Imi place sa vorbesc despre rescriere in ateliere, trialoguri, calatorii pentru ca ne sta in putere sa o facem cu totii nu cu aceeasi cerneala si acelasi pix ci dupa o frumoasa limpezire in frecventa darului aducand in versul zilei, prezenta, bucurie, elan.

Incercati sa observati anumite obiceiuri, automatisme, dependente, clisee sa le multumiti ca v-au insotit intr-o anumita etapa si apoi sa puneti alte seminte pentru frumoase infloriri in primavara interioara.

Daca ati inceput valsul cu triunghiurile schimbarii sau reiki-ul sau infoenergetica nu lasati ca mancatul de carne, bauturile fara vlaga, fumatul si alte greutati sa va opreasca dansul abia inceput.

In rescriere fiecare corp trebuie limpezit, purificat, luminat, fiecare pas cere sa fie imbratisat.

Nu putem sa mergem la bai de lumina si in acelasi timp sa continuam sa mancam de trei ori pe zi carne, sa bem 3 red bull, sa fumam 20 de tigari s.a.

Ingreunand corpul fizic digestia cosmica se va face foarte greu sau aproape deloc. Talcurile unei scoli de spiritualitate sau ale unei terapii sunt in adevar, porti ceresti. Pentru a le deschide…elasticitatea interioara, limpezirea, frumusetea sau alte triunghiuri luminatoare sunt esentiale.

Mancati usor si curat, postiti, binecuvantati fiecare pas, atingeti cu multa prezenta fiecare clipa.

Vechile obiceiuri in masura in care va ingreuneaza zborul incercati sa le rescrieti in lumina din aproape in aproape. Lucrand zilnic cu triunghiurile schimbarii veti simti ca nevoia de mancare grea se subtiaza la fel atasamentul de dulce sau de alte dorinte….de a epata, de a barfi, de a face shopping. Incercati sa va urmati sufletul si nu ceea ce corpul fizic inca isi mai doreste pentru ca el are aceeasta inertie.

Si atunci cand pofta e mare daruiti exact ceea ce va tenteaza sau ceea ce v-ar fi si voua benefic in lumina rescrierii.

Pastrand mobilierul vechi…nu va veti putea bucura de vitrina noua si de marile daruri pe care le-ati primit printr-o optimizare, initiere, acordaj.

Limpezirea este esentiala pentru rescriere. Ea deschide versul divin, ea dezvaluie saltul in lumina regasirii.

Primavara suntem invitati sa ne curatam casutele, sa ne purificam prin post, sa pregatim inflorirea noastra pe o strada noua.

Incepeti limpezirea band mai multa apa, mancand salate, renuntand la tigari si mancaruri grele, bucurandu-va de viul clipei, conlucrand cu triunghiul iertarii, onorand temele zilei, multumind.

Si cand pasul are aripi…scrieti ceea ce simtiti in lumina dezvelirii….scrieti despre voi, despre povestea voastra despre ceea ce simtiti sa impartasiti in Impreuna-Una.

(Ca sa rescrii propria ta melodie, o alta frecventa e de dorit sa fie accesata….)Si cand ea s-a activat in bucuria limpezirii, rescrierea se face de la Sine atingand Centrul tuturor triunghiurile divine chemate in lucrare…