Deasupra fiecarui Om se afla un inel auriu care ne aminteste de unitatea primordiala, de intregire, de sfera initiala. Acest simbol care in registrul material capata forma unei verighete de aur,- ne vorbeste despre armonie, unime, sens.

Atunci cand se deschid cerurile si bucuria regasirii atinge cele 14 porti, cele doua inele se intersecteaza apoi fuzioneaza complet devenind Una-Unul. Prin acest acordaj cele doua suflete isi activeaza contractul spiritual avand astfel acces la informatii si energii care ii ridica pe un alt palier de intelegere si implicit de fiintare. 

Zborul acesta al CERURILOR in noi ne duce ACASA, reamintindu-ne drumul pe care e de dorit sa-l facem IMPREUNA.

Taina cununiei aduce pe pelicula constientului 14 chei sau unitati de sens care ne deschid catre intregire, unime, iubire, armonie, frumusete, pace, compasiune, intelepciune s.a.

In aceasta imbratisare cele doua jumatati isi activeaza initialul si astfel cele doua sfere fuzioneaza complet devenind UNUL.

Minunea aceasta poate fi traita in orice moment doar reamintindu-ne de ea si vizualizand-o.Imbratisati-o apoi si veti STI.

Nasii de suflet, nuntasii deschisi si spiritele care s-au regasit primesc in dragul cel mare, toate aceste informatii si energii.

Uneori oamenii raman unul cu celalalt uitant de IMPREUNA suntem UNUL si atunci inelele capata alte culori,… brun, negru, cenusiu iar ele nu se mai intersecteaza, nu mai fuzioneaza. In aceasta stare de alienare si indepartare de sens, iubirea se stinge si ingerasii pleaca pentru ca misiunea celor doi nu se implineste.

A sacraliza CUPLUL  inseamna a te calibra pe frecventa intregirii lui in fiecare clipa.

Aici si acum suntem UNUL , -spuneti ori de cate ori gandurile si emotiile negative va racesc, va separ, va scot de pe DRUMUL  DIVIN.

Pentru cei care simt ca au cununiile legate, va sfatuiesc ca pe langa slujbele de dezlegare din biserica ortodoxa sa faceti si urmatoarele exercitii: Sa aprindeti trei lumanari pentru ingerii iubirii, ingerii casatoriei si pentru iertarea fata de barbati sau femei, triunghi de lumina pe care sa-l inconjurati cu un cerc de lumanarele pe care sa le consacrati, unimii, intregirii, energiei Impreuna suntem UNUL.

Deasemenea imaginati-va templul casatoriei si mergeti in el putand rescrie chiar acolo contractul vostru spiritual pentru aceasta intrupare.Sunt spirite care au ales sa experimenteze singuratea si care pe merite pot cere o casatorie.

Nu uitati sa plecati la fel si in templul iertarii si apoi in templul iubirii. Seara inainte de culcare va puteti ruga ingerasii sa va duca intr-unul sau in cele trei lacasuri pentru a afla ce e de dorit sa faceti ca sa aveti acces la aceasta taina sau ce puteti activa in voi pentru a sfinti relatia pe care o aveti.

Inelele si implicit sufletele  fuzioneaza atata timp cat ingerasii nostrii sunt hraniti cu nevointa, post, rugaciune, nasii, fapte bune, constientizari transformatoare, revelatii adancitoare si alte deschideri de sens.

Acum in aceste vremuri finale-initiale tainele se deschid pentru a ne recunoaste cu totii potentialul si a-l implini in manifest.

Sa fim IMPREUNA-UNUL!