Noi toti suntem niste sfere graitoare, triunghiuri radiante, cruci emitente, bucurii si forte care pot participa la marea lucrare in orice clipa.

Daca va simtiti apropiati de Nepal si de provocarile prin care fratii nostri trec, rugati-va, meditati, postiti fiecare alegand felul in care sa-si exprime pe raza lui de lumina, Compasiunea.

Putem deasemenea sa ne intalnim in pasii cosmici ai unei lucrari structurate. Vizualizati triunghiul de lumina format din urmatoarele trei sfere Pace-Intelepciune-Iubire si noi, inconjurand pe cercuri de lumina acest triunghi. In centru se afla Nepalul.

Daruiti 1-3 min lumina acestei configuratii chemand in lucrare si alte triunghiuri ale Unimii. Pastrati centrarea pe Nepal cerand tuturor entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa ne ajute.

Concentrati fiind veti simti lucrarea triunghiurilor si a cercurilor de lumina.

Prezenta voastra este asemenea bratelor care imbratiseaza o Tara. Pastrand aceasta hora de luminite in jurul triunghiurilor-calauza care pot aduce pace in suflet, acceptare, rabdare, liniste, impacare, acest taram binecuvantat si oamenii lui vor gasi puterea interioara si exterioara de a trece prin aceste evenimente, in adevar, graitoare, lucratoare, modelatoare pentru noi toti.

Ne putem intalni in unde in lucrare oricand. Va imbratisez,