA FRUMUSETE!