Cand ecranele se deschid si bucuria scrisului se aprinde in suflet mai este doar un pic pana cand Maestrii Vremii imi vor da cateva unitati de timp  pentru a tese mesaje, calatorii si initieri, lasand in povestea voastra, mai multe rasarituri, mai multe pagini.

Scrisul este doar cosita in care revelez, este panza pe care asez  luminite.

El insusi un acordaj la simfonia cereasca dar si fundal pentru un spectacol frumos de  suflet.

Si de fiecare data ma minunez pentru ca se aseaza altceva in intelegerea mea si a voastra.

Cu ajutorul scrisului am mosit mai multe initieri, cu ajutorul lui am nascut atelierele si calatoriile spirituale.

Si ceea ce curge din el in abundenta sunt corespondentele cu divinul din noi, viul vietii, raul de intelegeri.

In toate lucrarile de lumina pe care le fac, chem si ingerii scrisului alaturi pentru a rescrie impreuna cu ei Contractele Spirituale ale Oamenilor.

Si de fiecare data ei vin alaturi de ingerii bucuriei si ingerii intelepciunii sau ingerii iubirii si ingerii evolutiei spirituale in triunghiuri de lumina sau in cercuri de luminite, ajutandu-te sa vezi rostul cel mai inalt al unei provocari, umplandu-te de Sens, rotunjindu-te cu intelesuri.

Si scrisul conectiv nu este doar moasa ci si nasa si maestru al trecerilor ajutandu-te sa-ti recunosti darurile, sa le dezvalui, sa stralucesti transformand cercurile de intelegere in rodiri si Sens.

Va invit pe 19 dec ora 18 30 la Serendipity sa vorbim despre talentele slefuite in multe vieti si darurile activate in Acum in lumina recunoasterii de Sine.