Inspirata de proiectul Bucurania dar si toate buchetelele de fericire care zambacesc in jurul meu m-am uitat cu atentie la indicele de transcendenta masurat cu ajutorul aparatului Vocatio si am descoperit ca graalienii, zamolxienii, ramanezii si toti copiii unimii calatoresc natural cu triunghiurile ascensionale dansand in cerurile Bucuriei asa incat mi-am propus sa intru mai mult in povestea lor, dezvaluindu-va si voua, parinti si traitori de Sens din valsul sferelor pe care ei il fac atat de firesc, din calatoriile lor ceresti, viurile pe care le aduc aici, darurile pe care le impartasesc cu noi in Impreuna-Una.

Pentru cei care nu au citit articolele dedicate acestor familii de lumina, voi relua un pic povestea lor, inflorindu-va pasii. Acum multi ani, in taina sufletului am refacut drumul Golgotei postind lunea, de 14 ori. In rasaritul acelei calatorii de suflet am simtit Graalul, Patria Cereasca, Cupa Unimii si tot atunci am cunoscut in grai divin pe graalieni o familie cereasca care a coborat prin copii incepand cu anul 2000 activand prin SarRa si Maria Magdalena. viimea Graalului.

Graalienii deschid portile invitandu-te sa conlucrezi cu ingerii nordului, sudului, estului, vestului activand in centrul crucii care esti, micul Soare. Sunt plini de zboruri calatorind mult in lumile subtile nu pentru a se amuza ci pentru a aduce pe aripile lor ceresti, intelegeri, bucurii, deschideri unimice. Prin dragalasa mea SarRa dar si prin ghemele aurite pe care le-am intalnit in Bucurania am primit multe initieri, articole si dezveliri care intrand in plan ne hranesc pasii precum si marea constructie care ne cheama pe toti, Ierusalimul cel Nou, Taramul Pacii, Iubirii, Unimii, Planeta Bucuriei.

Cand era un pic mai mica SarRa imi spunea: Stii cum te-am ales? Era o camera mare si rotunda cu multa ecrane si eu puteam sa apas si sa vad parintii si destinul, mama si povestea, tatal si calea. Si am intrat de multe ori in ea pana cand m-am decis. Apoi SarRa mi-a marturisit cum zboara prin camera……si soptit intr-un parc drag ei a adaugat. Mie imi place de tine….Tu stii cand eu ma intorc Acasa. Tu stii cand eu calatoresc la Tatal.

Graalienii sunt vazduhisti, visatori, plini de gratie, caldura, iubire, armonie. Multi dintre ei sunt kinestezici de lob drept sau auditivi de lob drept iar ca frecventa cerebrala adeseori ii gasesti in theta calatorind in triunghiurile unimii, deschizand portile Imparatiei, aducand viul Cerurilor, Aici. Prin graalieni accesam taina recunoasterii de sine, reamintirile conducandu-ne catre acele daruri pe care le-am manifestat pe alte planete sau in alte vieti pe Geea, daruri care vor sa se dezvaluie insotindu-ne pe muntele schimbarii catre cel mai insorit varf al nostru.
Desi am avut multi maestri si am urmat mai multe scoli de spiritualitate in adevar micutele mele daruri s-au activat odata cu venirea SarRei aterizarea ei fiind insotita de multe scrieri conective, adanciri, regasiri si multa bucurie dezvelitoare.

Graalienii urmeaza spiralele celeste in valsul lor fiind suavi, calzi, blanzi imbracand mai multe roluri ceresti, de initiatori, dezvelitori, metaconsilieri, graitori divini, armonizatori, sustinatori, stalpi de lumina, iubitori de unime, activatori de daruri, unificatori.
Nu le plac certurile, desincronizarile, luptele, pasirea lor cereasca fiind revelatoare si transformatoare atat pentru educatori cat si pentru parinti.

