Fie ca ati pierdut niste bani ajutand un prieten sau ca fostul partener a declansat un razboi afectand din nou copiii sau ca vi s-a activat darul de a vedea ingerul mortii si inca nu stiti ce sa faceti cu aceasta dezvelire …..totul are un talc, o intelepciune, un sens ce se va revela la timpul potrivit. Asa cum ne indruma si rugaciunea Tatal nostru e important sa cautam acest talc si in Cer si pe Pamant( Precum in Cer si pe Pamant). Sa nu ramanem cu supararea- neacceptarea-furia sau cu ignoranta-mi se cuvine-orgoliul sau cu nemultumirea-victimizarea-anxietatea ci sa patrundem versul divin pentru a afla rostul anumitor evenimente, situatii, provocari, daruri stranii. Cauza nu se afla in exterior ….ci in interior.

Alegeti sa puneti in cupa sufletului urmatoarele intrebari: Ce virtuti pot activa in acest razboi? Ce am eu de invatat? Care este tema de viata din spatele acestui conflict? Care este darul acestei experiente pentru mine? De ce am atras la Frasinei…. experienta X? Ce ma cheama in acest loc? Ce parti din mine au chemat darul de a vedea cand un om si-a incheiat contractul de viata? Ce virtute se dezvaluie in spatele acestei provocari? Ce triunghi de lumina imi graieste? Ce atractori negativi au declansat acest tzunami?

Si pentru ca aceasta spirala a intrebarilor sa activeze copacul christic si de pe corpul cauzal sa vina raspunsuri inaltatoare, de pe corpul budhic, sentimente radiante care insotesc raspunsul si de pe corpul atmic sa coboare fapte frumoase…e important sa va ridicati un pic pe tocurile interioare. Cum? Iesiti din patratele materiei( nu-mi mai trebuie nici un barbat sau mai bine imi cumpar 50 de rochii decat sa ajut un prieten) si patrundeti in triunghiul divin construind acea casa pe stanca pe care nu o mananca moliile. Adica? Meditati, contemplati, rugati-va sau dati lumina calatoriei situatiei de criza, darului pentru a primi dezvelire, indrumare, activare de noi daruri, sau postiti, meditati si contemplati sau vorbiti in interiorul vostru cu un triunghi de sfinti ce sustin cuplul vostru sau cereti indrumare de la ingerii apei-pamantului-aerului. Nu activati spirala descendenta cu triunghiul neiubirii-neacceptarii-supararii sau al asteptarilor-proiectiilor negative-conditionarilor si nici nu ramaneti la nivelul formelor. Cautati in esenta urmand versul divin: Cauta si vei afla-Bate si ti se va deschide-Cere si ti se va da.

Si lucrand in Ceruri,…. Pamantul va  raspunde….Dupa cum observati ordinea e foarte clara. Mai intai mergem in Ceruri( meditam, contemplam, ne rugam) pe marginea talcului/ rostului/ intelepciunii si apoi vom primi raspunsul si pe Pamant.

De obicei oamenii incep sa se razvrateasca sau sa se victimizeze dezvoltand scenarite mentale si emotionale care nu ii sustin sa vada rostul/ talcul/ invatatura din spatele unei provocari.

Contemplati aceasta roata cereasca ce ne invita sa parcurgem urmatoarele etape evolutive. Conectati-va la ea.

1. Reamintirea contractului spiritual Ex: am avut 5 vieti in Cappadocia de barbat, acum vin cu darurile divinului feminin pentru a onora aceasta tara sau am scris in 7 vieti acum simt sa activez corpurile superioare prin scrisul meu: cauzal, buddic, atmic

2. Dezvelirea talcului, rostului pentru care te afli in razboi in aceasta etapa sau pentru care calatoresti in Cappadocia. Ex: Am ajuns aici dupa multe intrupari ca barbat pentru a onora locul cu darurile divinului feminin. Simt sa particip cu o rugaciune repetata de 40 de ori pe zi la echilibrul yin-yang al tarii X sau sunt aici pentru a activa blandetea-ferma din mine

