Schimbarea este o dezlegare, un acordaj, o atingere de sens. Un pas facem noi, restul entitatile de lumina pe care le chemam sa ne ajute.

În arhiva personală, avem TOT însă aceste potenţe au nevoie sa fie trezite. Gandurile pure,  sentimentele frumoase, credintele dintru adevar, faptele rotunde si obiectivele inaltatoare nascute in triunghiurile trezitoare (iubire-frumusete-liniste, armonie-bucurie-intelepciune, smerenie-recunostinta-drag) ne ajută să facem trecerea de la persoana (purtătoare de mască) la OM, cel care a fost creat după chipul şi asemanarea lui Hristos.

Câmpul sinaptic al Noului Pământ ne trimite plicul cu triunghiurile schimbarii. La nivel de spirit şi suflet, noi toţi îl simţim însă mai departe acest mesaj se întâlneşte cu…  “lasa-mă, să te las”, credinţele noastre limitative, nimicurile, confortul, îndepărtarea, automatismele de gândire şi acţiune, orgoliul, neiubirea, neiertarea, s.a. Burlanul divin nefiind curăţat, acest pachet cu energii si informatii este mai greu receptionat. Însă el revine şi continuă să bată la uşa trezirii noastre fiind adus pe aripa revelatiei, coincidentelor, intuitiei sau in ridurile suferintei, neasezarilor, bolii.

Transformarea este cel mai important lucru in ACUM. Nu mai aşteptaţi, făptuiţi. Rugaţi-vă Ghizii sa va insoteasca in teritoriile constientizarii facuta cu smerenie, a acceptarii imbracata cu bucurie, a actiunii inundata de responsabilitate si veti cunoaste minunatul dans pe Spirala Integrarii.