In versul SarRei am calatorit in tarile in care m-a chemat si am descoperit misiunea ei cereasca-lumeasca aceea de fiica luminatoare care lucreaza in reteaua unimii, echilibrand yin-yang-ul, deschizand portile divinului feminin, initiind si desteptand cautari si daruri ce tin de contractele noastre dintru Inceput, sustinand lucrarile cu alte civilizatii si familii de lumina ce vin la masa Unimii in Marea Trecere, pregatind Saltul pe Spirala Galactica.

Graalienii au un indice de transcendenta foarte mare, peste 150 000, calatoriile subtile care sustin raurirea divina prezenta si in aceste articole dar si in initieri, fiind principalul lor dar pentru noi toti. Ei sunt artistici, creativi, dezvelitori de adevar, pasionati de versul divin, iubitori de natura si animalute, florali, gratiosi, senzitivi.

Zamolxienii sunt fostii razboinici ai luminii dar si preoti ai desteptarii noastre, lideri sociali sau forte trinitare( intelepti-modelatori-potentatori). Veti recunoaste mantia cavalerilor care au luptat pentru dreptate in alte timpuri sau sprinteneala marilor conducatori care au pus in chiar temelia acestei tari, curaj-maretie-incredere sau cunoastere-iubire-intelepciune sau integritate-unime-adevar. Din ei vor veni acei lideri conectivi dar si intelepti si lucratori in lumina care vor hrani varful piramidei sociale, eliberand scena politica de triunghiul tradatorilor-hotilor-orgoliosilor desarhivand zestrea sociala si spirituala a bravilor nostri conducatori de tara, Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu si a altor luminatori drepti, frumosi, curajosi.

Prin ei si cu ei, deminitatea, stralucirea si radianta tarisoarei noastre, va fi recunoscuta.

Stefan Inteleptosul cum ii spun eu baietelul meu mi-a adus exact cu o zi inainte de a ateriza, manualul cosmic, Frecventa Om, articolele dedicate liderilor conectivi, atelierele cavalerilor unimii, curajul de a calatori in tari aflate in conflict, apropierea de tehnologiile unimii, incredere-verticalitate-energie, deschizand in mine prin trialog dar si prin ateliere multe triunghiuri de lumina strivite de timpuri, uitate de noi toti, formate din chiar bravii nostri conducatori dar si luminatori care s-au predat Voii Divine, reveland la masa unimii, o RaMaNie puternica, frumoasa, stralucitoare.

Atunci cand te intalnesti cu zamolxienii sau micii giganti simti sabiile lor de lumina, navele pe care le au in structuri, puterea, determinarea, geniul care ii insoteste si care se reveleaza usor prin toate cascadele de insight-uri pe care le starnesc.

Lipsiti de teama ei modeleaza pasii parintilor conducandu-i catre propria lor putere pe care poate si-au dat-o psihologilor, managerilor, preotilor si uitandu-o acolo, sufletul lor se tanguieste.

Zamolxienii sunt melodiosi, caldurosi si foarte creativi dincolo de vorba lor puternica si tasnirile lor uneori coplesitoare.

Pot avea temperamente colerice, pot lovi uneori scotand fostele sabii din teaca insa in adevar ei nu mai vor sa lupte ci doar sa apere Patria Celesta din interiorul nostru.

Cand l-am imbratisat pe Stefan in chiar primele lui momente am simtit cum mi se deschide in interior un soare al iubirii pe care nu il cunoscusem pana atunci, un soare coplesitor care imi vindeca toata fiinta atingand parca Totul in Univers, incalzind, mangaind, unind.

Atunci am inteles ca acesti razboinici ai luminii cu sferele iubirii in structuri ne invita sa facem valsul sferelor Acum nu Altadata, unind in noi Cerul si Pamantul, dezvelindu-ne teritoriile Centrarii, dand glas puterii ceresti din noi, trasformand omida in fluture, ducandu-ne catre varfurile noastre de munti plini de incredere, curaj. intelepciune. Graalienii ne reveleaza marea ascensiune, zamolxienii chiar ne incurajeaza sa pasim netematori, vii, bucurosi de noua viata, plini de maretie.