3. Integrarea acestui talc/ Aparitia unei noi constructii in viata ta Ex Aleg sa sustin prin proiecte dedicate femeilor, dezvelirea preotesei, maestrei, initiatei. Tin cursuri dedicate divinului feminin. Construiesc un templu-scoala dedicat Preotesei

4. Sincronizare/ Desincronizare Ex Aleg sa urmez sincronicitatile si sa nu mai deviez de la planul divin/ Urmandu-mi misiunea observ cum totul rodeste in jurul meu

5. Conectare/ Deconectare Ex: Ma conectez la taina acestui loc. Aduc aici si acum energia Iubirii, Bucuriei, Intelepciunii

6. Limpezire/ Purificare Ex: Aleg sa tin 3 posturi pe saptamana pentru a vedea mai lesne rostul experientelor din viata mea sau Imi curat gandurile, emotiile, faptele mergand la spovedanie sau plimbandu-ma pe langa izvoare, imbratisand copaci, vorbind cu muntele

7. Intelepciune Ex Integrez la nivel de gand, emotie, fapta rostul calatoriilor facute din chemare. Dezvolt compartamente triunice bazate pe blandete-fermitate-creativitate. Impartasesc cu ceilalti din salturile de intelegere pe care le-am avut in fiecare calatorie. Ma simt intregit. 

Cu totii suntem invitati de Domnii Destinelor sau Sfatul Inteleptilor sa intram in acest vals evolutiv unind Cerul cu Pamantul insa iesim din roata cu atitudini bazate pe nemultumire sau pe razvratire refuzand invatarea divina sau ramanem in roata pana cand devenim fiinte triunice si Intregimi.  Legea meritelor spune foarte clar ca oamenii primesc tot ceea ce merita si plata si rasplata la timpul potrivit( adica nici prea devreme nici prea tarziu).

Cum putem accesa timpul divin pentru a vedea roada unei crize sau talcul unei calatorii? Orice achizitie spirituala facuta cu toata dragostea( atelier conectiv, post, rugaciune, meditatatie, contemplatie etc) asezata in banca divina va apropie de raspuns.

In sine raspunsul este ca si primit inca de la momentul la care ati lansat intrebarea insa datorita sufletului incarcat, a luminii mici, a neincrederii el nu poate fi decriptat.

Doamne coboara in mine

Graieste prin mine,

Scrie prin mine

Sunt Una cu Tine.

Puteti folosi aceasta forma de conectare la miez pentru a afla rostul unei experiente din viata voastra fie ca ati primit un dar frumos si neasteptat fie ca ati fost lovita de un eveniment.

Fiecare talc este ca un felinar pe muntele schimbarii activand varful christic la timpul potrivit. Daca trecem pe langa talcuri, trecem si pe langa salturile de intelegere, puterile ceresti, intelepciunea divina, ramanand oameni cu o mic la baza muntelui vietii.

Orice invatatura integrata, traita, activata ne lumineaza chipul, ne christicizeaza caracterul, ne aseaza pe Cale, ne dezvaluie frumusetile nelimitate ale vietii.

Atunci cand activam legea efortului indirect ……punand noi in balanta cosmica ceea ce ne dorim, adica asezand iubire, intelepciune, bucurie chiar daca calatoria a fost rece, fara emotie, roada……talcurile apar mult mai repede. Este ca si cum am deschide o poarta catre miez, stralucire, rost. Incepeti voi prin a pune la mijloc ceea ce va doriti.

Totul este spirit iar rostul despre care vorbim este punctul radiant din centrul unei sfere treimice: a iubirii, bucuriei, blandetii etc Ca sa ajungem acolo va trebui sa trecem peste forma, continut pana vom gusta din esenta unui loc sau din intelepciunea unei experiente.

Urmand cele 7 sfere veti primi in centrul rotii descrise, in insasi miezul vostru, puterea cereasca ce s-a dezvelit in voi dupa o calatorie sau dupa o criza.

Alegeti atitudinea potrivita si imbracati-o in iubire, smerenie, blandete pentru a urca in Ceruri si a afla Talcul si apoi coborati pe pamant pentru a-l activa la nivel de gand, emotie, fapta, dezvoltandu-va caracterul, nuantandu-va stilul, activandu-va radianta proprie, unicitatea, povestea.