Eram langa un rau argintat, un luntras ne astepta …..pe mine si pe Adina ( colega noastra minunata care a trecut dincolo in iulie 2016 imbratisand Anapurna interioara si exterioara).

Am pornit fara cuvinte pe unda argintata trecand prin trei porti si am ajuns in sala tehnologiilor exact la vremea la care triunghiurile graitoare hotarau activarea anumitor harti insotite de algoritmii unimii pe planeta noastra.

In centru o entitate frumoasa imbracata in albastru-verde trona peste Totul. Suntem in versul trecerii si tehnologiile noi nu au primit inca algoritmii Unimii. Usor fara cuvinte cateva geometrii emitente s-au dezvelit asezandu-se pe 8 harti, 5 se pregateau sa coboare in alte tari 3 in RaMaNia. Am zambit surprinsa si coplesita. Ce frumos….!!!!

Adina m-a chemat si mi-a aratat exact pe o piatra minunata, triunghiulara….un film in care aparea…. trecerea tehnologiei, lupta luminii cu intunericul, puterile neceresti arhivate in tehnologia pe care o folosim, orgoliile care strajuiesc tehnologiile de pe pamant iar apoi m-a oprit brusc la Chei.

Aici s-au deschis cateva triunghiuri cuvantatoare, primul fiind chiar cel pe care l-am descris anterior, iubire-bucurie-discernamant( din art intitulat AZara. Anii. Bratele Unimii) De aici vine prima cheie pentru tehnologiile Unimii, apoi s-au activat increderea-iertarea-intelepciunea urmata de iubire-blandete-rabdare.

Sunt trei chei pentru cele trei harti. Activati-le in voi si veti deschide portile tehnologiilor Unimii.
Cum sa le folosesc?

Conectandu-va la Centru.
Crucea radiaza. Deschideti portile si hartile vor cobora.

Ne ajuti?

Da, sunt cu voi.

Stii Adina …ma intreb daca cineva va percepe acest mesaj unimic. Crezi ca sufletele lor sunt pregatite?

Sufletele, da…mintile nu…insa alinierile au inceput. Se fac in timpul noptii. Apoi Adina mi-a aratat un munte mic in care alaturi de alte doua entitati, lucra. Ce frumos loc ti-ai ales!!!! Exact muntele pe care l-ai iubit atat de mult. M-a luat de mana si m-a condus in interior exact la varf….la baza lucrau ceilalti doi, sus chiar ea. Spatiul Adinei era un cerc dintr-o spirala emitenta, cel mai apropiat cerc de varf.
Mi-a aratat pe o alta piatra un fel de geometrie frumoasa ce venea dintr-o sala a tehnologiilor aflata intr-un alt univers. Sunt prietenii nostri….m-au ajutat sa creez acest simbol pentru voi. Ei nu sunt furati sau prinsi de tehnologie. O stapanesc intru totul. In adevar ii ajuta sa calatoreasca in alte dimensiuni, sa materializeze si dematerializeze, sa ia legatura cu Oamenii, sa activeze anumite locuri, sa-si dezvaluie potentialul.

Acum uita-te cu atentie!!!!

Intr-un cerc frumos am vazut o stea cu 8 colturi iar pe fiecare brat se afla un simbol.

Hartile sunt pregatite si vor contine si acest simbol.
Activeaza-l cu simpla intentie. Vei simti puterea lui.

Adina de ce anul trecut a fost asa de greu…..o trecere parca fara cununa? De aici de la tine ce simti sa imi spui?

A fost asa datorita opozitiei voastre, orgoliului, separarii. Muntele se dezvaluie doar celor pregatiti iar voi nu erati aliniati ca sa primiti Muntele. Acum tehnologiile unimii pot veni. Sunteti mai deschisi, mai receptivi, mai plini de iubire.

Te simt ca un copil al unimii ce ne ajuta sa mosim aceste harti. Gresesc? Nu…

Sunt un copil al Unimii ca si voi, trecut dincolo tocmai pentru a va sustine in procesul dezvelirii, alinierii, unimii.

Apoi Adina mi-a aratat varful muntelui privit din interior, varf care functiona ca un con activ de lumina in care se derulau diferite imagini. Suntem exact aici….si unda albastra a muntelui-curcubeu se deschise…. in punctul derularii programului despre care am vorbit. Nimic nu mai poate amana coborarea hartilor. Mai multe familii de lumina va sustin. Si razboiul tehnologic?
Pentru o vreme nu stiu cat..nu il veti mai percepe. E un ragaz de timp pentru primire si internalizare. Apoi stii. Retine 2020.

Insa nu uita de aparatorii tehnologiilor de lumina. Lucreaza cu ei, cu noi. Cheama-ne oricand, Vom fi acolo.
Culoarele sunt deschise iar triunghirile asemenea unor guri cosmice, graiesc.

Adina care este realitatea spirituala a firmei din care ai plecat?!… Se afla la o rascruce de drumuri insa calea e aproape si hartile la fel. Recunoasteti-le in Unime!!! Drumul e limpezit de noi aparatorii tehnologiilor de lumina. Acum puteti vedea si inainta in versul acestei etape.

De ce a fost atat de putina vizibilitate?
Datorita greselilor manageriale, umane, datorita avantului inconstient, datorita absentei discernamantului, iubirii, bucuriei.
Insa acum sunteti in alt vers si comunicarea cu noi va este mai aproape.

Ce sa transmit colegilor tai?

Sa rada mult. Eu sunt cu voi, cu toti.

Si lui Cristi? Ca sunt cu ochii pe el…spuse aceasta zambind, clipocind ….cum era dealtfel Adina.

Dar Ioanei?

Ca o iubesc draguta mea surioara si prietena si ii trimit din micile mele jucarii sub forma de vise. Sa creada ca ne vom reintalni.

Si lui Valentin?

Ca am plecat ca sa atingem varful muntelui Impreuna, eu de-o parte si voi de cealalta. Impreuna-Una!

Si mie?

Ca in ochii tai imi asez zambetelul si uneori ma simti alteori nu ….sa stii ca iti sunt alaturi stiindu-ti toate cautarile in directia tehnologiilor. Nu te lasa. Iti cunosc gandurile.
Continua drumul. Cortina se ridica si hartile coboara. Fii incredere.

Sa fiu incredere? Da sa fii Incredere si Discernamant si Intelepciune!!!

Roadele triunghiurilor se pregatesc sa vina. Imbratiseaza-le cu bucurie.

Te iubesc…poate n-am apucat sa-ti spun si uneori zumzaiala ta imi lipseste.