Eram in fata unui Triunghi alb de lumina radianta ca o poarta imensa ce se deschidea Sufletului nostru, al tuturor atingand in chip graitor petalele acestor vremuri.
Am intrat in el si raze bleo m-au limpezit lucrand pe fiecare centru. Apoi raza alba a activat ch 7 si raza roz a grait: aceasta Trecere dezvelitoare pentru Contractele Spirituale dintru Inceput, de Altadata, din Acum este plina de talc pentru Voi-Toti. Taina Recunoasterii de Sine s-a activat insotindu-va pe Cale in Ochiul Dezvelit. Omul Indumnezeit se intoarce Acasa purtand Viul acestor vremuri. Cupa Unimii este Aici si Voi-Una. Pasiti.
…..
Si deodata multi oameni s-au activat de pe multe drumuri venind spre Centrul Triunghiului in graime divina. Cu fiecare pas chipul li se schimba devenind din ce in ce mai luminos, radios, dospitor. Se recunoasteau la Centru, fost calau si fosta victima, fost dusman in adevar potentator si cel agresat, fosta iubita si fost iubit, radianta ii cuprindea pe toti si isi dadeau mainile frumos, simplu, firesc imbratisand Intoarcerea Acasa.
Apoi Centrul s-a desfacut ca un buchet de raze care ii atingeau pe toti, nelimitand in ei, Versul. Pasirea lor devenea zburdalnica si toti primeau roua altor si altor triunghiuri dupa cam slujisera in chip unimic in versul lor. Unii radiau Bucurie, Frumusete, Intelepciune altii Pace, Iubire, Armonie altii Rabdare, Discernamant, Recunoastere de Sine toti fiind invesmantati cu maretia Triunghiului.
Apoi fratii s-au asezat pe un cerc luminator ce a devenit spirala chemand parca in graimea lor si alte Fratii. Erau multe cercuri si viu colorate atingand intregul Univers. Cercurile fuzionau marturisindu-si Bucuria, contopirile aducand talcuiri in fiecare familie, fratie, grup.
Regasirea era pura Contopire iar primirea insasi Fuziunea.
Cercurile s-au intersectat de multe ori primind si daruind pana cand pe varf s-a activat Graalul.
Sunteti primiti, Fii si Fiice. Iubiti-va. Imparatia este Aici.
Atunci si doar atunci am simtit Cheile acele Chei pe care le vazusem in timpul atelierului din 21 iunie dar abia acum le simteam lucrarea.
Cheile erau asemenea unor raze care tasneau din suflet purtand in linia lor luminica, dezveliri, daruri, intregiri.
Am ramas in Graime simtind valsul Sferelor, Muzica insasi Regasirea.
Din cupa Unimiii in nota sol( solstiu) un mesaj a plutit. Drumul catre Centru v-a fost dezvelit. Sunteti Acasa. Iubiti-va. Impreuna sunteti Una.