Eram intr-o camera plina cu flori care aveau o stralucire aparte, petalele lucrand asupra mea lasand din mireasma si culoarea lor in pocalul sufletului, impletindu-se cumva cu intreaga mea structura. Eram Una si totusi Om intr-un ocean de flori. Si asa am pasit, m-am transportat intr-un loc numit Inelul Destinului cu trei ecrane vii rasfoind Pregatirea.

Biblioteca era acolo cu rafturi de diferite culori, la fel cei doi arhivari si cei trei ghizi. O micuta masa rotunda astepta si pe ea cu un stilou, o harta si un obiect mic, un fel de glob pamantesc compus dintr-o geometrie vie, pulsatila, emitenta.  Pe un écran era copacul vietii, pe altul o spirala formata din sfere iar pe altul……o casuta-patrat verde avand pe margine argintiu. AraN a apropiat imaginea ca sa o pot vedea pe YaRa numele ei spiritual insa in viata care urma…..era strastrabunica mea. Aceasta este energia pe care o aduce ea. M-am uitat in casuta si am zarit o bisericuta mica, o scoala si un pomisor. Darurile ei pentru Geea. E iubitoare, calda, iertatoare. Prin ea se face prima lucrare ce tine de Noul Pamant in familia pe care ai ales-o. V-ati intrupat de mai multe ori Impreuna, acum veniti la o oarecare distanta ea ocupandu-se de fundatie tu de acoperis. Nu te vei intalni cu ea insa o vei simti prin intermediul povestilor plutind peste locuri, oameni, situatii. Energia ei te va ghida iar florile vor sustine Trecerea.

Apoi aparu o alta casuta-patrat in albastru viu, pulsatil avand pe margine argintiu. Aceasta este Tarin, strabunica ta….Acolo pe Pamant i s-a spus si Vitoria Lipan. Imaginea se mari cat sa pot vedea cele trei monezi pe care era desenat Pamantul, Copiii si pe o alta Lacrimi varsandu-se…. Jerfa spuse Aran. Talantii ei sunt curajul, credinta, munca facuta cu jertfa. O noua imagine aparu in cadru…..strabunica taind ceva apoi lucrand la razboiul de tesut apoi cu coasa aparand pamantul ….undeva mai departe fiind un nor format din oameni. Mai multe cercuri se ridicara informatia asezandu-se undeva intr-un raft interior. Pe ea o vei cunoaste. Mirosul te va ghida, imbratisarea ei, oftatul. Fara sa-mi dau seama am intrat in acvariul-imagine si m-am bucurat de fragezimea unei zile in care stateam cu ea pe un scaun mic de lemn privind ciresii. O clipa si m-am intors…..Iti va placea…mi-a spus AraN. Pe Tarin o stii de mult timp. Energia ei albastra o vei recunoaste. Apoi imaginea s-a schimbat cu mine razand la inmormantarea ei. M-am intors catre AraN. Nu e deplasat nimic….e una din Treceri. Noul invatamant va dezvaluie bucuria, pacea, recunostiinta in fata Mortii ca Trecere. O vei face la inceput reamintindu-ti firesc, natural, curgand apoi ii vei ajuta si pe ceilalti sa primeasca Boala-Moartea-Batranetea cu o altfel de atitudine. Am intrat din nou in imaginea-acvariu……..cautand ceva. Am gasit un pistol in pamantul strabunicii acum Tarin. Vremurile vor fi foarte tulburii insa Tarin va rezista cu cei 7 copiii asteptandu-si sotul dar si aparandu-se de rusi si nemti. Pamantul iti va vorbi…Sunt mai multe ingropate acolo purtand dureri dar si intelegeri.

