De cand am pasit in Huraa apoi Tulusedoo si Bandos, darurile naturii au fost atat de vii, incat am simtit sa stau mai mult pe plaja si in apa, sa ascult pasarile si sa ma uit la flori sau sa citesc fragezind in mine cuvantul cu ajutorul vantului, soarelui, valurilor. Frumusetea mamei naturi este atat de coplesitoare incat ai vrea sa dansezi cu toate culorile, sa te bucuri de fiecare felie de nisip, sa nu ti scape nici o revarsare de parfum. In prima litera a fiecarui nume se afla multe coduri de lumina inscrise (M)aldivele fiind sustinute de energia (M)amei spirale mov-aurite matasind intr-un mod minunat, cararile junglei, pasii care te duc la ocean, ochiul petalat.

In Maldive oamenii sunt foarte caldurosi, deschisi, vorbaciosi povestind cu mult drag despre locuri, viata lor, provocarile de zi cu zi. Nu isi ascund lupta…care este coplesitoare pentru ca strainii care au venit si au ramas aici au ridicat foarte multe preturile astfel incat localnicii nu isi mai permit sa achizitioneze, pamant, case, supravietuirea fiind grea in conditiile in care aceste locuri atrag din ce in ce mai multi turisti. Cu toate acestea sunt vii…realmente vii, plini de zambet, de generozitate, de bucurie. Aici bolile generate de consumism nu exista …..cum ar fi impietrirea sau orgoliul sau depresia. Oamenii sunt infloriti desi bucuriile lor sunt sufletesti nu si materiale.

Pasind pe aceste pamanturi mi s-a dezvelit …..o roza mistica din cristale de cuart in centru fiind 12 fiice. Si ele cantau si acele vibratii inviorau pamanturile. Si cu ele se deschideau dansurile ceresti care deveneau spirale pe care coborau ingerii iubirii, bucuriei, blandetii, intelepciunii, frumusetii, naturii. Aici in acest templu exista flori eterice care nu mai au corp terestru dar care isi descarca luminescentele si bucuria in pocalul celor ce viziteaza aceste locuri. Si ele iti infloresc viata si iti tamaduiesc sufletul. Aici in aceste templu lemurian am simtit parfumuri ceresti care te dilata, te extind ajutandu-te sa-ti recunosti si sa-ti traiesti Imensitatea. Plutind printre flori am perceput cele 12 straturi gradinarite de cele 12 fiice. Si fiecare strat avea o alta culoare si un alt miros. Si aceasta roza mistica se unea cu alte roze generand niste buchete mari de sfere-flori care creeau niste cascade de bucurii, frumuseti, trairi intregitoare. In trena aceasta minunata……energia mamei imbratisa, incalzea, iubea totul. Pasind pe insulele acestea zburdalnicind in culori, simteai ca petalele interioare( cele strivite) sau doar nelargite se desfac dandu-si mana cu oceanul, florile, palmierii.