De multe ori asez idei in pantecul Gratiei fara sa ma atasez de ele, fara sa le grabesc punand doar triunghiurile de lumina in preajma lor si lasand Closca Universala sa transforme aceste oua in bucurii intregitoare pentru noi toti.

De obicei culeg aceste idei din vise, reverii, meditatii iar atunci cand revin incep conlucrarea cu Gratia.

In procesul de cristalizare a proiectului va recomand calatoriile spirituale, meditatiile, contemplatiile, atelierele conective, initierile.

In adevar aceste revarsari de Sens hranesc ideea dandu-i forta, puterea, maretia de a straluci.

Foarte multe idei se pierd in valtoarea clipei pentru ca nu au stau suficient in pantecul Gratiei, au coborat prea devreme, n-au fost mosite complet.

Asa cum un copil are nevoie de un timp anume pentru a se forma in burtica mamei, la fel si ideea are nevoie sa creasca in pantecul Gratiei pana la coborarea in realitate.

Fiti atenti si la moase. Unele sunt prea grabite, altele hoate, altele nu conlucreaza in Gratie.

Daca sunt trei oameni care mosesc un proiect, fiecare e de dorit sa aibe o igiena spirituala autentica in asa fel incat ideea sa fie inaltatoare pentru noi toti.

Nu poti lua din pomul divin, idei frumoase si radioase daca tu esti murdar in interior.

Atunci cand mosesti in Unime cu maestrii inaltati, un proiect de suflet sa spunem o calatorie spirituala sau un atelier conectiv sau o initiere, procesul acesta de creatie este coplesitor. In fiecare etapa a lui, sfera care esti se contopeste cu una sau mai multe sfere, primind in aceste fuziuni, atat ingredientele necesare materializarii lui cat si unitati de cunoastere care te sprijina in reCreerea ta.

Etapele pe care le parcurgi sunt in adevar cercuri de intelegere pe Spirala Inaltarii si pot fi numite astfel…1. centrarea 2. recunoasterea proiectului 3. pantecul Gratiei 4.conlucrarea cu triughiurile de lumina 5 patrunderea 6 aterizarea ideii 7 rodirea ei 8 recunostiinta

Cei mai multi oameni se opresc in prima etapa astfel ca ideea nu are puterea sa irumpa. Este un mosit incomplet care nu sustine materializarea.

Daca sunteti manageri, patroni, antreprenori si aveti angajati sau colaboratori foarte creativi, dati-le voie sa calatoreasca mult, sa stea in munti sau la malul apei, sa se retraga, sa mediteze, sa se contopeasca cu Gratia astfel ca din aceste fuziuni sa se nasca niste proiecte minunate pentru noi toti. Daca ii tineti priponiti, legati intr-un program si ii urmariti cu rapoarte, ii veti ucide lent si sigur si pe ei si glasul unor idei minunate.

Ca sa creezi in Ceruri e de dorit sa te intalnesti cu Divinatorii care sunt spirite foarte evoluate, apropiate Creatorului si care intervin decisiv in marile proiecte de creatie.

Fara valsul sferelor in toate etapele enumerate mai sus, creatia nu straluceste, rodirea ei nu este aducatoare de Sens.

Daca sunteti un spirit creativ, jucaus, luminos caruia ii place mositul in Unime, incercati sa absolviti fiecare etapa enumerata mai sus, nesarind peste nici una dintre ele, conlucrand cu Gratia pana la final.

Cele 8 etape va ridica creatia, o inalta, eliberand-o de perisabil, nelimitand-o.