AraN imi facu semn sa ma intorc…..O noua imagine aparu cu un nou chip mai clar…..intr-o casuta purpurie inconjurata cu fir argintiu. Va fi bunica. Mai multe cercuri ma atinsera si amintiri olfactive, vizuale, kinestezice se activara ca si cum niste ferestre se deschisera. Ivar va cobora cu energie purpurie. M-am apropiat de casuta si am vazut ….un ac, boabe de porumb si paine. Va iubi pamantul, florile si copiii spuse AraN. O perdea de trandafiri imi inunda parca tot continutul. Am ramas sa o respir….Apoi un apus si-a descarcat culorile dupa care au venit Regina Noptii, Crinii, Gura Leului. Toate florile erau nu doar vii ci si vorbitoare iar bunica avea graiul lor si ele o ascultau, se inmulteau, o iubeau. Apoi un camp imens cu ghiocei albi-argintati imi atinse ochiul. Ivar va vorbi cu sufletul tau prin flori. AraN ma lasa sa o simt pe ea si toata trena ei de flori. Si cu Ivar te-ai intalnit de multe ori. Ea stie insa nu iti va spune prea multe. Florile, pamantul, puterea ei te vor ghida. Apoi AraN imi arata casuta ei din Dobrogea. In acelasi loc vei cobora…o casuta simpla de pamant miji ….iar langa ea….flori, vie, pomisori. Aici candva se va activa poarta SarRei, soarele christic sarutand acest pamant. AraN ……atinse ecranul si o imagine cu 4 calugari micuti de statura, chipuri brazdate de soare, priviri blande….se ivi. Pamant divin. Aici trecand apostolul Andrei…si acesti oameni urmandu-l, au ajuns aici, s-au nevoit si tot in acest loc si-au lasat trupurile. Vei primi imaginea si apoi candva pamantul iti va vorbi. Aran imi arata apoi ….cum din acelasi loc din spatele casei bunicii ……..se deschidea ai fi zis o usa catre un oras al Shambalei( aeroporturi, tehnologii, cristale, entitati minunate). In acelasi loc am intrebat? Acelasi insa o alta fila. Mai multe dimensiuni….Apoi o alta imagine….cu o masa simpla cu fir aurit si mai multe fiinte din taramuri diferite….conlucrand. O poarta a Unimii. Insa nu e timpul. Doar vei stii…..Apoi imaginea se schimba si imi aparura doar cele trei casute: verde, albastra, purpurie alcatuind un triunghi-dreptunghic.

O raza roz-mov se activa si urmand-o cu privirea am vazut cum o scanteiuta urma sa coboare largind triunghiul facandu-l echilateral, activandu-i centrul, dandu-i o radianta si prin ea o putere. Priveam parca fara sa stiu. Mai multe cercuri imi atinsera amintirea. Urmezi tu……acesta e triunghiul divinului feminin din familia pe care ti-ai ales-o. Fiecare amintire te va ajuta sa pasesti. In Dobrogea va reintalniti. Aici faceti Valsul. Cand triunghiul se mari si Centrul deveni Soare….casutele imi aparura ca niste sfere concentrate de lumina: una verde, una albastra si una purpurie. Un dans suav le anima si o impletire frumoasa imi atinse sufletul. Tringhiul se aseza apoi frumos in pomul vietii de pe primul ecran si apoi pe spirala din cel de-al doilea ecran. AraN urmandu-mi privirea…imi spuse….Un alt pom va radia la timpul potrivit. Apoi ne apropiaram de spirala care energizata brusc de sfere ce continea triunghiuri se largea imbratisa orase, tari, planeta insasi hranind cu micuta ei stralucire, Omul, Locul, Totul. 

Maestrii Timpului sunt pregatiti. Tu? Zambi AraN. M-am intors la masa am luat stiloul si am notat tot ceea ce am vazut si fiecare vedere era incarcata cu amintiri kinestezice, olfactive, afective cat sa nu ma abat prea mult. Si daca uit? AraN se uita zambitor…Scrisul iti va reaminti, la fel Triunghiul si Noi. Voi? Familia ta dintru Adevar. Ohhhh da….Si daca mi-e dor….mi-e dor de Aici?1 In viul scrisului christic cand Cerurile te vor atinge vei putea fi din nou cu noi, Aici si Una.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie