Ma plimbam printr-o gradina cu flori, mirosurile dilatandu-mi intreaga faptura. Nu stiam unde merg insa Azara ghidul meu imi era alaturi…..dezvelindu-mi flori albastre, mov, roz pe care nu le vazusem, nu le stiam, bucuria, inocenta, mirarea….aducand in ochii sufletului buchete minunate, pline de mireasma si poveste. Se afla numai aici. Unele au tranzitat alte nici macar nu au coborat. Florile aveau multe petale, frumoase, cantatoare sufletul meu percepandu-le ca niste parfumuri unduitoare. Beatitudine.

M-am oprit sa ma bucur de aceasta cantare plina de culori….apoi am pasit parca fara densitate deplasandu-ne spre un foisor octogonal din lemn imbracat in flori-graimi divine. O faptura incantatoare cu ochi verzi si parul usor cretulin ne-a intampinat. Regina Maria sau MayRa cum ii spunem noi….Toamna te simt in suflet cel mai bine…i-am spus soptit. Cobori cu intelegeri pe care le asezi cu multa bucurie in noi apoi in cufarul iernii. Mi-a daruit o imbratisare frumoasa, simpla, calduroasa. Ochii ei s-au marit…privind florile. Le iubesc…Trena mea tesuta din flori…v-o daruiesc. Noua? Fiicelor care unesc Cerul si Pamantul. …..Si poate fi purtata oricand atingand locurile care nu radiaza, oamenii care nu au flori in suflet, situatiilor reci, triste, ce nu au petale pline de talcuire.

MayRa cand ne mai vizitezi? De multe ori o fac……inspirand liderii, oamenii frumosi, graitorii divini, stalpii, ghizii. Unii ma percep altii primesc …..povestea ca si cum ar fi a lor. Insa lucrarea continua……Imi arata chipul Ramaniei imbracat intr-o panza fina cu multe motive, culori, flori. La ce te referi? La aceasta tesatura formata din bucurii, frumuseti, inspiratii, lucrari de lumina pe care o facem in Impreuna-Una. Chipul Ramaniei va fi din ce in ce mai frumos.

Oamenii sunt speriati de vremuri, de schimbari, de ceea ce se intampla pe scena politica.

Toate au un rost mai inalt. E o cernere care se face urmata de o tesera frumoasa noua. O trecere. Timpurile noi isi cheama liderii care pot aduce roada noua si frumoasa pentru noi toti: lideri treimici, inteleptiti dupa chipul lui Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu.

Te-am simtit la manastirea Bistrita….Pentru o clipa in straiele Sfantului Grigorie Decapolitul am simtit atingerea ta. Ca si cum ai fi venit la rugaciune cu noi, inspirandu-ne, sustinandu-ne, iubindu-ne.

Am fost acolo cu copiii, cu voi…. in toate aceste locuri roditoare intru lumina. Si pasii vi s-au deschis.

MayRa ce ne aduce aceasta toamna in cupa sufletului? Cernere, reasezare, inaltare.

Ce ne sustine? Bucuria, iubirea, caldura cu care primiti ceea ce vine asa cum vine. Cuferele timpurilor frumoase s-au deschis. Impletiti zestrea noastra cu darurile care vin acum pe planeta. Si nu fugiti in alte tari sau dupa slujbe in care aripile vi se frang. Vesmintele ceresti va sunt aproape. Indrazniti sa fiti armonizatori, deschizatori, iubitori, dezvelitori, oameni radianti, lideri conectivi, intelepti. Fortele trinitare va sustin. Chipul vostru de lumina e viu, frumos, radiant.

MayRa mergand in triunghiul descris de Varful lui Roman, Frasinei, manastirea Bistrita am perceput energia domnitorilor romani, a acelor intelepti care au actionat in Unime. Vom trai vremurile Unimii in Ramania?

Ele sunt aici intr-o alta dimensiune a fiintarii, activata de noi toti, traita de unii dintre voi. Si da teserea continua pentru ca Ramania sa fie o tara a Unimii din care multi traitori vor merge pe raze pentru a duce darurile unimii in tari fara flori si fluturi( cum ai spune tu).

Ce inseamna Unime?

Impreuna-Una, patria Graalului, treimea in Unime, insasi Imparatia.

Cum putem noi mamele sa ne ajutam copiii pentru a fi puternici, radianti?

Reaminti-le rostul lor aici, dezvelite-le darurile acestei tari, povestiti-le despre marii domnitori, cununati-i cu Cerurile.

MayRa se intoarse usor …lua un de brau de flori si il aseza de jur imprejur mamelor si copiilor. Florile iubirii, recunostiintei, bucuriei.

Umpleti drumul lor cu ele….si copiii vostri vor radia.

Apoi lua un sceptru mic de lemn scultat, un inel, un sul de hartie le puse intr-o cutie micuta pictata si spuse. Aici sunt darurile acestor vremi…pentru voi. Am sarutat cutiuta si am asezat-o in suflet…..

Balsamul florilor a coborat mai mult, la fel ochii verzi, plutirea ei diafana. 

……..

Va astept pe 6 nov la un atelier inspirator dedicat divinului feminin.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Cand? 6 noiembrie, ora 18 30

Cat? 30 ron

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice