Mergeam pe un drum serpuit, curgator, alb-aurit perdele de flori inaltandu-mi sufletul. Pasirea era vie ca un tril, usurata de greutatile pamantului. O usa mica ma intampina si in fata o gradina cu arbusti mici, bolte roz-mov, raulete clipocitoare si brauri de flori. Pe o bancuta am zarit un chip bland, adancit, inteleptit….Am simtit sa ma opresc si sa-i multumesc ca m-a chemat aici in gradina ei, regina Maria a Romaniei. Apoi m-am asezat urmandu-i versul privirii.

Te-am simtit alaturi de noi in acest august fierbinte si chiar cu cateva zile inainte de protest prezenta ta mi-a umplut toata camera.

Ma bucur ca ai venit, razuto. Spirala timpului te-a adus aici alaturi de triunghiurile divine. Traim impreuna chiar daca nu ma vedeti, traim aproape. Ileana este cu noi de data aceasta si mai multe prezente ale divinului femin ne vor innaripa raurirea. Ochii ei se intoarsera aratandu-mi un fel de sal alb din lumina vie stralucitoare. E pentru voi. Il lua si il intinse cuprinzand cu el parca umerii tuturor, viu, imbratisandu-ne, in aproape. Apoi se intoarse si imi arata o floare care plangea…..O atinse cu iubire si chipul i se lumina.

Atunci cand am venit ca regina pentru voi, caluzirea mea vie era formata din Maria(  Maica), Sf Elena si Maria Magdalena. Aceasta a fost forta treimica care mi-a dat putere, inspiratie si mai ales intelepciune sa trec peste multe provocari ale vremii. Si ori de cate ori imi cautam linistea, graiul triunghiului il auzeam dintre flori, miresme, bucuriile copiilor.

Am iubit Romania, traditiille, oamenii, frumusetile ei si in viul portului meu le-am asezat pe toate. Si am stiut atunci asezand pentru prima data cununa preoteselor deasupra ei ca vor veni si astfel de vremuri fara masa unimii, cu copiii in lacrimi, oameni in strada, proteste, suflete impietrite la varf. Insa nu deznadejdea, lupta, incrancenarea va ajuta ci credinta voastra vie-intelepciunea stramoseasca si graiul divin. Amintiti-va de toti conducatorii vostri luminati. Au unit Cerul cu Pamantul in Sfant Numele Tau. Au postit, s-au spovedit, s-au impartasit apoi au mers sa lupte sau sa negocieze. Nu incepeti cu pamantul. Ce va poate da el daca nu ati intrebat Cerul? M-am oprit contempland……urmarind privirea ei verde.

Cum putem sti ce vrea Cerul cu totii in Impreuna-Una?

Prin rugaciune, post, spovedanie, viata curata. Ati batut atata drum si iata ca poarta nu se deschide. Aveti cheia potrivita?

Cred ca nu o avem daca tot protestam si schimbarea nu apare. In noi e cheia si inca nu o vedem. Imi arata un trandafir rosu extrem de frumos……Nu te uita la tepi ci doar la frumusetea lui. Acum apropiete-te si imbratiseaza-l. Si primeste-l asa cum e. L-am atins iubindu-l si tepiii aproape ca nu s-au revelat.

Iubiti cea este asa cum este fara sa va mai revoltati pe tepi. Cand lumina voastra va fi mare veti vedea numai flori la varf. Tepii nu va vor mai atinge.

Apoi imi arata un stergar cu steagul nostru…..fiecare culoare avand o pulsatie, o vibratie, o viata a ei. Ati trecut prin sange un lider social, acum insoriti drumul cu rugaciunea, iubirea, credinta voastra. Cerul albastru va cobora si varful piramidei se va lumina si el. E timpul. Insa schimbarea nu se face cu lupta, proteste, vrajba, incrancenare. Drumul a fost croit. Mergeti cu armele orodoxiei, intrati in vibratia Unimii.

Ma lua de mana si ma duse la o statuta care infatisa doua sfere sarutandu-se. Acesta este anul pe care voi il traversati. Imbratisati acest timp asa cum vine, fara proteste. Cresteti iubirea, intelepciunea, harul. Sarutati poalele acestor vremi. Sfintii, protectorii, conducatorii vostri va sunt alaturi. Cereti-le ajutorul. Actionati in Unime.

Apoi ma duse intr-un loc…un fel de sanctuar unde 12 prezente radiante se roteau luand din soare buchete de lumini. Apoi le modelau facand daruri pentru tari. Ai venit la timpul potrivit…E timpul tarii noastre. Imi arata un scrin frumos, o cupa, 3 cununi si 3 stalpi. Si toate vor sustine trecerea. Aici in suflete sa fim Impreuna si Imparatia va cobora. Insa mai intai puneti in voi pacea, iubirea, credinta.

Pasiram apoi in fata unei perdele de ape de diferite culori. Apele curgeau fara a se intrepatrunde. Limpeziti fiecare sufletul vostru. Curatati-l. Lasati apa divina sa-l atinga. Apoi sufletul colectiv al Ramaniei va chema aceea forta treimica conducatoare dupa care tanjiti. Si va veni cu chip de lumina, aurind varful.

Ne-am apropiat de o carte mica asezata pe o masuta. Pe prima pagina trei cuvinte glasuiau. Suntem Impreuna-Una. Apoi cei 3 divinatorii stralucira, urma o Romanie noua inconjurata de multi luminatori si un simbol unimic.

Ma imbratisa copilaroasa si adancita si imi spuse…..Rabdarea, bucuria si intelepciunea deschid Cerurile. Protestati in voi vazand cate dihanii va sfasie. Apoi luminati cararea pentru a ne intalni la varf.

Lua trei flori, o violeta, un trandafir si un crin si mi le aseza in par. In viul bland mai multe pezente imi inundara fiinta, Maica, Maria Magdalena, Elena, Ileana. Paseam acum alaturi de ele cu bucuria unei recunostiinte nelimitate. Taram unimic, vers divin, totul.