Fiecare epoca isi are pastorii ei din inalt, trinitati radiante care graiesc la Centru ajutandu-ne sa facem Trecerea.

Timpul acesta este ajutat sustinut de n triunghiuri roditoare in Unime in asa fel incat Omul sa straluceasca, frumos in dezvelire de pe muntele de lumina.

Printre triunghiurile care m-au chemat in grai ceresc, cel al copiiilor, roz-auriu-mov este poate cel mai frumos. Este un triunghi care lucreaza pe mai multe planete din acest Univers aducand in versul nostru din marea tesatura cosmica, multe intelegeri.

Cand nu mai stiti ce sa faceti in relatia cu copilul interior dar si cu cei exterior, chemati-l.

Cand creativitatea, jocul, ingeniozitatatea voastra nu irump, alegeti sa lucrati cu el.

Meditati pe el chemandu-l in simbolul unimii.

Fiecare om este intim conectat la acest triunghi indiferent de misiunea pe care o are. In cupa lui interioara se descarca unul sau mai multe daruri care se traduc in puritate, drag, bucurie, incantare, inventii, zbor, vis, culoare dupa cum el pe drumul lui are nevoie sa integreze un aspect sau altul.

Lucrand cu triunghiul copiiilor descopar nuante ale intelegerii, patrunderii care vin in oceanul vietii din alte versuri divine, taramuri care au facut trecerea si care acum ne ajuta, planete si universuri care glasuiesc, ajutand alinierea, sprijinind saltul.

Copiii dezarhiveaza, ei sunt cei care ridica lacatele, reveleaza, dezvaluie, deschid portile.

Cand clarul se activeaza insa poarta nu se deschide chem triunghiul copiiilor. In Tot Dea Una( In ToT cu Dumnezeu Una) ei sprijina inaintarea, aurind drumul, desfacand intelegerea.

Pentru ca este 1 iunie, chemati-i in suflet si rugati-i sa va ajute in lucrarea proprie. Veti simti miros de lacramioare, zambile, craite, veti percete atingerea fluturelui, veti sti ca sunt aproape, insotitori in marele vals.