Observam lesne ca multi adolescenti prinsi de flama tehnologiei nu mai stiu sa se bucure de fosnetul clipei, de simplitatea gingasita a unei flori, de frumusetea unei gaze. Si adultii fara sa stie prin ingrijorari, suparari, ganduri negre nu mai au freamat, licar, buchetul de zambete care candva le anima privirea. Daca mergi pe strada si privesti ochii oamenilor rareori culegi fructele bucuriei din privirile lor desertice sau rupte.

Ca sa chemam ingerii bucuriei langa noi e important sa ne fii limpezit in apele iertarii. Sufletele rupte, sfasiate, aruncate in fundul iadului, incarcate nu mai sunt capabile sa zburde.

Sufletul nostru( divinul feminin din noi) este invitat sa participe prin sentimente inaltatoare la temele de viata inscrise in noi de tatal-spirit( divinul masculin din noi). Pe masura ce respectam ragazul de timp si ne onoram lectiile de viata multumind si in provocare si cand obtinem un raspuns sau o rezolvare, ingerii bucuriei se apropie de noi, animand clipa, inviorand privirea, aplaudand harnicia noastra.

Sufletul(mama divina din noi) tanjeste ca ideal dupa imensitatea dobandita prin trairea de sentimente radiante iar spiritul( tatal cosmic) aspira sa se elibereze de toate datoriile cu X, Y, Z. In opera de indumnezeire, felul in care onorati clipa aduce cei mai multi ingeri ai bucuriei chiar daca nu aveti ce sa mancati sau nu stiti unde veti sta.

Bucuriile ceresti sunt daruri divine pentru sufletele aerisite, integre, radiante.

Cand nu mai aveti bucurie intrebati-va unde v-ati pierdut o bucatica de suflet?!….. Pe cine nu ati iertat, in ce suferinta v-ati prins, ce lectii nu ati integrat?!!! Reparati sufletul cu spovedanie, post, impartasanie, constientizare si ingerii bucuriei vor reveni langa voi.

Orice exces care capata chipul unei patimi( ca este tehnologia sau sexul sau drogurile) indeparteaza ingerii bucuriei. Cand sunteti in colivia unui arest energetic afectiv sau a unui arest financiar, spalati Graalul interior cu multa rugaciune si bucuria va reveni deschizand portile Vietii Divine. Indrazniti sa cititi despre sfinti si veti descoperi ca acolo unde exista multa suferinta sunt si cele mai mari daruri. Si nu intrati in mi se cuvine, merit sau De ce eu? ci primiti ce este asa cum este, activand Omul frumos si radiant si cand doare si cand aveti o reusita.

Doar harnicia( vine de la har) cea care uneste Cerul de Pamant (adica respectarea cuvantul Domnului) va daruieste bucuria christica acea deschidere de Sens care nu este conditionata de nimic si pe care sfintii ne-o dezvaluie in timpul martiriului lor, in inchisori, cand erau prigoniti.

Bucuriile ceresti nu sunt legate de placerile lumesti. Ele sunt bijuterii divine pe care le primim in opera de indumnezeire unind Cerul cu Pamantul.

Atunci cand Punctul Central a radiat catre Tot si Toate creend Universul, energia care a insotit lucrarea a fost insasi Bucuria, animand Creatia, reveland Omul cu O mare. Fiind Bucurie, drumurile ti se deschid, intreaga viata te asculta dezvelind triunghiurile: bucuriei-clarului-recunoasterii de Sine, bucuriei- intelepciunii-blandetii, bucuriei-frumusetii-compasiunii, bucuriei-iubirii-recunostiintei. Nu putem materializa in Unime, fara Bucurie. Ea este revelata de noii copiii care vin din Cerurile Unimii, Cerurile Bucuriei. Daca vreti sa deveniti parinti si cel mic intarzie, traiti in energia bucuriei. Daca sunteti in cuplu si sotul e morocanos, nemultumit, iritat aduceti in povestea voastra bucurii ceresti si lumesti, daca aveti prieteni si provocarile sunt multe, sculptati relatiile in energia Bucuriei.

Incepeti prin a va oferi voua cel putin trei bucurii pe zi. Zambiti privind o ramura de copac, deschideti-va sufletul unei raze de soare, imbratisati totul cu caldura. Bucuria anima Totul. Odata cu ea sufletul se reface, zburdand in gradina Unimii. Construiti bucurii din lucruri simple atat pentru voi cat si pentru cei din jurul vostru. In energia bucuriei ceresti apare Transformarea, Transmutarea, Transfigurarea. In cerurile Bucuriei de la 8 in sus nu exista suferinta ci doar valsul sferelor, smerenie, blandete, iubire, intelepciune, bunatatate, clar Unime. Legandu-ne de Ceruri prin triunghiurile bucuriei vom putea sa deschidem portile Imparatiei, patria Gralului, Gradina Unimii. Bucuria cereasca ne ajuta sa purtam cu deminitate, smerenie, acceptare …..o infirmitate, o uratenie fizica, o pierdere. Aceasta energie poate transforma bolile cele mai grave in intelepciune de viata-grai divin-Unime. Salutand triunghiul limitativ format din criza-razboi invizibil-virusi de laborator aruncati in lume…. cu bucurie radianta-intelepciune-compasiune vom simti ca norii emotionali devin unitati de Sens. Acolo unde bucuria a tasnit din soarele christic, bolile nu stau, pleaca repede arse de razele divine.
Exista oameni care nu mai au ingerii bucuriei langa ei. De ce? Pentru ca s-au complacut in nemultumire, tristete, furie sau au ucis prin patimi, Bucuria sau nu si-au facut lectiile de viata si ingerii bucuriei s-au indepartat. Cand ne intrupam primim de la Intelepti sau Domnii Destinelor….5 unitati de bucurie, 9 de discernamant 50 de intelepciune, 1000 de blandete, 30 de rabdare, 4 de pace, 90 de recunostiinta, 400 de compasiune. Cititi cu atentie pilda talantilor si veti intelege ca aceste unitati pot fi inmultite. Cum? Facandu-ne temele de viata, onorandu-ne darurile, intelegand, implinind misiunea personala. Nu primim unitati de bucurie daca furam de la vecinul o capra insa sigur le vom primi daca daruim neconditionat o paine sau o imbratisare sau un cuvant divin.

Pentru cei atinsi de lacebunita( boala care vine de la A qua bon?) si care sufera de nebucurie, incepeti drumul catre Miezul vostru cu post, spovedaniem impartasanie, mici bucurii pe care sa le faceti celorlati, noi pasiuni care sa va anime, meditatii, contemplatii, rugaciuni care sa va refaca sufletul. Nu lasati norul sa va apese, activati soarele bucuriei!!!!!

Bucura-te Om, Sfant, Inger, Treime in Unime!!!