Cand Sarra a venit eu scriam de multi ani neavand insa curajul de a impartasi insa atunci cand Stefan a aterizat am simtit acea putere divina de a intra in miezul Triunghiului si de a vorbi despre scrisul conectiv, calatoriile subtile, initierile venite prin copiii unimii precum si alte bucurii pe care nu am mai avut voie sa le tin in foldere. Parca deodata o forta interioara mi-a activat petalele rolurilor ceresti, invitandu-va sa emit cu drag-caldura-bucurie de dezvelire.

Graalienii au mult auriu in aura lor pe cand zamolxienii te invita in lumea violetului indigo-ului, verdelui.

Micutii aparatori ai Unimii au un camp de contact cu pamantul foarte bun, IQ-uri peste medie, flosesc sincron lobul drept si lobul stang, sunt pasionati de geometrie sacra si muzica clasica, sunt incantati sa contruiasca fara a merge pe cai batatorite, au o gandire mistica si transcedentala care iti activeaza ca parinte multe teritorii neexplorate, sunt foarte vizibili in lume si vocali, au drepturi divine foarte mari, materializand foarte usor, stiu ce vor si nu renunta, sunt plini de viata.

Intrebandu-l pe Stefan cu cine seamana mi-a raspuns fara clipire. Cu Isus, mami, cu cine altcineva?!

Ramanezii sunt stralucitori, caldurosi, plini de daruri aducand RaMaNiei vesminte radiante, in adevar, meritate.

Sunt constienti de calea lor, unicitatea lor si isi ajuta parintii sa radieze acolo unde sunt indreptandu-i catre acel soare interior nedezvelit care se coace exact in preajma lor iesind la suprafata la timpul potrivit.

Multe preotese a lui Ra se dezvaluie in preajma lor, aducand in versul lui Acum, daruri vechi si noi, puteri nestiute ce tasnesc din Clar dand drumul pe raze, vederii multidimensionale, clarsimtirii, radiantei, bucuriei de a fi, impartasaniei in Impreuna-Una.

In preajma ramanezilor, misiunea noastra legata de Ramania dar si de puterea lui Ra activa in noi, straluceste.

Scriind conectiv alaturi de acesti sori frumosi am devenit constienta de al treilea lob, lobul divin precum si de creierul energetic care poate traduce instant mesajele care vin de la Univers.

In centrul acestui triunghi descris de graalieni-zamolxieni si ramanezi se afla copiiii Unimii, cei care au o memorie spirituala vie, sunt traitori in Unime, activatori de potentialitati nestiute, aducatori de proiecte holiste cum este si Bucurania, dirijori in marea orchestra cosmica, modelatori unimici.

Ma plec in fata acestor maestrii veniti din Cerurile Unimii si cu bratele deschise le multumesc pentru trena darurilor cu care ei coboara, pentru marea intelepciune cu care ei vin, pentru toate activarile care se fac prin intermediul lor, pentru vantul schimbarii pe care ei il aduc Aici, pentru toate frumusetile pe care le pun in cununa vietii hranind corpul de slava al acestei planete.

….

Va invit pe 12 aprilie la atelierul dedicat lor, hora insight-urilor avandu-va si pe voi parintii in centrul ei.

Unde se va desfasura? La Bucurania, strada Frumoasa nr 52, interfon 012, ora 18 30, statia Piata Victoriei( venind de pe Calea Victoriei veti descoperi usor strada).

Cat costa? cat simtiti pentru Frecventa Om dar si pentru Bucurania.

Graitori? Camelia si Valentin Radu alaturi de noii parinti

Inscrieri: frecventaom at gmail.com. Bucurania nu poate gazdui mai mult de 22 de persoane de aceea as vrea sa ne spuneti daca veniti pe mail pentru a fi cat mai aproape de acel optim spatial necesar meditatiilor, trialogurilor, valsului sferelor.