Am pasit in noapte …..in patria Graalului, Templul Unimii cu un buchet de intrebari care mijisera in mine. Mai multe forte triunice mi-au iesit in Cale, ridicand valurile de pe chipul acestui timp:

Doamne care este Voia ta pentru noi-toti in aceste vremuri?

Sa pastrati si sa inmultiti credinta, sa va iubiti fratii, surorile, vrajmasii, sa va uniti cu Cerul in Tot si Toate.

Ce putem face pentru fratii nostri aflati in razboi?

Sa va rugati sincer ca indrumarea Cerurilor sa ii atinga pe toti caci doar urmand Voia Domnului, pacea……va reveni in aceste teritorii.

Care este rostul acestui razboi? De limpezire, curatare, cernere. Un nou chip ( ascuns acum) se dezvaluie. Dupa aceasta cernere va veni o noua asezare apoi reconstructia in Unime. Ceea ce vedeti e teatru de razboi. Nu va luati dupa stiri. Cultivati discernamantul, contemplatia, rugaciunea. Maestrii Timpului va vor aseza in Graal, imaginea-calauza, insasi raspunsul. Adevarul nu poate fi decat contemplat.

Acest razboi cat ne va afecta? Intreaga Europa va fi afectata si tara voastra insa depinde de fiecare cum il primiti inlauntrul vostru. Invatati din el nu inmultiti in voi….Focul.

Cum arata aceasta inclestare Rusia-Ucraina de dincolo?

Ursul luptand cu sacalul, ape involburate care se razboiesc, doua triunghiuri cu varful in jos care …..isi cauta Chipul. Asezati Braul Maicii de jur imprejur Crucea de lumina Deasupra, Dedesubt, Dreapta, Stanga si imbracati totul in Coloana iubirii divine. Veti simti lucrarea Domnului care se face…prin toti in Impreuna-Una!!!!

Cum putem numi ….acest timp?

De dezvelire, de activare a Crucii interioare, de desavarsire trecand prin focul acestor incercari.

Sfinti-calauzitori ….cum putem activa gradina Maicii….in noi?

Cultivand iubirea, armonia, pacea in Tot si Toate.

Unde putem gasi adevarul?

Doar in voi in frecventele divine, prin contemplatie, rugaciune, meditatie.

Vor mai fi si alte evenimente nedorite anul acesta?

Vor fi treceri prin apa, foc, aer……egregoarele intunericului manifestandu-si fortele prin multe incercari. Veti simti fiara cu sapte capete….insa balaurul nu va avea putere asupra oamenilor si teritoriile aflate in lumina.

Cum putem imblanzi fiara?

Fiecare in dreptul lui, prin post, spovedanie, impartasanie se poate elibera de propriile fiare.

Am fi putut evita acest razboi?

Acest razboi exista in astralul inferior ……egregoarele luptand de multa vreme. Chipul lui era stiut. Nu poate fi evitat.

Care sunt armele de lumina pe care le putem folosi?

Rugaciunea, cucea, postul, triunghiul celest, meditatia, contemplatia, fapta inaltatoare, credinta.

Care este chipul celest al lunii mai?

Am vazut o colivie si inlauntrul ei mai multi nori…apoi foc, apa, aer apoi o campie noua avand in spate un munte de lumina. Imaginile erau foarte vii. Oamenii macinati de acei nori si zabreliti in propriile dorinte parea ca nu stiau cum sa se elibereze de……propriile fiare. Cernerea continua…in chip vizibil…..spaland in noi intunericul. Un barbat frumos si rece…parea ca orchestreaza…..corul grotesc la care participau multe egregoare ale intunericului. Bagheta lui…..atingea multe suflete insa ……desi zgomotul era puternic, mainile divine ne tineau in brate, transmutarea intunericului facandu-se cu multa rugaciune, lacrima si jertfa.

Sfinti si traitori divini va multumesc, multumesc, multumesc!!!