Ieri mergand catre locul ( care pana maine ma gazduieste)( in adevar un spatiu dragalas, cald, frumos in care am dat initieri si am consiliat) am simtit prezenta ghizilor mei si am primit mesajul:

 Sa sfintesc intrarea in biroul cel nou chiar atunci cu Stefan cel Mare, alaturi…

 Mai era putin timp pana la primul trialog, cu toate acestea am sunat participantii si am dat noua adresa cu multa bucurie nestiind daca voi mai avea vreme pentru curatenie, aranjarea spatiului, etc. Am primit un fel de imbratisare ca o ploaie de fluturi de lumina si am simtit ca Stefan cel Mare este dezlegatorul, protectorul si sfintitorul locului pe care l-am ales ca mic templu si spatiu conectiv pentru sufletele radiante.

Cand am ajuns, parca totul era pregatit. In viul clipei, cu Stefan alaturi am simtit initierea lui si am lasat din daruri atat locului cat si celor care au fost alaturi de mine in frumosul asalt al Cerurilor care s-a facut simplu, in energia bucuriei, cu aripile sufletului deschise.

Am plutit in trena serii cu Stefan cel Mare alaturi iar dimineata…..in ochii sufletului acelasi Stefan m-a condus intr- incapere mare ca un con rotunjit prin varful caruia curgea lumina alba aratandu-mi 7 cavaleri frumosi cu scuturi si sabii colorate fiecare altfel ….radiind si care executau miscari de tip spirala primind energie astfel si incarcandu-se si ei si sabiile lor de la un conector universal.

Paseam vrajita uitandu-ma la miscarea lor care ma hranea si pe mine ca si cum din aceasta coresponta subtila si eu trebuia sa primesc ceva ce nu vedeam insa stiam si gandul imputernicit parca aducea in interiorul meu pe fiecare strat, lumina si intelegere.

Cand s-au oprit si-au lasat sabiile la pamant descriind raze fiecare stralucind intr-un fel anume si comunicand cu o departare. Puterea lor era mare atingand atat Centrul meu cat si Centrul lumii creeand un soi de emisie corespondenta pentru care noi fusesem pregatiti( abia acum se activase noi-ul in unime) abia acum radiam catre Tot si Toate.

In cupa sufletului….a picurat mesajul….Alaturi in Impreuna-Una!

 I-am privit parca deodata trezita si i-am recunoscut ca frati intru lumina.

Am vazut ca aveam si eu o sabie incarcata apoi am zarit scutul, sigiliul, cartea, cristalul, medalionul care era o stea cu 8 colturi. M-am asezat pe piciorul drept si Stefan cel Mare a pus sabia lui pe umarul meu stang, lasand puterea ei sa ma atinga si in taina recunoasterii de Sine….sa primesc….apoi mi a innaripat al treilea ochi cu lumina mov-alba si a sigilat initierea pe care o percepeam ca o corespondenta divina, cu un cristal mic alb.

Eram in centrul acelui soare creeat de sabiiile cavalerilor parca intr-o tainica regasire plutiind in multe lucrari facute impreuna aici si altundeva. Il priveam ca pe un frate, tata, preot, maestru, cavaler si toata faptura mea de lumina era parca miscata de aerul lui inaltator de privirea lui aducatoare de Sens.

Am stat asa pana cand cavalerii si-au ridicat sabiile au executat o miscare care descria crucea ca si cum ar fi pecetluit o lucrare comuna apoi s-au indepartat ramanand doar eu si Stefan.

Am simtit pentru cateva secunde o imensitate cum coboara prin cel de-al treilea ochi ca si cum s-ar fi deschis alte parti ale mele, ca si cum ecranele interioare s-ar fi extins si fara sa ma misc…. am lasat curgerea aceasta sa inunde toate colturile rotunjind intelegerea cu mii de sensuri.

Intre privirea mea si a lui, pe bolta de lumina am simtit Darul. Si atunci am revenit parca cu sufletul-goarna pentru toti Cavalerii Luminii cheamandu-i in Tot si Toate in lucrari legate de aceasta tara dar si de planeta in Sfant Numele Tau.