Drumul intitiatic facut la Fatima l-am trait cu ceva timp in urma… in mine. Nevoia de a chema familia divina in centrul meu si de a o asculta, a fost una din ancorele acestei etape de evolutie. Insa nu reusisem sa adancesc si sa integrez lectiile care imi veneau de la stapana mea, SUFLETUL… de aceea aveam multe incercari in relatiile mele cu partea feminina. Acest lucru m-a manat spre intalnirea cu Maica intr-un spatiu binecuvantat in care energia si informatia, ma acordau la SENSUL PUR. A fost trezitoare, tamaduitoare si intregitoare aceasta experienta.

Deasemenea in timpul unei meditatii pe care am facut-o cu ceva timp in urma, am trait Drumul Golgotei si toate opriririle pe care le facuse MANTUITORUL, lasand glasul lui, dragostea si jertfa, acolo. Eram un batranel care ii saruta urmele si care il iubea atata de mult. Timp de 3 luni dupa acea experienta ori de cate ori ma intorceam cu stapanii mei, sufletul si spiritul, la balsamul acelei intalniri, totul in mine se umplea de iubire, de pace, de daruire si jertfa. Am hotarat sa tin 14 posturi negre, lunea si asa am refacut constient Golgota. In timpul acestui pelerinaj interior mi s-a revelat sistemul Sfantul Graal care contine meditatia celor 14 porti si am inteles inca o data ca locurile binecuvantate se afla in centru nostru descris de intalnirea verticalei divine cu orizontala umana perfectibila, in spatiul sacru al inimii. Aici le veti gasi…..

Interiorul nostru vibreaza la unison cu sufletul planetei. De aici pornesc toate traseele pe care noi le facem constient sau inconstient in interiorul si exteriorul nostru. De aici vin chemarile. Campul sinaptic lal NOULUI PAMANT dezvaluie si prin intermediul locurilor binecuvantate, ceea ce OMUL ca, COCREATOR e de dorit sa asculte, sa accepte, sa aseze in centrul lui. In orice clipa alegerea noastra ne indeparteaza sau ne apropie de o alinire. Mai multe alinieri pregatesc o translatie.

Reveniti cu toata fiinta la centrul vostru cel care comunica cu centrul DIVIN.
De aici vor tasni marile DRUMURI si marile REVELATII.

Fiecare drum interior sau exterior este o reflectare a sinelui care in dragostea lui ne ofera nu doar minunea reamintirii ci si bucuria darurilor pe care le-am avut sau pe care le meritam sa le primim, ACUM.

Nu va ganditi la bani atunci cand calatoriti. Conectati-va la energia locului si lasati-va purtati de ea. Nu uitati de iertarile pe care e de dorit sa le faceti fata de spatiul si oamenii pe care ii intalniti. Chemati ingerii vostri si entitatile de lumina ale locului si rugati-i sa va insoteasca. Lasati-va imbratisati de nespuse si acceptati ca UNUL ne cheama sa desarvasim … TOTUL….. in gand, emotie, faptuire.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!!!!