Ma aflam intr-o gradina mica inconjurata de un gard de lemn avand in centru un mic altar, bolta fiind Cerul masuta gazduind Crucea, Graalul si Trei lumanari, locul fiind plin de flori asezate pe raze tasnind din altar ca un soare colorat ce atingea, hranea, imbratisa Totul.

MayRa ma bucur ca te revad!!!! Si cu toata dragostea am imbratisat-o…simtind unduirea calda curgand din ochii ei verzi. M-a luat de mana si m-a dus la prima raza…formata din flori galbene si zambind mi-a zis: aici toate florile graiesc in suflet si in privire si emanatia lor ne hraneste viind in corpul de lumina. Si deodata am simt corpul-floare activandu-se si galbenul aurit asezandu-se in noul vesmant. Si o caldura, o plinatate si o viociune m-a invaluit cu totul. Preotia florilor…am exclamat! Toate initierile florilor pe care le primiti in multe vieti, va construiesc corpul-floare, acest vesmant cu care o imbratisati pe Geea dar si Cerul, dezvelind in voi Pocalul Inimii.Caci nu puteti iubi fara aceste flori radiante care descriu gradina sufletului, gradina Maicii.

Sa inteleg ca trena ta flori de la Balcic te-au sustinut in tot ceea ce ai facut pentru noi? Florile ti-au deschis Pocalul Unimii? M-a luat de mana si m-a dus la altar……….chemand toate razele de flori …….in Centru. Un buchet de esente mi-a invaluit interiorul, fiecare culoare varsandu-se in corpul-floare cu bucurie, caldura, freamat. Pentru cateva clipe am devenit o gradina ascultand Cerul si Pamantul apoi am simtit ca fiecare unduire imi spune ceva…….

Florile te transporta la fel ca apele sau cristalele, spuse MayRa( regina Maria) mijlocesc pentru a primi raspunsurile Unimii. Deschid portile cum ai spune tu pentru a fi Dezvelire. Ascultandu-le am putut sa asez pocalul Unimii pe fruntea tarii noastre. Si el va asteapta acolo….indurerat dar si aproape. De ce indurerat? Pentru ca ati dat glas compromisurilor, tradarilor, lacomiilor……risipind talantii tarii. Si multe pamanturi plang ingenunchiate, chinuite, vandute. V-ati dat parti din suflet, strainilor, instrainand din daruri. Si doar uniti in iubire, jertfa, bucurie….Pocalul va invia in voi. Si il veti recunoaste cand crucea din voi….va fi puternica….nu doar o biata trestie unduind dupa mici interese, compromisuri, micisme.

MayRa cum putem onora acest timp si aceasta tara?

Gradinarind in voi…virtutile, punand in solul iubirii, jertfa voastra zilnica pe altarul tarii. Adica rugandu-va, postind, facand fapte frumoase, dand glas omului radiant din voi. Fructificand darurile voastre si ale tarii va veti bucura de noul taram al pacii si al bucuriei in centrul caruia se va afla Graalul, o tara cu vesminte ceresti condusa de Inteleptii care vor aduce Noul Timp peste Tot si Toate…o tara insorita, plina de flori deschizand marele vals pe Noul Pamant. Aceasta samanta am lasat-o in voi, strajeri ai Unimii, preoti ai Unimii, flori ale Unimii. Si nu parasiti……trena aceasta caci timpurile pe care le traiti nu sunt usoare…..dezastrele, cutremururele, razboaiele…batand la usa.

MayRa…ce ar trebui sa ne reamintim? Ca sunteti fii ai luminii intr-o calatorie binecuvantata pe planeta Geea. Si misiunea noastra comuna continua….din semintele de lumina lasate, activandu-se florile-virtuti interioare…urmate cat de curand de marile fructe de lumina ce le vom gusta cu totii in Noul Salem. Aici ne aflam….intr-o etapa de inflorire. Si noi …va suntem alaturi…venind catre voi in timpul noptii sau in calatoriile voastre, deschizandu-va Cupa pentru a va reaminti msiunea pe care o aveti. Nu uitati sa infloriti in tot si toate. Doar asa tara aceasta va deveni gradina Maicii.

MayRa….a luat cateva flori le-a impletit in freamta si le-a asezat intr-o mica Cununita pe care a asezat-o deasupra tarii noastre. A zambit usor…..si a spus:

Flori de lumina,

Viu christic si gradina,

In ochiul trezit.

….

Am iesit din gradina …pastrand trena noptii vie si ochii verzi ai reginei in mine. Pe culmea zorilor…cununita cea mica stralucea unind Lumile intre Ele. Iubire, Pace, Unime!!!!