Ma plimbam printr-o gradina frumoasa alb-bleo cu irizatii aurii ghidata de Triunghi, transportata in vesminte celeste.  AraN mi-a spus ca mergem in locul in care se incarca aripile noastre, atunci cand de la cerul 7 in sus incepem zborul, un vals interior in care sufletul nostru zburda. Dintr-o alta directie veneau 9 entitati fluidice inalte, frumoase, radiante care se apropiau de acelasi loc sub forma unei sfera avand mai multe culori, care se schimbau, intr-o impletire frumoasa, vie, transformatoare, vibratila.

Prin ochiul de la intrare veneau entitatile ceresti iar prin portile laterale intrau in chip unimic de mai multe planete, suflete care veneau la Incarcare.

Am patruns prin laterale si ne-am oprit intr-un fel triunghi verde, purificator. Aerul era proaspat, o limpezime frumoasa asezandu-se in petalele sufletului.  Pe ecrane vedeam trei perechi de aripi de fluture cele de la exterior potocalii-bleo cele din centru, de pe spate, transparente. Primele acopereau tot corpul cele din mijloc doar mijeau. Si aici 3-ul si am zambit uitandu-ma la AraN care avea 5 perechi de aripi.

Ce amuzant e!!! Clipoceam vazand ca centrul era deja plin iar noi eram asezati pe cercuri o retea de cristale-amplificator conlucrand cu Arterienii, fiinte luminice apropiate de Arcturieni-Andromedani si Azurieni care sustin procesul de inaltare de pe Greea si pe alte Planete. Au aripi si niste antenute frumoase, subtiri. Seamana cu niste albinute insa sunt inalti alb-bleo-aurii si au o raurire divina foarte placuta. Comunicarea se face prin vibratii, tacerea lor fiind la fel de radianta ca si vorbirea.

AraN m-a condus la primul cerc unde un jet albastru a umplut aripile cu un soi de putere frumoasa, cereasca apoi 3 arterieni au limpezit culoarea aducand 7 nuclee de lumina formate din cate trei cercuri ca niste ochisori. A urmat al doilea cerc cu o revarsare aurie la care au participat 5 arterieni, aici am stat mai mult si am observat ca 18 cristale au conlucrat alaturi de manutele lor iar pe al treilea cerc acolo unde ploaia era alba, 9 arcterieni au sigilat, inchis lucrarea, modeland cumva energia. Stiam ca dincolo de aceasta plutire se lucreaza si cu informatia insa inserturile se faceau in tacere pe niste note unimice foarte placute si cu mirosuri care parca veneau din gradini paradisiace. Si chiar de acolo curgeau…caci AraN mi-a aratat mai multe buchete de flori unimice care descriau bolta sferei si care aduceau pe ultimul cerc acest balsam plutitor cu care incarcarea era completa.

Sa inteleg ca in cresterea noastra, aceste plutiri conteaza. Ce ar fi atunci clarolfactia? spuse AraN. Si nucleele acelea ca niste ochisori? Ce ar fi atunci clarcognitia?spuse din nou, ghidul meu.

HMMMM…..atunci inteleg. Aici venim sa ne activam Clarurile?

Cam asa ceva, zborurile pe care voi le traduceti prin metasenzitivitate. Cum spui cand florile te transporta? Dar cunoasterea divina?

Am inteles….priveam si zambeam. Da, flow-ul e zbor cu aripi de lumina, de la baza triunghiului cat mai sus.

Si de cand simtim aripile? Din viul darurilor …spuse AraN.

Sa inteleg ca cei care aleg sa-si ingroape talantii nu simt zborul.

Nu il simt as spune ca le lipseste implinirea iar aripile le sunt frante, adauga El.

Imi dau seama acum ca in doar anumite cupluri iti simti aripile si doar cand pasiunile te inalta. Sa inteleg ca in valsul sferelor, aripile te sustin?!

In orice vals ceresc-lumesc….aripile se activeaza.

AraN in procesul de inaltare aripile de lumina ni le percepem? Da ele se deschid aducand in Graalul interior, radianta, frumusete, puterea de a lua cu asalt varful Triunghiului.

Acum priveste. M-am uitat la bolta sferei pe care se derulau mai multe perechi de aripi cu dimensiuni si colorit diferit. Era multa bucurie, deschidere in unime, grai viu. Apoi fila s-a schimbat si am vazut aripi in cuplu, aripi de lumina.

E graiul cuplurilor unimii? E graiul vostru in regasire, tandra unime si zbor.

Vin intr-un timp anume? In timpul desprinderii voastre de credinte limitative de asteptari, conditionari, dorinte mici.

Si cand le simtim? In flow, in trialog, in initiere, in proiecte care va fac sa vibrati.

Concret cum pot zbura cuplurile? Cu aripile pasiunilor, faptelor frumoase, a sentimentelor inaltatoare.

Apoi AraN mi-a facut semn si ne-am retras, timpul celest de incarcare al aripilor, scurgandu-se. Am iesit din sfera pe un drum complet aurit uitandu-ma la aripile lui AraN. S-a oprit a luat un buchet de raze l-a modelat si mi l-a asezat zambacios, pe frunte. Sa asezi auriul pe aripi. Timpurile cuvanta. Apoi a disparut lasand un balsam duios in unde.