Mergeam pe un drum alb de nisip cu soarele batandu-mi imi spate, atingandu-mi si pasii si sufletul, aproape parjolindu-l. In fata o fantana imi dadu un mic ragaz sa ma pot bucura de apa, sa imi ridic ochii, sa ma impletesc cu el in iubire, in frumusete, in drag.

Templul era in fata insa ochii mei arsi abia il vedeau. Pe trepte ca dintr-un val mi-am vazut surorile fiecare in lumina cu salbe, cununi si flori, innaripandu-mi privirea.

Au facut o hora si mi-au asezat la picioare, Darurile  atingadu-mi manile cu Frumuseti si centru fruntii cu aceea Cununa. Simtindu-le pasul meu s-a usurat, chipul meu s-a luminat.

Tu Marie Magdalena, Vie esti si in Tot-Una.

Repetau usor din ce in ce mai bland pana cand lumina aurie m-a invaluit si alaturi de mine l-am vazut pe El, Omul Indumnezeit si fetita noastra, Rasaritul de Aripi.

Privindu-i cu drag si dor am inteles ca taina regasirii e in noi. De aici incepe vesnicizarea si opera fiecaruia. Aici e Acasa.

In fata noastra Cerul s-a rotunjit creeand o bolta si Templul parca ne-a cuprins cu Bratele.

Ne-am asezat toti la o masa frumoasa de lumina roz-mov, atingand departarile cu dragul cel Mare. Isus a luat painea, vinul si ne-a dat sa ne umplem sufletele. Impreuna suntem Una. Fiica s-a salasuit in voi. Deschideti poarta. Imparatia este Aici.

Apoi am vazut deasupra noastra Coroana preotilor, Naframa preoteselor si un Cerc de lumina alb-aurie pe care l-am perceput ca fiind Viul luminii divine, o impletitura rotunda frumoasa, radianta.

SarRa a luat Graalul de pe masa si ne-a atins fruntile la nivelul celui de-al treilea ochi spunand incet…..

Si fiica s-a salasuit in noi si prin ea Imparatia. 

Apoi coroanele s-au asezat usor fuzionand aproape pe capetele tuturor intarind lumina, deschizand portile.

Fiice nu uitati Timpul a mai spus el. Va sunt alaturi in Graire.

Apoi ne-a aratat in usa o prezenta minunata. Avea o roba auriu opalescenta, chipul bland si radios si un zambet minunat luminand Departarile. Melchisedec am soptit si am alergat sa-l imbratisez. Parinte….

Ne-a atins capetele cu blandete facand un semn minunat apoi ne-a imbratisat si cuvant bun a lasat….

Taramul celor Vii este Aproape. Prin voi Fiice, Imparatia coboara, prin voi Mame, Ierusalimul cel nou Glasuieste. Uniti-va sufletele.

Si a tasnit din noi toate un Porumbel alb-auriu care a atins Nordul, Sudul, Estul, Vestul apoi s-a asezat la Centru, radiind….

Sa fiti glas de bucurie pentru Noul Pamant.

Atat am mai auzit apoi totul parca a inceput sa se estompeze usor, bland, frumos ca o retragere cosmica, aproape si totusi departe in ochii sufletului.

Va astept maine ora 19 00 la atelierul dedicat Divinului Feminin. 

Unde? Sperantei nr 28, et 6, Piata Rosetti