Adica in muzica lui Dumnezeu activez Plinul care Sunt.

De multe ori dupa ce scriu conectiv in triunghiurile trezitoare, sufletul imi canta impreuna cu toate sufletele care au participa la acest mosit cosmic al unitatilor de Sens pe care le aduc pe www.frecventaom.ro. Si el canta si valseaza pe Spirala Inaltarii aducandu-mi cantarile Cerurilor in mare bucurie.

Atunci cand va onorati temele pe care le aveti in familie, la serviciu, in teritoriile pasiunilor, primiti daruri si atingeti varfuri de intelegere care va aduc cantari in Dumnezeu.

Si aceste melodii intregesc….

De multe ori ne refuzam aceste incantari pentru increderea, neiubirea, neiertarea ne sugruma. Priviti latul ca pe o chemare in gradina cu cantari acolo unde Totul isi are Rostul in Sfant Numele Tau.

Nu cautati specialul pentru a fi incantati ci doar fiti prezenti in divinul din voi, lucrand in triunghiurile trezitoare cu drag, elan, daruire. Incantarea se dezvaluie la Centru, traind in Dumnezeu, TEMA, DARUL, SALTUL DE INTELEGERE.

Incantarea inseamna recunoasterea Melodiei care Suntem in Sfant Numele Tau.

Daca nu va incanta o persoana anume sau un rezultat incercati sa vedeti ce triunghi limitativ va cheama sa l vindecati, ce restante va tin departe de incantare si chiar in lucrarea voastra de lumina, melodiile ceresti se vor intoarce inundand teritoriile intelegerii.